![]() |
|
Na czym słuchacie muzyki Marka. - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Na czym słuchacie muzyki Marka. (/showthread.php?tid=1904) Strony:
1
2
|
Na czym słuchacie muzyki Marka. - fakungio - 05.12.2011 Może się pochwalicie?? Moja konfiguracja Wzmacniacz : Denon 1907 CD: Onkyo DX 7211 Głośniki: Tannoy 2.5 Mercury + Sub Jamo 250 Słuchawki: Creative Aurvana Live Na czym słuchacie muzyki Marka. - Igor23 - 05.12.2011 karta muzyczna : Creative X-Fi XtremeMusic głośniki : Creative ProGamer G500 Na czym słuchacie muzyki Marka. - Raingod - 05.12.2011 Ja slucham muzyki na kanapie albo w fotelu Bardzo wygodnie, polecam
Na czym słuchacie muzyki Marka. - adam82 - 05.12.2011 Wzmacniacz: NAD C 340 Źródło: Cambridge Audio Azur 540C Kolumny: Avance Omega 503 Słuchawki: Sennheiser HD 100, ale w nowym roku budżetowym mam ogromną chęć na HD 600
Na czym słuchacie muzyki Marka. - Robson - 05.12.2011 Raingod napisał(a):Ja slucham muzyki na kanapie albo w fotelu To tak jak ja
Na czym słuchacie muzyki Marka. - retro13 - 05.12.2011 na czym? ja najchętniej na leżąco i po ciemku najlepiej Na czym słuchacie muzyki Marka. - retro13 - 05.12.2011 ale pamiętam że latem to też bardzo często na rowerze..... Na czym słuchacie muzyki Marka. - adam82 - 05.12.2011 Jeśli chodzi o powierzchnię to na dywanie, z dobrze zmrożonym Ginem z tonikiem okraszonym paroma kroplami angostury i skrawkiem limonki
Na czym słuchacie muzyki Marka. - retro13 - 05.12.2011 ...there's nothing like gin........ Na czym słuchacie muzyki Marka. - mirek - 06.12.2011 Magnetofon kasetowy kasprzak zartuje, cos troszke lepsiejszego
Na czym słuchacie muzyki Marka. - Ania_M - 11.12.2011 Raingod napisał(a):Ja slucham muzyki na kanapie albo w fotelu Robson napisał(a):To tak jak ja retro13 napisał(a):na czym? Chyba nas czworo jednymi nićmi szyli. ![]() Ja głównie z wieży, ale też z telefonu, laptopa.... ze wszystkiego, co odtwarza muzykę.
Na czym słuchacie muzyki Marka. - schnitzell - 11.12.2011 Ania_M napisał(a):Chyba nas czworo jednymi nićmi szyli. Ja z 2. piętra. Z laptopa. Słuchawki K-55. Na czym słuchacie muzyki Marka. - Tomek Zaborowski - 17.12.2011 Wzmacniacz stary, ale jary: DUAL CV 5650. Dopisek "Audiophile Concept, High Current" wszystko tłumaczy. CD (najsłabszy segment) - Technics SL-PS770D Kolumny Wharfedale Diamond 10.5 I jeszcze rarytas: analogowy kasetowy magnetofon Akai GX-67 (MASAKRA). To jest brzmienie! Jeżeli przez słuchawki to tylko AKG. Polecam tą firmę. Słuchawki za 100PLN "graja" lepiej niż jakieś Thomsony, czy Technicsy nawet za 300-400zł Na czym słuchacie muzyki Marka. - mikołaj - 17.12.2011 ja słucham ostatnio najczesciej w konfiguracji: 16-letni samochód + odtwarzacz który nie wysuwa płyt (Bart widział) ale mi to powiewa - 'zrobiłem' sobie taką płytę z mp3 - od jedynki DS-ów do Wrocławia 2010 to i po co ma wysuwać jak ja tam wszystko mam co potrzebne
Na czym słuchacie muzyki Marka. - Tomek Zaborowski - 17.12.2011 mikołaj napisał(a):ja słucham ostatnio najczesciej w konfiguracji: Ja mam w aucie odtw. na karty SD. Włożyłem jedną i sobie tam siedzi, też nie trzeba wysuwać Wszyscy wiemy co tam jest zapisane.
Na czym słuchacie muzyki Marka. - mikołaj - 17.12.2011 ... ale kiedys bym chciał sobie sprawić taki sprzecik że siadam sobie, wrzucam płytkę zamykam oczy i słyszę jak Markotny gra w moim pokoju Znam jednego audiofila który ma tak ustawioną aparaturę że słuchając nagrania widać (słychać) gdzie znajduje się dany instrument - dzwięk jest taki...no taki trójwymiarowy. Tylko jego żona narzeka że nic nie moze ruszyć w pokoju Gdzie tkwi klucz do takiego efektu?
Na czym słuchacie muzyki Marka. - schnitzell - 17.12.2011 mikołaj napisał(a):... ale kiedys bym chciał sobie sprawić taki sprzecik że siadam sobie, wrzucam płytkę zamykam oczy i słyszę jak Markotny gra w moim pokoju Wg mnie, żeby uzyskać dokładnie taki efekt, potrzebna jest odpowiednia żona. Na czym słuchacie muzyki Marka. - mirek - 18.12.2011 Albo brak zony
Na czym słuchacie muzyki Marka. - MARTINEZ - 18.12.2011 ciekawy temat ja na komputerze niestety i glownie mp3 ale plyty mam i czekam az bede mial fajny sprzet .. i ew. zone lub jej brak
Na czym słuchacie muzyki Marka. - fakungio - 18.12.2011 mikołaj napisał(a):Gdzie tkwi klucz do takiego efektu? To przede wszystkim zasobny portfel
|