Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Dziœ Mark W Berlinie - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Dziœ Mark W Berlinie (/showthread.php?tid=714)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Dziœ Mark W Berlinie - Andrzej - 24.09.2007

Cudownie. Jesteœcie niezawodni.Jak zwykle zresztš.

Dziœ Mark W Berlinie - koobaa - 24.09.2007

Jeœli chodzi o mnie to oczywiœcie się zgłaszam. Nie chcę tylko wskazywac nikogo by przesłał płytkę za ocean bo wiadomo, że to drożej.

Dziœ Mark W Berlinie - anrom - 25.09.2007

I ja chętnie dopisuję się do drzewka i mogę Koobie płytę posłać.

Dziœ Mark W Berlinie - pablosan - 25.09.2007

Ja chętnie dopisze sie do drzewka i wyœlę kolejne 2 kopie Uśmiech

Dziœ Mark W Berlinie - AdamM - 25.09.2007

Witam, czy również można się podłšczyć pod drzewko, bo widzę, że na toremcie chyba nie będzie udostępniane.

Dziœ Mark W Berlinie - olaph72 - 25.09.2007

Cytat:Originally posted by koobaa@Sep 24 2007, 02:08 PM
Jeœli chodzi o mnie to oczywiœcie się zgłaszam. Nie chcę tylko wskazywac nikogo by przesłał płytkę za ocean bo wiadomo, że to drożej.
Kuba, czy mogę liczyć na kopię (się nieœmiało pytam)? Huh

Dziœ Mark W Berlinie - macsa - 25.09.2007

Kochani - nasz człowiek w telewizji !! I to nie byle jakiej bo Niemieckiej !!

Właœnie docišgnęła się rejestracja telewizyjna Berlińskiego wydarzenia, które tak goršco komentowaliœmy jakiœ czas temu. I niebagatelnš rolę w tej relacji zajmuje nasz człowiek w czepku urodzony - Andrzej Jasiński !!

Mogę tylko napisać, że jestem pod wrażeniem - œwietny obraz i dŸwięk. Nowe utwory broniš się na koncercie znakomicie - takie jest moje skromne zdanie ( co by nie było znowu dyskusji )

Kilka zrzutów przedstawiam poniżej

Znajoma łysinka i koszula w paski :

[Obrazek: Berlin1_rs.jpg]

Tym razem poznajemy bohatera po okularach:

[Obrazek: Berlin2_rs.jpg]

Mark wczuwa się w "Brothersach"

[Obrazek: Berlin3_rs.jpg]

Dany niezawodnie na talerzach i kotłach:

[Obrazek: Berlin4_rs.jpg]

Guy przy klawiszach:

[Obrazek: Berlin5_rs.jpg]

Jakaœ mała solóweczka :

[Obrazek: Berlin6_rs.jpg]

A Niemiaszki przed nim murem:

[Obrazek: Berlin7_rs.jpg]

Słabo widać ale właœnie w tym momencie Andrzej szleje z banerem "knopfler.pl"

[Obrazek: Berlin8_rs.jpg]

Pozostała częœć zespołu:

[Obrazek: Berlin9_rs.jpg]

Andrzej piszšcy sms-y z linii frontu :

[Obrazek: Berlin10_rs.jpg]

Czekam teraz na przesyłkę od Dziadka - porównamy obie wersje i puœcimy w obieg...

Dziœ Mark W Berlinie - aaadam - 25.09.2007

u mnie też się docišgneło i zaraz idę oglšdać <jupi>

Dziœ Mark W Berlinie - Robson - 26.09.2007

Fantastyczne! Uśmiech Też chciałbym dołšczyć do drzewka. Andrzeju Ty rzeczywiœcie tam byłeœ Duży uśmiech Jeszcze raz moje szczere gratulacje Uśmiech

Dziœ Mark W Berlinie - Andrzej - 26.09.2007

Dziekuję Drogi Robsonie. Na trzecim zdjęciu od dołu trzymam w górze nasz banner.
Masz racje Robson - ja rzeczywiœcie tam byłem.
Dziekuję Wam wszystkim za słowa uznania za ten wyczyn, ale juz nic wiecej nie piszę, bo wyjdzie ,że ja tu za gwiazdę robię.
Siedzialem sobie w siódmym rzedzie jak taki malutki zahipnotyzowany człowieczek, w życiu nie sšdzšc, że tak to wszystko wyjdzie.

