![]() |
|
Happy Birthday Mark! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Happy Birthday Mark! (/showthread.php?tid=134) |
Happy Birthday Mark! - koobaa - 12.08.2005 Mark! Wszystkiego Naj od Twoich najwiekszych fanow! Zyczymy Ci abys: - zawsze mial w glowie pomysl na nastepny kawalek, album, soundtrack...itp - zawsze mial ochote aby grac najlepsze koncerty na swiecie tak jak to robisz przez to ostatnie ponad cwiercwiecze - stronil od motocykli i czerwonych fiatow Punto ![]() - nie stronil od nowych albumow i tras koncertowych - zawsze mial wokol siebie przyjaciol i fanow takich jak my (o to chyba nie musisz sie martwic ale pozyczyc nie zaszkodzi - po prostu gral nam dalej do konca swiata i o jeden dzien dluzej.... niniejszym otwieram liste zyczen... Happy Birthday Mark! - KLIMAT - 12.08.2005 Mareczku: - zdrówka na początek (przyda się na pewno) - wychowania synów na gitarzystów Twojego pokroju - zagrania jeszcze chociaż jednej trasy z chłopcami z DS - wolnych motorów o małej pojemności silnika - zjedzenia pierogów ruskich mojej mamy - jezcze więcej takich czubów jak my (mam na myśli fanów) - przyjazdu do Jeleniej Góry i możliwości podziwiania polskich gór(chyba trochę pojechałem) - jeszce ze dwadzieścia pięć tysięcy koncertów w Polsce - no i możliwośći przybycia na któryś ze zlotów do Krakowa :-) (ale byście mieli miny jakby tak sobie wszedł do knajpy :-)) życzę Ci tego ja, KLIMAT. Happy Birthday Mark! - Igor23 - 12.08.2005 wszystkiego naj naj dla najlepszego muzyka w całej galaktyce przesyła Igor23. MASTA MASTA MASTA Happy Birthday Mark! - rafalmk - 12.08.2005 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN MISTRZU KNOPFLER!!! Przede wszystkim dużo zdrowia, całego mnóstwa pomysłów, cierpliwości dla takich czasem zwariowanych i zakręconych fanów jak my ![]() Cudownych koncertów przede wszystkim w Polsce! A w Krakowie co najmniej jednego olbrzymiego koncertu na wypełnionych Błoniach a drugiego późnym wieczorem, subtelnego, nastrojowego a może i akustycznego na dziedzińcu wawelskim... hmmm i co Wy na to? Rafał z Krakowa Happy Birthday Mark! - dudageo - 12.08.2005 Wszystkiego najlepszego!!! Życze Ci dziesiątek płyt, milionów fanów, perełkowych kompozycji, udanych koncertów (zapraszam do Szczecina,pewnie tam jeszcze Cię nie było ) no i "Love Over Gold" i "Money For Nothing"Tomek ze Szczecina Happy Birthday Mark! - ddawwidd - 12.08.2005 Przede wszystkim zdrowia... Potem duzo radosci z tego co Waćpan robisz... Dalej wielu pomyslow na kolejne swietne plyty... Zebys juz nigdy w zyciu nie mial ciagot do wlazenia na motocykl... No i zebys Waćpan zagral kiedys taki mily kameralny koncercik w jakiejs nastrojowej knajpce w Tarnowskich Górach Najlepiej kolo rynku - gwarantuje, ze byloby rewelacyjnie [jak szalec to szalec]No a na koniec, zebys w dalszym ciagu starzal sie jak wino
