![]() |
|
Nowe płyty DS w Tesco ;) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Nowe płyty DS w Tesco ;) (/showthread.php?tid=1069) Strony:
1
2
|
Nowe płyty DS w Tesco ;) - Bart - 24.10.2008 ![]() Nowości pełną gębą
Nowe płyty DS w Tesco ;) - Ania_M - 24.10.2008 Chyba uchwycę ten temat na swoje barki. // Już. Przeniosłam go tutaj, bo tutaj bardziej pasuje.
Nowe płyty DS w Tesco ;) - Bart - 24.10.2008 Czy ja wiem, toż może on kogoś przyprawić o zawał
Nowe płyty DS w Tesco ;) - Ania_M - 25.10.2008 Jak widać wszyscy zdrowi
Nowe płyty DS w Tesco ;) - mikołaj - 25.10.2008 A mi jest, szczerze mówiąc, smutno, przeczytawszy tą wiadomość. Muzyka faceta który zasypiał z wymarzoną czerwoną gitarą w rękach obok kiszonych ogórków i ziemniaków? Nowe płyty DS w Tesco ;) - Bart - 25.10.2008 Aż tak źle nie jest Jest w dziale książek i muzyki. Fakt, obok Nelly Furtado - no cóż, to tylko Tesco
Nowe płyty DS w Tesco ;) - filipk91 - 25.10.2008 O Jezu, nie przesadzajcie z tymi ogórkami.. A po ile?
Nowe płyty DS w Tesco ;) - Robson - 25.10.2008 Nelly Furtado nie jest zła
Nowe płyty DS w Tesco ;) - mikołaj - 25.10.2008 Bo widzisz, Filip, mnie już momentami do szału doprowadza ta, jak mawiał Młynarski, coraz bardziej otaczająca rzeczywistość. W "telewizorni" doda skacząca na lodzie, w radio (poza Trójką) konkursy typu wyślij pustego esemesa, w gazetach (poza nielicznymi) artykuły z przewagą zdjęc nad treścią itp itd. Pewnie, mogę się na to wypiać i nie słuchać/nie ogladać, więc się wypinam, ale już coraz mniej mi zostaje... Nowe płyty DS w Tesco ;) - SmokEustachy - 26.10.2008 Bart napisał(a):A gdzie i po ile? Nowe płyty DS w Tesco ;) - fakungio - 29.10.2008 A Knopfler i Torwar to czasem nie ogórki??? Jeden wielki ogór i tyle!!!! PS. Nie mogę tego przeżyć czemu on to uczynił.... (((( i się tam wyprzedał jeśli o ogórkach mowa.
Nowe płyty DS w Tesco ;) - Robson - 29.10.2008 Ale o co chodzi??? Nowe płyty DS w Tesco ;) - mikołaj - 29.10.2008 "... i się tam wyprzedał" Ale co ty mówisz??? Przecież Mark mógł spokojnie "odpuścić" sobie koncert w Polsce, na Torwarze. Ale on tam zagrał dla nas, chciał zagrać-dla-nas-na-żywo pomimo beznajdziejnego zaplecza sceny,pomimo problemów z akustyką i to zrobił. Szkoda że nie byłeś tam 2 maja i nie widziałeś tamtych emocji, po obu stronach sceny kipiały emocje, uwierz mi. Nowe płyty DS w Tesco ;) - Andrzej - 29.10.2008 Robson napisał(a):Ale o co chodzi??? A Fakungio gdzieś ogorców pojadł i swe torsje wywala na Forum. Nowe płyty DS w Tesco ;) - Gasper - 30.10.2008 Jeżeli "wyprzedawanie" tyczy się samego faktu konceru na Torwarze, to po prostu nie nadążam za Twoją myślą i (jeszcze) nie widzę związku z tematem. Jeżeli krytykujesz Marka, że zagrał w takiej dziupli jaką jest Torwar, to zaręczam Ci, iż grając dla Nas każdy z muzyków odczuwał dużo większą satysfakcję niż dzień później w Berlinie. Równie dobrze mogli dać koncert na biegunie północnym... Nowe płyty DS w Tesco ;) - Ania_M - 30.10.2008 Andrzej napisał(a):A Fakungio gdzieś ogorców pojadł i swe torsje wywala na Forum.................. ![]() Ja kompletnie nie na temat, ale, Gasper, gdzie Ty byłeś tyle czasu?
Nowe płyty DS w Tesco ;) - Gasper - 31.10.2008 Wakacje od komputera
Nowe płyty DS w Tesco ;) - Andrzej - 04.11.2008 Aniu - rzeczywiście wczoraj Gasper mnie odwiedził (rad bylem niesamowicie), i co najważniesze - był bez komputera. Nowe płyty DS w Tesco ;) - Ania_M - 05.11.2008 Hi hi ![]() Andrzej widzę trzymasz formę
Nowe płyty DS w Tesco ;) - MARTINEZ - 12.11.2008 to po ile w tym tesco ? bo lubie robic prezenty z plyt dire straits
|