Dziœ Mark W Berlinie - HOWARD - 26.09.2007

Ekstra sprawa z tym, że byłeœ na milionach ekranów TV. Godny reprezentant Marka wœród Niemców.
Gratulacje i troszkę - muszę przyznać - chciałbym tam być na Twoim miejscu...
Troszkę?

Nie!!!

Wręcz BARDZO.

Albo zamiast "na Twoim miejscu", to... "OBOK" Uśmiech

Klawe ujęcia.

Dziœ Mark W Berlinie - koobaa - 28.09.2007

Cytat:Originally posted by olaph72+Sep 25 2007, 05:16 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olaph72 @ Sep 25 2007, 05:16 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-koobaa@Sep 24 2007, 02:08 PM
Kuba, czy mogę liczyć na kopię (się nieœmiało pytam)? Huh [/b][/quote]
Nie ma sprawy Olaf Oczko. Dzięki za ofertę Romek. Uśmiech

Dziœ Mark W Berlinie - olaph72 - 28.09.2007

Dzięki, Kuba.

Dziœ Mark W Berlinie - macsa - 01.10.2007

Właœnie dotarła płytka od Dziadka - dzięki serdeczne Marku. Twoja rejestracja berlińskiego koncertu troszeczkę dłuższa więc tš wersję puœcimy w ruch...

Dziœ Mark W Berlinie - Andrzej - 02.10.2007

ja również serdecznie dziękuje Dziadkowi. Płytka dotarła. Gdy to wszystko oglšdam jeszcze raz aż trudno uwierzyć , że tam byłem. Doznania muzyczne - przebogate. W 36 min ujęcie Andrzeja, oj ojej , żebym wiedział to przynajmniej bym makijaż poprawił. A tak ogólnie szukajcie wród publiki biało-niebieskiego sweterka w paski - taki sam jak noszš rosyjscy marynarze - to Wasz,forumowy, skromniutki przedstawiciel na tym koncercie. Na koniec widoczne parę minut ujęcie naszego bannerka, ale niestety od tyłu( co by radoœci nie było za wiele).
Transmisja z koncerciku taka normalna, bez żadnych wybujałych eksperymentów telewizyjnych. Jednym słowem - Uroczo.

Dziœ Mark W Berlinie - dziadek - 03.10.2007

Cieszę się, że płytki doszły. To chyba pierwszy zerejastrowany przez telewizję koncert
uprzedzajšcy nowš trasę. Już teraz rozbudza apetyt...

Dziœ Mark W Berlinie - pablosan - 10.10.2007

Witam

Dziadku-WIELKIE DZIĘKI za ta niespodziankę, właœnie doszło do mnie dvd z koncertem w Berlinie legendarnym koncertem, gdyż uczestniczył w nim Andrzej.

Oczywiœcie drzewko ma sie rozwijać, wiec 2 kolejne chętne osoby zapraszam na priv

pozdrawiam
pawel

Dziœ Mark W Berlinie - Robson - 11.10.2007

I ja mam ten koncert Uśmiech A to wszystko zawdzięczam Maćkowi bez którego ani rusz i kończš mi się pomysły jak Maćkowi się odwdzięczę za tak piękne prezenty Uśmiech Wielkie dzięki. Dziœ zasiadam do oglšdania Oczko

Dziœ Mark W Berlinie - pablosan - 11.10.2007

Powiem Wam szczerze, ze koncert jest naprawde bardzo gustownie zrealizowany i widzialem kilka razy Andrzeja i mowie do mamy: "mamo, patrz to ten "wariat knopflerowy" ze Slubic, a nie wyglada na takiego prawda?-hihihihi

Dziœ Mark W Berlinie - macsa - 12.10.2007

Pawełku a jak odbierasz mojš relację ze zlotu ?? Da się oglšdać ?