![]() |
|
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) (/showthread.php?tid=1480) Strony:
1
2
|
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Raingod - 23.04.2010 Dzwonil do mnie Jamboree i namawial na dodruk koszulek. Dzis rozpoznalem kwestie i w zasadzie nie bedzie problemu aby to ponownie wdrozyc, o ile zbiore ok. 20 chetnych. Wiec pytanie - moze sa jeszcze spoznialscy, ktorzy zapomieli zakupic, lub osoby zachwycone moze maja ochote na dodatkowa sztuke? Dajcie znac, jak cos to do konca maja moge zrealizowac zamowienie Zaznaczam, ze produkcja moze dopiero ruszyc po zebraniu 20 szt. koszulek do roboty ![]() Kopiuje informacje z poprzednieo watku: Zamawiamy do 10 maja. Wiec bardzo prosze - piszcie OD RAZU swoj adres, numer telefonu, rozmiar, na maila - wojtek@knapiki.pl z tytulem KOSZULKA. Dostaje codziennie ok 30 maili i taka forma tytulu pozwoli latwiej przefiltrowac. Kazdego maila potwierdze, wiec jak ktos nie dostanie w ciagu 1 dnia odpowiedzi, niech alarmuje. Moj numer GG 380108, jestem dostepny zazwyczaj od 18 do 23, czesto niewidoczny. 1. nadruk centralnie umieszczony o wymiarach ok 21x14 cm 2. Kolory nadruku bialy i czarny, gumowany jak na tournee 2006 3. Koszulka UNISEX firmy Fruit of the Loom 205g 4. Koszulki w kolorze czerwonym 5. Cena 34 zl (nie zawiera kosztow przesylki priorytetowej - ok 9 zl wraz z koperta babelkowa) 6. Brak rozmiarow dzieciecych i modeli "damskich". Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - HOWARD - 23.04.2010 Rozesłałem wici tutaj :-) http://www.goldenline.pl/forum/lider-dire-straits-mark-knopfler/1637810 Ostatnio parę osób kupiło koszulki z goldenline.pl Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Raingod - 23.04.2010 Dzieki Howard za szybką reakcję Ja sam sobie dorobie jeszcze ze 2 szt.
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - mirek - 23.04.2010 Wojtku zamowienie ci wyslalem, tez tak myslalem zebys jeszcze dorobil ale Jambore nasz zuch byl pierwszy Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - aaadam - 24.04.2010 A może jest szansa na rozmiary dziecięce, bo wtedy domówiłbym dwie koszulki? Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Raingod - 24.04.2010 Niestety nie mam takiego dostawcy
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Arrrek - 24.04.2010 Ja też wysłałem zamówienie na 4 szt. Pozdrawiam p.s Zagłądam tu czasem, a na ostatnia edycję koszulek niestety się spóżniłem Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - pablosan - 24.04.2010 Raingod Rewelacyjne wieści, moja jest za duża więc zamawiam 1szt XL
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Raingod - 26.04.2010 99% ze koszulki wyjda Okazuje sie ze chetnych nie brakuje
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - jambore - 30.04.2010 Raingod napisał(a):99% ze koszulki wyjda Posłałem zamówienie. dzięki Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Raingod - 01.05.2010 Jambore, nic od Ciebie nie dostalem. Wyslij na wszelki wypadek do mnie na wojtek@biuroszkola.com.pl Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Raingod - 05.05.2010 Przypominam ze tylko do niedzieli 9 maja zamawiamy koszulki. Informuje jednoczesnie ze NA PEWNO bede realizowal, poniewaz minimum sie uzbieralo
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - anrom - 08.05.2010 No to i ja domawiam jedną - już ślę maila Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - lamento - 10.05.2010 Coz, chyba sie spoznilem. Przyjdzie mi w takim razie kombinowac. Przy okazji pozdrawiam wszystkich fanow i witam. Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - pablosan - 10.05.2010 Wojtek Słać już kasę na konto? Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - mirek - 15.05.2010 Wojtku, a jak wyglada sprawa koszulek domawianych sa juz na warsztacie? Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Raingod - 16.05.2010 Tak, oddalem do produkcji
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - macsa - 16.05.2010 Wojtku - jest szansa na jeszcze jedną XL ? Kolega się właśnie zdecydował... Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - lamento - 16.05.2010 A jak to bedzie pozniej dzialac? Producent wysyla wszystkie do Raingoda, ktory potem do kazdego z nas osobna paczke nada? Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - pablosan - 17.05.2010 Koszulki są rewelacyjne!!!! ![]() Ja zamówiłem XL, bo XXL okazała się dużo za duża, więc jeśli jest ktoś chętny to odstąpie w cenie zakupu-a jak nie to zabieram na koncert do Szwecji i może tam ktoś będzie chciał nabyć ten, co tu duzo mówić, rarytas
|