![]() |
|
Uncut September 2012 - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Uncut September 2012 (/showthread.php?tid=2162) |
Uncut September 2012 - mary - 29.09.2012 Artykuł z wrześniowego Uncut. http://knopfler.pl/showpost.php?p=57126&postcount=8 Uncut September 2012 - Robson - 29.09.2012 Dzięki wielkie Mary. Uncut September 2012 - Ania_M - 29.09.2012 Dziękuję i ja
Uncut September 2012 - Robson - 29.09.2012 A idzie to jakoś skopiować bo denerwuje to powiekszanie za każdym razem. Proszę o pomoc
Uncut September 2012 - Ania_M - 29.09.2012 Robert, ponad każdym zdjęciem masz: "Pobierz" - kliknij i wciśnij "Pobierz zdjęcie", choć nie wiem na 100%, czy unikniesz powiększania ![]() Mary, masz bardzo ładne imię Twój nick kojarzył mi się do tej pory z "Prairie wedding" (czy dobrze? ), kiedyś sobie wymarzyłam, że jak będę miała córuchnę, dam jej na imię Martynka.
Uncut September 2012 - Robson - 29.09.2012 To nic nie daje
Uncut September 2012 - Ania_M - 29.09.2012 Faktycznie, u mnie też nie działa, wygląda na to, że skany mają za mały rozmiar.
Uncut September 2012 - MKfan - 29.09.2012 Skany są dobrej jakości bo 300 dpi, a monitory mają 75 dpi więc wymagane jest powiększenie aby zobaczyć w skali 100% - tak jak przy przeglądaniu zdjęć z cyfrówki. Inaczej miałbyś pikseloze przy powiększeniu. Zrób tak jak napisała Ania_M - zapisz każdy skan poprzez przycisk "Pobierz" a potem zrób sobie wydruk ![]() P.S. Zrobiłem PDFa - do pobrania tutaj http://www.sendspace.pl/file/ec3beda8db68344cffe4fef Uncut September 2012 - mary - 01.10.2012 Dzięki MKfan za pomoc, powinnam była wrzucić w ten sposób od razu. Dziękuję, Aniu! Myślę, że moje drugie imię też Ci się spodoba-jest takie samo, jak Twoje pierwsze. A mój nick niestety nie wziął się z "Prairie wedding". Uncut September 2012 - Robson - 01.10.2012 A skąd? Sorry za wścibskość:-) Uncut September 2012 - Raingod - 01.10.2012 I teraz wypada poprosic o tlumaczenie dla takich nieukow jak ja ))
Uncut September 2012 - mary - 02.10.2012 Robson napisał(a):A skąd? Sorry za wścibskość:-)Nie idzie za tym żadna historia, po prostu ktoś mnie dawno temu tak nazwał i została taka "mery"
Uncut September 2012 - Ania_M - 02.10.2012 Raingod napisał(a):I teraz wypada poprosic o tlumaczenie dla takich nieukow jak jaWojtek, wezmę się za to jak wrócę do domu ![]() Mary - faktycznie, masz bardzo ładne drugie imię Ja mam, tak przy okazji, na drugie Julia.
Uncut September 2012 - Robson - 02.10.2012 To wszystko są imiona z Markowych opowieści. Mary z Prairie Wedding a Julia to wiadomo. I nie ma to tamto
Uncut September 2012 - Ania_M - 03.10.2012 Otóż to. Nie ma przypadków ![]() Mary i Julia to, swoją drogą, Markowe bohaterki, które dażę ogromną sympatią.
Uncut September 2012 - retro13 - 04.10.2012 ciekawa jestem czy ktoś umiałby przeprowadzić z nim wywiad nie zaczepiając o Brothers in arms, Davida i czasy DS skupiając się tylko na tym jaki jest i co myśli tu i teraz myślę że to duży błąd tego artykułu w wieku 62 lat chyba można go już nareszcie pytać o inne rzeczy.. zwłaszcza w obliczu kolejnej płyty brakuje mi w tym artykule skupienia na nim "dzisiejszym" Uncut September 2012 - Robson - 04.10.2012 Zgadzam się w zupełności. Wiem że to historia że całe pokolenia wychowały się na DS ale on wykazuje tutaj niebywałą cierpliwość i pokorę. A jest tyle pytań które mogłyby dotyczyć konkretnych utworów choćby z tego ostatniego albumu. Dlaczego ten wątek jest tak szybko urywany przez dziennikarzy nie potrafię tego zrozumieć. Uncut September 2012 - retro13 - 04.10.2012 Robson napisał(a):ale on wykazuje tutaj niebywałą cierpliwość i pokorę dokładnie tak nie tylko jeśli chodzi o sam sukces DS i całe zamieszanie z BIA ( któego jakby do dziś do końca nie zrozumiał) ale również cierpliwość w odpowiadaniu na te pytania.. o samej płycie - P. - nie dowiadujemy się z tego artykułu praktycznie nic... szkoda, no, naprawde. ktoś tu chyba trochę zmarnował jego czas. Uncut September 2012 - Ania_M - 04.10.2012 ciekawa jestem czy ktoś umiałby przeprowadzić z nim wywiad nie zaczepiając o Brothers in arms, Davida i czasy DS skupiając się tylko na tym jaki jest i co myśli tu i teraz myślę że to duży błąd tego artykułu w wieku 62 lat chyba można go już nareszcie pytać o inne rzeczy.. zwłaszcza w obliczu kolejnej płyty brakuje mi w tym artykule skupienia na nim "dzisiejszym" Aniu - uwierz mi, że gdybym tylko ja miala taką szansę, przeprowadziłabym z MK taki wywiad, o którym piszesz. To jest moje największe marzenie... ale póki co, chyba nierealne.
Uncut September 2012 - retro13 - 04.10.2012 Ania_M napisał(a):To jest moje największe marzenie... ale póki co, chyba nierealne. ja też kiedyś myslałam że nie pojadę na jego koncert ![]() to co prawda łatwiejsze niż przeprowadzenie wywiadu, ale spokojnie, jeszcze wszystko jest możłiwe. Trzymam kciuki za spełnianie się marzeń wszelkich. |