Happy Birthday Mark! - Steeven - 12.08.2005 Dużo, dużo, duzo pomysłów. Zdrówka też - przyda się. Przyjaciół - takich prawdziwych. Czasem chwil wolnych od powalonych fanów i fanek. Żeby ten głosik dalej dźwięczał jak dźwięczy. No, może trochę mniej wypalonych paczek papierochów - efekt będzie. Na koniec, żebyś kiedys przeczytał te wszystkie życzenia. Bo takich fanów nie ma nikt na świecie... Happy Birthday Mark! - pablosan - 12.08.2005 Mareczku, moj najbardziej ukochany muzyku na swiecie. Niech Ci zawsze zdrowie sprzyja, pomyslow nigdy nie bedzie brak, nagraj nam szybko nowa plyte i przyjezdzaj do Polski, gdzie uwielbiaja cie prawdziwi crazy fans (my knopfleracy z forum) Twoi. I moze zebys zateskinil jeszcze za Dajerami podczas obiadu z Johnem Illsleyem na sam koniec i zrobil najbardziej oczekiwany powrot po latach I badz zawsze taki: najnormalniejszy facet na samym wierzcholku panteonu najwybitniejszych z wybitnych gwiazd rocka.PS. buziaki od mojej mamy
Happy Birthday Mark! - majkel - 12.08.2005 porwania strun
Happy Birthday Mark! - jambore - 12.08.2005 Zdrowia Ci życzę, żebyś mógł tworzyć dla nas jeszcze długie lata. Happy Birthday Mark! - Robson - 12.08.2005 I oto jest ten dzień w którym tylko Mark Knopfler jest moim jedynym gościem. Dużo dużo zdrowia dla najlepszego Artysty na świecie. I tak naprawdę chce tylko jednego i tego z całego serca życzę Markowi- aby już zawsze był zakochany w muzyce i tworzył, nagrywał płyty z potrzeby serca (jak to jest od początku Jego kariery) i żebyśmy za długo nie czekali na nową muzykę mistrza. A kiedy już nagra kolejną cudowną płytę, żeby nie zapomniał o kraju nad Wisłą. I jeszcze moje bardzo osobiste życzenie: marzy mi się aby stworzył płytę w pełni akustyczną. Tylko On i gitara I zamierzam Mu to powiedzieć przy najbliższej okazji![]() HAPPY BIRTHDAY MARK!!! Robert Opole Happy Birthday Mark! - Jedi_Kr - 12.08.2005 A ja oprócz złożenia Mistrzowi najlepszych życzeń chciałabym mu podziękować za spodcowy koncert, którym spełnił jedno z moich największych marzeń. Mam nadzieję, że jeszcze się zobaczymy ... Happy Birthday Mark! - BET - 12.08.2005 Zdrowia, miłości, prawdziwej przyjazni, checi trwania w tym ro robisz, bo to co robisz zaprawde dobre jest......Mistrzu. Happy Birthday Mark! - numitor - 12.08.2005 Niech czworka Twoich dzieci dobrze sie wychowuje i w przyszlosci neich zostana wspanialymi muzykami - bo talentu genetycznegoi m na pewno nie brakuje. Zyj, ze swoja zona dlugo i szczesliwie i przy okazji graj nam troche i komponuj
Happy Birthday Mark! - grzegorz - 13.08.2005 O dzień spóźnione ale szczere. Wszyskiego najlepszego a najważniejsze - zdrowia. Dzięki, że jesteś i bądź nadal z nami a bardziej chyba dla nas. Happy Birthday Mark! - blue_arek - 13.08.2005 Oj, chyba wczoraj trochę "przeświętowałem" z tymi MARKOWYMI urodzinkami. Seria whisky-whisky-piwo-piwo-balsam-piwo-balsam-piwo-piwo-whisky-whisky sprawiła, że padła mi kompatybilność palców z klawiaturą, więc ja również dopiero dziś przekazuję spóźnione życzenia, a właściwie dołączam się do życzeń moich wspaniałych przedpisarzy. Happy Birthday Mark! - kszaq - 17.08.2005 lekko spóźnione ale lepiej późno niż wcale Wszystkiego Najlepszego Mark !!!! Przede wszystkim zdrowia żebyś nam jak najdłużej grał ! |