![]() |
|
Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! (/showthread.php?tid=2223) |
Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - Ania_M - 22.03.2013 Yes! Yes! Yes! W końcu sprawa, którą znało grono kilku wtajemniczonych osób z Forum, może ujrzeć światło dzienne. Powstaje pierwsza polska biografia naszego ulubionego gitarzysty. Jej autorem jest Leszek Haliński, który wcześniej był autorem biografii Björk i przełożył np. biografię Leonarda Cohena. Książka jest już niemal gotowa, premiera będzie na pewno jeszcze przed koncertem Marka, z tym, że data jest jeszcze niepewna. A co z książką o Marku ma wspólnego nasze Forum? Cóż.... baaardzo dużo. Przejrzyjcie ją dokładnie, od pierwszej do ostatniej strony (jak już będzie na rynku), zrozumiecie, o co chodzi z gronem wtajemniczonych http://merlin.pl/Mark-Knopfler_Leslaw-Halinski/browse/product/1,1242491.html Uff... i po tajemnicy,
Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - Ania_M - 22.03.2013 Aha - nie zamawiajcie jeszcze Całkiem możliwe, że dla Forum będą rabaty, ale dam znać, jak będę wiedzieć coś więcej.
Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - Raingod - 22.03.2013 No i sie wydało Bardzo sie ciesze
Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - mary - 22.03.2013 WOW! Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - communique - 22.03.2013 a więc to jest ten ściśle tajny projekt! super niespodzianka!
Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - Robson - 22.03.2013 Szykuje się piękna wiosna
Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - Dawid - 22.03.2013 Szkoda, że tylko nieliczni mogli się włączyć w ten projekt. Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - jambore - 22.03.2013 Dawid napisał(a):Szkoda, że tylko nieliczni mogli się włączyć w ten projekt. Jest ok. Przypuszczam ,że jest to dobre :-) bo jak nie................... to ;-( Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - Ania_M - 23.03.2013 Szkoda, ale dobrze, że ci nieliczni jednak mogli ![]() Jest okej, naprawdę. Uwierzcie mi na słowo
Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - Robson - 23.03.2013 Merlin podaje że to już od 17 kwietnia w sprzedaży. No po prostu pięknie
Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - Ania_M - 23.03.2013 Ale z tego, co mi wiadomo, Merlin ma trochę niesprawdzone informacje, bo data jeszcze nie jest pewna. Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - Robson - 23.03.2013 Nie pogniewałbym się gdyby to było akurat na moje imieniny Jesli nie to wcale nie umniejsza mojej radości
Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - Ania_M - 23.03.2013 Nie umknęło to mojej uwadze ![]() Ja bym się nie pogniewała, gdyby było wcześniej, ale jeśli rzeczywiście 17.04, to też się będę cieszyć
Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - pablosan - 23.03.2013 Dzisiaj byłem w Empiku i kilka biografii obiło mi się o oczy. 432 strony-rewelacja!!! ![]() Jedynie do czego można się przyczepić, to, że okładka miękka
Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - Andrzej - 23.03.2013 432x5(minimum)= ponad 2000 stron. Będzie rekord, dotychczas najgrubszą książkę jaką przeczytałem to "Lalka" i jakoś nikt w szkole średniej nie chciał mi w to uwierzyć( z polonistką na czele). Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - kuba1313 - 25.03.2013 odpowiedź wydawcy na pytanie o twardą oprawę: "Witam, Niestety na razie nie przewidujemy wydania tej książki w twardej okładce (to jednak zawsze wpływa na cenę, a zależy nam na tym, żeby jej nie podnosić). " Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - Robson - 25.03.2013 Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym narzekaniem że tylko w miękkiej oprawie. Mam pelno przeczytanych książek o wiele grubszych i jakoś nie widzę żeby coś się z nimi niedobrego stało. Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - kuba1313 - 25.03.2013 bo lubię mieć prawo wyboru, bo lubię książki w twardych oprawach - ot cała tajemnica Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - Robson - 25.03.2013 I co zrobisz? Pierwsza Polska Biografia Marka Już Niebawem Na Rynku! - kuba1313 - 25.03.2013 kupię taką jaka będzie i dam do introligatora |