Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Co za rock! - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Muzyka - ogólnie i niekoniecznie Markowo ;) (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Co za rock! (/showthread.php?tid=1122)

Strony: 1 2 3

Co za rock! - Robson - 19.01.2009

W 2009 nie tylko Mark wśród tych największych wydaje nowy albumUśmiech

Na jakie plyty jeszcze czekacie? Boss, U2, DM ? Tzn. nic nie chcę sugerowaćUśmiech

Co za rock! - Ania_M - 19.01.2009

Ja nie będę oryginalna, czekam na solową płytę Roberta Gawlińskiego.Uśmiech

Co za rock! - macsa - 19.01.2009

U2, DM zdecydowanie

Co za rock! - ania - 19.01.2009

a mnie wzięło na Bossa Oczko bo ten nowy kawałek U2 to jakiś taki bardzo U2-tujowski Duży uśmiech jakbym słuchała b-side'a z Dismantle an Atomic Bomb ...

Co za rock! - BET - 20.01.2009

Ja tez bym chcial Bruca... a jakby Gilmourowi jeszcze sie zachcialo zrobic on an island vol.2 to juz w ogole bylaby radocha :]

Co za rock! - olaph72 - 20.01.2009

ania napisał(a):a mnie wzięło na Bossa Oczko bo ten nowy kawałek U2 to jakiś taki bardzo U2-tujowski Duży uśmiech jakbym słuchała b-side'a z Dismantle an Atomic Bomb ...

Nie miałbym wiele przeciwko, gdyby nowa płyta była podobna do poprzedniej. Oczko
"How To Dismantle..." wgniotła mnie w podłogę.

Co za rock! - ania - 20.01.2009

No w sumie tez bym sie nie pogniewala Oczko moze tak mowie bo slucham jej na okraglo w drodze do pracy i potrzebna mi odmiana... no ale czy moze byc lepsza pobudka niz Fast Cars Uśmiech

Co za rock! - Robson - 21.01.2009

Ostatnia płyta U2 była świetna. Ale ten najnowszy singiel...Spuszczam zasłone mliczeniaUśmiech

Co za rock! - pablosan - 21.01.2009

Czekam na ogłoszeni kolejnej trasy koncertowej Marka Knopflera i jego nową płytę-kolejność nieprzypadkowa...

Co za rock! - Ania_M - 22.01.2009

Pablo to oczywista oczywistość. Oczko

Co za rock! - Robson - 22.01.2009

Oczywistą oczywistością jest najpierw plyta potem trasaUśmiech

Co za rock! - Ania_M - 22.01.2009

Oczywiście znowu popełniłam gafę i nieuważnie przeczytałam.Oczko (na informatyce byłam:p) Jasne, że powinna być najpierw płyta potem trasa...ale niech będzie oczywistą oczywistością że chyba wszyscy czekamy najbardziej na Marka. O to mi chodziłoUśmiech Ok?Uśmiech

Co za rock! - Filip - 22.01.2009

U2 to wydarzenie napewno poza oczywiście nową płytą MK Oczko i kolejne trasy U2, MK, zastanawiam się nad tym czy w Polsce znów padnie na Torwar czy znajdziemy coś lepszego

Co za rock! - filipk91 - 23.01.2009

Że tak zażartuję - hala Wisły Duży uśmiech A na poważnie to jakby był koncert na STADIONIE Wisły, to by była naprawdę fajna rzecz, bo stadion daje radę, chyba Mark już nie grywa na stadionach?

Co za rock! - pablosan - 24.01.2009

Może w Gdyni?-oddali tam niedawno halę widowiskowo-sportową, zdaje się na 5-6 tyś widzów? Z zewnątrz wygląda super!

Koncert-to jest najlepsze co Mark może nam dać, obcowanie z nim na żywo powoduje permanentne mrowienie na całym ciele...

Co za rock! - Ania_M - 24.01.2009

Ja byłam dopiero na jednym, i już nie mogę doczekać się kolejnych. Bo wierzę, że nie skończy się na tym, że pojadę na dwa koncertyUśmiech

Co za rock! - jambore - 25.01.2009

pablosan napisał(a):Może w Gdyni?-oddali tam niedawno halę widowiskowo-sportową, zdaje się na 5-6 tyś widzów? Z zewnątrz wygląda super!

Koncert-to jest najlepsze co Mark może nam dać, obcowanie z nim na żywo powoduje permanentne mrowienie na całym ciele...

Wg akustyków - hala z najlepszą akustyką w Polsce (poza studyjną)

Co za rock! - macsa - 25.01.2009

A ja wiem dokładnie kto się do tego przyczynił...

Co za rock! - seska - 25.01.2009

filipk91 napisał(a):Że tak zażartuję - hala Wisły Duży uśmiech A na poważnie to jakby był koncert na STADIONIE Wisły, to by była naprawdę fajna rzecz, bo stadion daje radę, chyba Mark już nie grywa na stadionach?

Nie grywa bo był by problem z ich zapełnieniem Duży uśmiech

Co za rock! - filipk91 - 26.01.2009

U nas by mógł zapełnić, jakby zagrał na Cracovii np Język No fakt, u nas 20 tys to wydarzenie, gdzie indziej 3 liga ma 15 Język Ale hala ma swój klimat Uśmiech