![]() |
|
Bart ma dzisiaj urodziny - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Bart ma dzisiaj urodziny (/showthread.php?tid=1731) |
Bart ma dzisiaj urodziny - mikołaj - 14.02.2011 Nasz Wielki Administrator, niezmordowany organizator ostatniego zlotu, tłumacz knopflerowych piosenek i wokalista W JEDNEJ OSOBIE ma dzisiaj urodzinyCzego mu życzymy? Bartusiu - życzę Ci żeby wypalił i udał sie w 100 % ten wielki plan o którym wspominałeś oraz żebyś się przypadkiem nigdy nie zmienił. Taki jak teraz jestes poprostu zajebisty i takim proszę pozostań ![]() Wszystkiego najlepszego! Bart ma dzisiaj urodziny - macsa - 14.02.2011 Bart Jest Wielki - nie zmieniaj się chłopie !! Wszystkiego dobrego !! Bart ma dzisiaj urodziny - szpilka - 14.02.2011 wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń jak najwięcej powodów do uśmiechu
Bart ma dzisiaj urodziny - Andrzej - 14.02.2011 Wielka osobowość i potężny potencjał, o talencie i charyzmie nie wspomnę. W dniu Twoich urodzin życzę Tobie ażebyś taki pozostał i dużo radości z maleńkiej knopflerowianki. Bart ma dzisiaj urodziny - filipk91 - 14.02.2011 Dziwne, pisałem już i zniknęło. To jeszcze raz Wszystkiego najlepszego Bart, Wielki Moderatorze, szczęścia w życiu, pociechy z córy, niezapomnianych przeżyć (byle pozytywnych), zdrowia, oczywiście mamony, bo tej nigdy za mało
Bart ma dzisiaj urodziny - BET - 14.02.2011 Kurczaki ledwo czlowiek znajdzie czas zeby wreszcie na forum zajrzec a tutaj takie swieto! Najlepszego imienniku, na kazdym froncie niech Ci sie wiedzie
Bart ma dzisiaj urodziny - Robson - 14.02.2011 Bart i ode mnie najlepsze życzenia. Chwytaj szczeście każdego dnia
Bart ma dzisiaj urodziny - Ania_M - 14.02.2011 Szefuńciu mój Ulubiony i Najsympatyczniejszy (podlizać się nie zaszkodzi, może jakiś awans będzie :p) w dniu Twojego Święta życzę Ci przede wszystkim zdrowia, uśmiechu, radości z życia. Żeby to Twoje poczucie humoru ani na chwilę Cię nie opuszczało, Żona i Pociecha dawały mnóstwo pociechy... po prostu wszystkiego, co się szczęściem zowie, Bartek!!
Bart ma dzisiaj urodziny - Igor23 - 14.02.2011 Wszystkiego najlepszego Bart, nieskończonej ilości koncertów MK ( i żeby w czwartek Lech zniszczył Bragę
Bart ma dzisiaj urodziny - Bart - 15.02.2011 Dziękuję wszystkim serdecznie za życzenia! ![]() mikołaj napisał(a):Nasz Wielki Administrator, niezmordowany organizator ostatniego zlotu, tłumacz knopflerowych piosenek i wokalista W JEDNEJ OSOBIE Spłonąłem rumieńcem :o Cytat:żebyś się przypadkiem nigdy nie zmienił. Taki jak teraz jestes poprostu zajebisty i takim proszę pozostań Z tym się do końca nie zgodzę Ale obiecuję zmieniać się wyłącznie na lepsze ![]() macsa napisał(a):Bart Jest Wielki - nie zmieniaj się chłopie !! Jak wyżej ![]() szpilka napisał(a):wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń Właśnie mi dostarczyliście dużo ![]() Andrzej napisał(a):Wielka osobowość i potężny potencjał, o talencie i charyzmie nie wspomnę. W dniu Twoich urodzin życzę Tobie ażebyś taki pozostał i dużo radości z maleńkiej knopflerowianki. Co założę koszulkę koncertową, to sobie przypominam szaloną akcję powrotu do domu A Knopflerówna ma się świetnie!![]() filipk91 napisał(a):Dziwne, pisałem już i zniknęło. To jeszcze raz Oj nigdy ![]() BET napisał(a):Kurczaki ledwo czlowiek znajdzie czas zeby wreszcie na forum zajrzec a tutaj takie swieto! Na tyłach też by było fajnie ![]() Robson napisał(a):Bart i ode mnie najlepsze życzenia. Chwytaj szczeście każdego dnia Zamierzam ;] Ania_M napisał(a):Szefuńciu mój Ulubiony i Najsympatyczniejszy (podlizać się nie zaszkodzi, może jakiś awans będzie :p) w dniu Twojego Święta życzę Ci przede wszystkim zdrowia, uśmiechu, radości z życia. Żeby to Twoje poczucie humoru ani na chwilę Cię nie opuszczało, Żona i Pociecha dawały mnóstwo pociechy... po prostu wszystkiego, co się szczęściem zowie, Bartek!! Dzięki :* Igor23 napisał(a):Wszystkiego najlepszego Bart, nieskończonej ilości koncertów MK ( i żeby w czwartek Lech zniszczył Bragę A ja nie wiem co to Braga
Bart ma dzisiaj urodziny - mirek - 15.02.2011 Wszystkiego najlepszego nasz Barcie Bart ma dzisiaj urodziny - jambore - 16.02.2011 Jak zwykle spóźnione,ale zawsze szczere. Poprzednicy napisali niemalże wszystko. Życzę najlepsiejszego. Mała jest cudna. Bart ma dzisiaj urodziny - Bart - 16.02.2011 Dzięki chłopaki
Bart ma dzisiaj urodziny - Ania_M - 16.02.2011 Knopflerówna jest rozbrajająca! Gratuluję Córy
Bart ma dzisiaj urodziny - Igor23 - 17.02.2011 1-0 dla Lecha
|