![]() |
|
Nowe Dvd Z Universal City - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Nowe Dvd Z Universal City (/showthread.php?tid=451) |
Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 06.11.2006 Ostatni numer. Oj wyostrzyłem sobie apetyt na 13 dzień listopada. Było cudnie
Nowe Dvd Z Universal City - macsa - 06.11.2006 I pozamiatane...
Nowe Dvd Z Universal City - koobaa - 06.11.2006 Panowie, czym się tak podniecacie? Za chwilę bez spikerów, internetów i innych takich w jakoci bez zajšknięcia... Raptem kilka dni Takie pozkazy na tydzień przed ukazaniem sie płyty nie robiš na mnie już wrazenia. Gdyby to było miesišc temu... to owszem.Tu macie przystawkę w wersji video ![]() EPK - trailer This Is Us Dobra wiadomoć - będš wywiady jako bonusy
Nowe Dvd Z Universal City - olaph72 - 06.11.2006 Każda okazja, żeby posłuchać w radiu koncertu jest warta lęczenia - nawet przed komputerem.
Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 06.11.2006 Nie wierzę Kuba. Miesišc czy tydzień? Ważna jest ta chwila. Tak jak pisze Olaf. Nowe Dvd Z Universal City - macsa - 06.11.2006 Dokładnie - ważna jest ta chwila i przeżywana wspólnie jest jeszcze bardziej smakowita... No i że to leci Live z radia to też troszeczkę inaczej niż z płyty włšczonej prze samego siebie... Takie skrzywienie... Nowe Dvd Z Universal City - olaph72 - 06.11.2006 Cytat:Originally posted by macsa@Nov 6 2006, 09:54 PMPrzeczytaj tutaj i tutaj.
Nowe Dvd Z Universal City - koobaa - 06.11.2006 Gdyby to był koncert którego jeszcze nie słyszałem to jak najbardziej. Ale była już Verona... Ja chyba będę wolał umiecic płyte w odtwarzaczu i posłuchać juz tak jak trzeba. All The Roadrunning troche przez te odsłuchy internetowe straciła według mnie. Sam nie potrafie wytrzymać i nie posłuchać jesli jest możliwoc wczeniej ale chyba bardziej wolałem zagrać płytę po raz pierwszy w odtwarzaczu i poznawać jš wtedy kawałeczek po kawałeczku.... Mam nadzieję tak zrobić przy nastepnym solowym dokonaniu Maestro
Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 06.11.2006 To że mielimy dzisiaj pra-premierę w żaden sposob nie zabierze mi wspaniałych chwil kiedy płyta będzie już w moim w odtwarzaczu. A co zrobić? Takie czasy.
Nowe Dvd Z Universal City - macsa - 06.11.2006 Koniec pozytywnych emocji na dzień dzisiejszy Gdyby kto chciał zapis tego koncertu niech da znać... Do jutra... Nowe Dvd Z Universal City - koobaa - 06.11.2006 Och.. chyba nie zepsułem Wam zabawy? Jeli tak to sorry. Co dzisiaj dzień mam niedobry. :ph34r:
Nowe Dvd Z Universal City - olaph72 - 06.11.2006 Spoko wodza.
Nowe Dvd Z Universal City - hillbilly - 06.11.2006 Nie przejmuje się Kuba... ja mam dokładnie tak samo.. uważam że najpierw płyta powinna ukazać się w sklepach a dopiero póniej w intermecie. Dlatego bede twrdy i poczekam jeszcze ten tydzień.
Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 07.11.2006 Co do internetu zgoda też nie przepadam kiedy pojawiaja sie próbki np. na miesišc przed premierš. Ale to była prezentacja radiowa i tylko radiowa których sš wszędzie setki. A że radio jest obecne w internecie nie widzę żadnych przeszkod aby z tego nie korzystać. Wszystko ![]() 6 Nowe Dvd Z Universal City - dudageo - 07.11.2006 otóż to... podpisuje sie pod tekstem Robsona... poza tym... ludzie kochani... przecież my to już znamy (mam na mysli materiał z płyty) bez mała na pamięć... i to, że sobie posłuchamy z radia a potem z płyty, czy też bootleg wczeniej nam się zapoda... to przecież tylko (albo aż) kolejne odsłuchanie materiału, który tak bardzo lubimy Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 07.11.2006 Aż Tomku Ale już All that Matters musiał opucić. :angry:
Nowe Dvd Z Universal City - koobaa - 08.11.2006 Cytat:Originally posted by dudageo@Nov 7 2006, 10:25 AMNo, już spokojnie, tak? Przecież mówię, że miałem zły dzień. Też się podpiszę, a co mi tam . W końcu sam tego linka tu zapodałem A najbardziej się cieszę, że oprócz koncertu będš też bonusy w postaci wywiadu, pewnie też próby, jak widać na EPK, a może nawet fragmenty meet'n'greet...? W każdym razie This Is Us brzmi podejrzanie niele .
Nowe Dvd Z Universal City - macsa - 08.11.2006 Nooo - kamień z serca - Koobaa znów taki jak zwykle...
Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 08.11.2006 To była prowokacja Kuby już ja Go trochę znam All The Roadrunning też jako na nowo bardzo mi się podoba Pišteczka dla Wszystkich
Nowe Dvd Z Universal City - koobaa - 08.11.2006 Czasem lepiej bym się nie odzywał, prawda? ![]() Ciekawoć mnie zżera więc zapytałem Guy'a dlaczego zrezygnowano z Michaelangelo zarówno na CD jak i DVD. Pewnie odpowie lakonicznie, jesli w ogóle .
|