Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117)

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 31.07.2005

Zakladam taki sobie watek OFFtop, abysmy mogli pisac co nam rece na klawiture przyniosa i przeloza Uśmiech

Chcialam Wam powiedziec, ze chceeeee zyyyyycccc wieczzeeeeniiiieeeee Uśmiech

Rowniez chce Wam powiedziec, ze sie ciesze, ze Was wszystkich poznalam, kazdego bez wyjatku Uśmiech

Wiec, zaczynamy OFFTOP, co komu w duszy gra...

Goraco dzis, ale fajnie pojezdzic rowerem, to tak wieje chlodno...

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 31.07.2005

Gorąco, powiadasz? Oczko
W południowym Ontario od dwóch miesięcy niemal codziennie mamy 30 parę stopni. Dodaj do tego dużą wilgotność powietrza (80-90%), a wyjdzie klimacik prawie tropikalny. :wacko: Do oceanu wprawdzie daleko, ale tu wszędzie wokół woda - tzw. Wielkie Jeziora (było nie było, 20% całych ziemskich zasobów wody słodkiej). Kiedy to wszystko paruje, to masakra. Wychodzi człowiek na dwór i po 5 minutach zaczyna ociekać potem...
Powiadają, że tak będzie aż do października. A potem przyjdzie zima i popadniemy ze skrajności w skrajność. Bo zimą bywa tu -30 parę stopni. Super, co? :wacko:

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - majkel - 31.07.2005

Ciekawe jaka temperatura będzie w Lublinie 3 sierpnia? Uśmiech będzie wżało Uśmiech

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 31.07.2005

od piorunow!

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 01.08.2005

U mnie dzisiaj rano o mały włos nie zawrzało. Niedziela jest tym dniem kiedy poranek zaczynam o 11.A tu nagle budzi mnie żona zdecydowanym falstartem. Ale wybaczylem jej to, czemu: A bo rano w telewizyjnej jedynce lecial film pod tytułem "Zwycięski gol" z muzyką Marka Knopflera.To ona jeszcze przez sen wychwiciła te charakterystyczne dzwieki gitary.Moja nauka słuchania nie poszła na marne.Świetny niedzielny poranek......jaka szkoda że tak żadko.

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 01.08.2005

Nie moge sie przyzwyczaic do awatarka, to naprawde nie pasuje przy moim nicku!

W Warszawie moze tez bedzie grzalo..?

Drogi Andrzeju, czy plytka doszla? Moge miec obawy, ze nie, bo nie wysylalam poleconym, a okrzyku radosci z Twojej strony jeszcze nie dostalam Oczko

Cytat:Originally posted by Trissi@Aug 1 2005, 03:56 PM
Nie moge sie przyzwyczaic do awatarka, to naprawde nie pasuje przy moim nicku!

W Warszawie moze tez bedzie grzalo..?

Drogi Andrzeju, czy plytka doszla? Moge miec obawy, ze nie, bo nie wysylalam poleconym, a okrzyku radosci z Twojej strony jeszcze nie dostalam Oczko
No własnie nie doszła.Bylem na urlopie przez 2 tyg. i jak zwykle poczta nawaliła.

SPox. Wysle jeszcze raz tylko, ze tym razem poleconym Uśmiech

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 01.08.2005

Cytat:w telewizyjnej jedynce lecial film pod tytułem "Zwycięski gol" z muzyką Marka Knopflera

Mam go w mpg-u, w dwóch częściach. W oryginale, bez lektora, napisów też nie namierzyłem jeszcze. Co nie jest jakimś szczególnym utrudnieniem, oczywiście. Uśmiech
Gorzej, że jakość obrazu nie jest najwyższych lotów - jak to mpg... <_<

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - numitor - 01.08.2005

Cytat:Originally posted by olaph72@Aug 1 2005, 09:29 PM
Cytat:[b]w telewizyjnej jedynce lecial film pod tytułem "Zwycięski gol" z muzyką Marka Knopflera

