Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Niedosyt graniowy - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+---- Dział: 2011 - Zlot VIII (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=38)
+---- Wątek: Niedosyt graniowy (/showthread.php?tid=1786)

Niedosyt graniowy - schnitzell - 31.05.2011

Mikołaj,
miałem nadzieję, że uda nam się coś wspólnie pograć,
ale jakoś błyskawicznie ten biały ranek nastał (przed drugą).

Trochę się udało na chwilę m.in.
z Piotreckiem, Pawłem, Filipem (dzięki chłopaki!),
ale to tylko tak głównie w przeciągu składania sprzętu...

Mam niedosyt wartsztatowo-konsultacyjno-przyjemnościowy.

Niedosyt graniowy - mikołaj - 31.05.2011

Wiem,wiem, też mam niedosyt...
Moze napisz mi pm-a z listą utworów które sobie w domu grywasz 'po robocie' i za rok spróbujemy? Klimata mam już spalonego - nie będzie chciał Uśmiech

mikołaj napisał(a):Wiem,wiem, też mam niedosyt...
Moze napisz mi pm-a z listą utworów które sobie w domu grywasz 'po robocie' i za rok spróbujemy? Klimata mam już spalonego - nie będzie chciał Uśmiech

A o co chodzi z tym Klimatem ?

No wiesz - Klimat z pewnością nie będzie chciał za rok ze mną zagrac po tym jak schrzaniłem mu Hillfarmera i Filadelfię więc może Ty? Uśmiech

mikołaj napisał(a):No wiesz - Klimat z pewnością nie będzie chciał za rok ze mną zagrac po tym jak schrzaniłem mu Hillfarmera i Filadelfię więc może Ty? Uśmiech

E tam "schrzaniłem"! Było naprawdę ok!
Widziałem Cię też na YT z poprzednich zlotów
na elektryku i też było ok!

Jakby się nagrywało płytę to można się poprawiać w nieskończoność,
a rządził żywioł i było w porządku.

Jeśli dobrze kojarzę, Klimat to Paweł?

Klimat to Klimat. Chyba Paweł Oczko

zartowałem. tak,Paweł
Ten który nam tak pieknie Telegraph-a od.... odegrał Oczko

PS1. dziękuję za dobre słowo ale chciałbym żeby kiedyś wyszło 'pięknie' a nie 'w porządku'...
PS2. popsuliśmy wątek. chyba poprosimy administrację o niewyciąganie konsekwencji, hmm? Oczko

Niedosyt graniowy - HOWARD - 01.06.2011

mikołaj napisał(a):Klimat to Klimat. Chyba Paweł Oczko

zartowałem. tak,Paweł
Ten który nam tak pieknie Telegraph-a od.... odegrał Oczko

Hehe, ja też w pierwszym momencie nie wiedziałem, o kim to schnitzell mówi pisząc Paweł Duży uśmiech

Niedosyt graniowy - schnitzell - 01.06.2011

HOWARD napisał(a):Hehe, ja też w pierwszym momencie nie wiedziałem, o kim to schnitzell mówi pisząc Paweł Duży uśmiech

No, plakietki nie miał, przedstawił się po imieniu,
a klimat stworzył.

Niedosyt graniowy - KLIMAT - 02.06.2011

Panowie,panowie, KLIMAT to ksywa forumowa i średnioszkolna, nie wiem skąd się wzięła. Pawłem nazwali mnie przy chrzcie. Wojtkiem Malajkatem ochrzcił mnie wAcEk Uśmiech, tak więc do wyboru. Mikołaju i tym bardziej będę chciał z Tobą zagrać,żeby udowodnić Tobie przede wszystkim,że nie wierzysz w siebie. To co graliśmy w pokoju przed zlotem urwało nam głowy. I nie powiesz mi,że nie czuło się magii, i widziałem po Tobie,że rośniesz i tak samo czułem się ja. I nie trzeba było mówić,że teraz przejście,że wchodzi wokal,że kończymy itp. to się czuło bez porozumiewania. Gdy graliśmy Farmera unosiłem się 10 cm nad ziemią. Warto żyć dla takich chwil. I następny zlot gramy razem miły panie. I nie ważne czy wyjdzie, czy nie. Dla mnie była ważniejsza próba niż sam występ. Było pięknie. I przyznam,że zjadła nas trochę trema na scenie,ale nie ma się co dziwić skoro pograliśmy niewiele i to spojeni browarem. Za rok jestem dzień wcześniej i zrobimy dobrą robotę. Jesteśmy w kontakcie. Pozdrawiam

Niedosyt graniowy - Bart - 03.06.2011

Knopflerowa mapa Polski Uśmiech

Niedosyt graniowy - KLIMAT - 04.06.2011

Miki przesłuchałem ten nasz występ i to ja najwięcej spi....liłem. Jak nie zwrotka, która nie istnieje Uśmiech to przejście którego nigdy nie było Uśmiech i to wprowadzało Cię w błąd. Sorki i pozdrawiam Uśmiech

Niedosyt graniowy - mikołaj - 04.06.2011

no tak ale pomimo tego powinienem się szybko odnaleźć a nie memlać cośtam pod nosem (palcami) i to na złych akordach...pozdrawiam Uśmiech

Niedosyt graniowy - Tomek Zaborowski - 09.06.2011

Panowie: Mikołaj i Klimat
Przestańcie się dołować, bo to zupełnie niepotrzebne. Byłem pierwszy raz na zlocie i mogę powiedzieć krótko: DLA MNIE BOMBA. Normalne, że jeśli nie mieliście więcej czasu na zgranie, mogły pojawić się "problemy na scenie", ale nawet wielkiemu Mistrzowi we Wrocku palec się poślizgnął :-) Jestem po wrażeniem całego zlotu, ten klimat (Paweł, nie chodzi tu o Ciebie :-)) sprawił, że nie mogę doczekać się kolejnego, ale o tym napiszę osobno. Jak pozwolicie, to w przyszłym roku przyłączę do "braci" na scenie.