![]() |
|
Dzi Mark W Berlinie - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Dzi Mark W Berlinie (/showthread.php?tid=714) |
Dzi Mark W Berlinie - Andrzej - 24.09.2007 Cudownie. Jestecie niezawodni.Jak zwykle zresztš. Dzi Mark W Berlinie - koobaa - 24.09.2007 Jeli chodzi o mnie to oczywicie się zgłaszam. Nie chcę tylko wskazywac nikogo by przesłał płytkę za ocean bo wiadomo, że to drożej. Dzi Mark W Berlinie - anrom - 25.09.2007 I ja chętnie dopisuję się do drzewka i mogę Koobie płytę posłać. Dzi Mark W Berlinie - pablosan - 25.09.2007 Ja chętnie dopisze sie do drzewka i wylę kolejne 2 kopie
Dzi Mark W Berlinie - AdamM - 25.09.2007 Witam, czy również można się podłšczyć pod drzewko, bo widzę, że na toremcie chyba nie będzie udostępniane. Dzi Mark W Berlinie - olaph72 - 25.09.2007 Cytat:Originally posted by koobaa@Sep 24 2007, 02:08 PMKuba, czy mogę liczyć na kopię (się niemiało pytam)?
Dzi Mark W Berlinie - macsa - 25.09.2007 Kochani - nasz człowiek w telewizji !! I to nie byle jakiej bo Niemieckiej !! Włanie docišgnęła się rejestracja telewizyjna Berlińskiego wydarzenia, które tak goršco komentowalimy jaki czas temu. I niebagatelnš rolę w tej relacji zajmuje nasz człowiek w czepku urodzony - Andrzej Jasiński !! Mogę tylko napisać, że jestem pod wrażeniem - wietny obraz i dwięk. Nowe utwory broniš się na koncercie znakomicie - takie jest moje skromne zdanie ( co by nie było znowu dyskusji ) Kilka zrzutów przedstawiam poniżej Znajoma łysinka i koszula w paski : ![]() Tym razem poznajemy bohatera po okularach: ![]() Mark wczuwa się w "Brothersach" ![]() Dany niezawodnie na talerzach i kotłach: ![]() Guy przy klawiszach: ![]() Jaka mała solóweczka : ![]() A Niemiaszki przed nim murem: ![]() Słabo widać ale włanie w tym momencie Andrzej szleje z banerem "knopfler.pl" ![]() Pozostała częć zespołu: ![]() Andrzej piszšcy sms-y z linii frontu : ![]() Czekam teraz na przesyłkę od Dziadka - porównamy obie wersje i pucimy w obieg... Dzi Mark W Berlinie - aaadam - 25.09.2007 u mnie też się docišgneło i zaraz idę oglšdać <jupi> Dzi Mark W Berlinie - Robson - 26.09.2007 Fantastyczne! Też chciałbym dołšczyć do drzewka. Andrzeju Ty rzeczywicie tam byłe Jeszcze raz moje szczere gratulacje
Dzi Mark W Berlinie - Andrzej - 26.09.2007 Dziekuję Drogi Robsonie. Na trzecim zdjęciu od dołu trzymam w górze nasz banner. Masz racje Robson - ja rzeczywicie tam byłem. Dziekuję Wam wszystkim za słowa uznania za ten wyczyn, ale juz nic wiecej nie piszę, bo wyjdzie ,że ja tu za gwiazdę robię. Siedzialem sobie w siódmym rzedzie jak taki malutki zahipnotyzowany człowieczek, w życiu nie sšdzšc, że tak to wszystko wyjdzie. Dzi Mark W Berlinie - HOWARD - 26.09.2007 Ekstra sprawa z tym, że byłe na milionach ekranów TV. Godny reprezentant Marka wród Niemców. Gratulacje i troszkę - muszę przyznać - chciałbym tam być na Twoim miejscu... Troszkę? Nie!!! Wręcz BARDZO. Albo zamiast "na Twoim miejscu", to... "OBOK" ![]() Klawe ujęcia. Dzi Mark W Berlinie - koobaa - 28.09.2007 Cytat:Originally posted by olaph72+Sep 25 2007, 05:16 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olaph72 @ Sep 25 2007, 05:16 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-koobaa@Sep 24 2007, 02:08 PMKuba, czy mogę liczyć na kopię (się niemiało pytam)? [/b][/quote]Nie ma sprawy Olaf . Dzięki za ofertę Romek.
Dzi Mark W Berlinie - olaph72 - 28.09.2007 Dzięki, Kuba. Dzi Mark W Berlinie - macsa - 01.10.2007 Włanie dotarła płytka od Dziadka - dzięki serdeczne Marku. Twoja rejestracja berlińskiego koncertu troszeczkę dłuższa więc tš wersję pucimy w ruch... Dzi Mark W Berlinie - Andrzej - 02.10.2007 ja również serdecznie dziękuje Dziadkowi. Płytka dotarła. Gdy to wszystko oglšdam jeszcze raz aż trudno uwierzyć , że tam byłem. Doznania muzyczne - przebogate. W 36 min ujęcie Andrzeja, oj ojej , żebym wiedział to przynajmniej bym makijaż poprawił. A tak ogólnie szukajcie wród publiki biało-niebieskiego sweterka w paski - taki sam jak noszš rosyjscy marynarze - to Wasz,forumowy, skromniutki przedstawiciel na tym koncercie. Na koniec widoczne parę minut ujęcie naszego bannerka, ale niestety od tyłu( co by radoci nie było za wiele). Transmisja z koncerciku taka normalna, bez żadnych wybujałych eksperymentów telewizyjnych. Jednym słowem - Uroczo. Dzi Mark W Berlinie - dziadek - 03.10.2007 Cieszę się, że płytki doszły. To chyba pierwszy zerejastrowany przez telewizję koncert uprzedzajšcy nowš trasę. Już teraz rozbudza apetyt... Dzi Mark W Berlinie - pablosan - 10.10.2007 Witam Dziadku-WIELKIE DZIĘKI za ta niespodziankę, włanie doszło do mnie dvd z koncertem w Berlinie legendarnym koncertem, gdyż uczestniczył w nim Andrzej. Oczywicie drzewko ma sie rozwijać, wiec 2 kolejne chętne osoby zapraszam na priv pozdrawiam pawel Dzi Mark W Berlinie - Robson - 11.10.2007 I ja mam ten koncert A to wszystko zawdzięczam Maćkowi bez którego ani rusz i kończš mi się pomysły jak Maćkowi się odwdzięczę za tak piękne prezenty Wielkie dzięki. Dzi zasiadam do oglšdania
Dzi Mark W Berlinie - pablosan - 11.10.2007 Powiem Wam szczerze, ze koncert jest naprawde bardzo gustownie zrealizowany i widzialem kilka razy Andrzeja i mowie do mamy: "mamo, patrz to ten "wariat knopflerowy" ze Slubic, a nie wyglada na takiego prawda?-hihihihi Dzi Mark W Berlinie - macsa - 12.10.2007 Pawełku a jak odbierasz mojš relację ze zlotu ?? Da się oglšdać ? |