Mam go w mpg-u, w dwóch częściach. W oryginale, bez lektora, napisów też nie namierzyłem jeszcze. Co nie jest jakimś szczególnym utrudnieniem, oczywiście. Uśmiech
Gorzej, że jakość obrazu nie jest najwyższych lotów - jak to mpg... <_< [/b]
Olafie, Ciebie nie powinny interesowac napisy, Ciebie nie powinna interesowac jakosc obrazu...Ciebie powinna interesowac jakosc dzwieku Uśmiech

Cytat:Originally posted by olaph72@Jul 31 2005, 07:07 PM
Gorąco, powiadasz? Oczko
W południowym Ontario od dwóch miesięcy niemal codziennie mamy 30 parę stopni. Dodaj do tego dużą wilgotność powietrza (80-90%), a wyjdzie klimacik prawie tropikalny. :wacko: Do oceanu wprawdzie daleko, ale tu wszędzie wokół woda - tzw. Wielkie Jeziora (było nie było, 20% całych ziemskich zasobów wody słodkiej). Kiedy to wszystko paruje, to masakra. Wychodzi człowiek na dwór i po 5 minutach zaczyna ociekać potem...
Powiadają, że tak będzie aż do października. A potem przyjdzie zima i popadniemy ze skrajności w skrajność. Bo zimą bywa tu -30 parę stopni. Super, co? :wacko:
Olapf Ty jeszcze na Syberii nie byłeś

Andrzej --> Kim Ty jestes na co dzien? Uśmiech
Wymyslaczem dowcipow sytuacyjnych ? Jesli tak to calkiem niezly w tym jestes...

Ja uwielbiam po prostu dogryzki Andrzeja, ale ja mu to juz chyba kiedys mowilam Oczko

Niektorzy ludzie tez maja takie dogryzki, ale sa one potwornie nudne i schematyczne. Andrzeja natomiast nie...przynajmniej te w Internecie, bo nie znam go w realnym swiecie Uśmiech

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - BET - 02.08.2005

A ja mialem przyjemnosc poznac, i mowie wam - Andrzej to swoj chop! Oczko

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 02.08.2005

Ludzie dzięki za te wypowidzi ze strony pierwszej!!!!!!!!!!!! Dreszcze mi po ciele idą jak czytam sam o sobie.Miłe.

Ostatnio byłem na zlocie mojej klasy maturalnej. Pani Profesor wyciągała wszystkich do odpowiedzi i stawiala grom pytań odnośnie sukcesow i porażek życiowych.Na koniec stawiała każdemu ocenę.
Dostałem piątkę, za co? a no za to...
Pytania Pani Profesor:
1.Stan Cywilny:
żonaty cały czas z tą samą kobietą.Dwie corki(żona mówi ,że moje)
uzdolnione muzycznie
2.Zamieszkały:
Słubice ul.Liliowa 4. mały domek ale za to z dużą ilością sprzętu muzycznego i płyt Dire Straits
3.Zawodowo: właściciel firmy transportowej ze sporą ilościa ludzi i sprzętu goniący
do sukcesu finansowego zgodnie z panującymi trendami, aczkolwiek
nie pożeracz- kapitalista,czerpiący zadowolenie z pracy i zawsze
mający czas.
4.Hobby: tylko muzyka, ale za to jaka!!! - Dire Straits
5.Ten strój administracyjny ma coś wyrażać?: (byłem ubrany w garnitur i naszą
koszulkę klubową) - tak to koszulka mojego ukochanego Fan klubu
z Krakowa,do którego internetowo wracam każdego wieczoru po
kotłowaninach dnia.
6.Stanowisko w Fan-klubie: szaraczek

JAK TO ŁATWO W ŻYCIU PIATKĘ DOSTAĆ

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 03.08.2005

Podoba mi się Oczko

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 03.08.2005

ja poprosze same piatki na egzminach na studia Język

Andrzej moj postowy idol!

winkuje wlasnie, ktos jeszcze? i slucham plyty, ktora wlasnie dzis mi przyszla, zespol Project Pitchfork , ja nawet takich klimatow siegam..

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 03.08.2005

Cytat:Olapf Ty jeszcze na Syberii nie byłeś

Ano nie byłem. Ale się wybieram. Pożyczysz walonki?

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 03.08.2005

olaph72 przywiez mi taka papuge! tylko, zeby nie zjadla mojej!