![]() |
|
Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Fanowskie zasoby (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu (/showthread.php?tid=892) |
Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - macsa - 06.05.2008 Zróbcie drzewko albo Torrenta bo Trissi zbankrutuje !! Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - Piotrd - 06.05.2008 też bym chętnie posłuchał tych cd i zobaczył DVD Może kto ma brakujšcš częć koncertu i dałoby radę zrobić dvd z całociš koncertu?? może faktycznie wyjciem by był torrent??? w razie czego (jakby nie dało się cišgnšć z netu) to pisze się i na cd i na dvd(podać nr konta to zrobię przelew).
Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - Ania_M - 06.05.2008 Jak patrzę na Wasze fotki, to serce mnie boli że mam g. a nie aparat, i że mimo że się staralimy, to nie udało nam się nabyć wczeniej lepszego sprzętu... Jambi, pożycz mi tej linki do holowania, bo tata gdzie schował
Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - filipk91 - 06.05.2008 ja jestem bardzo zainteresowany dvd, tylko jeszcze pytanie za ile? bo moj uczniowski portfel dosc skromny ale przyznaje, torrent bylby pomyslem genialnym!
Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - Piotrec - 06.05.2008 Ha! wietnie Zapisuję się na DVD. Audio cišgnę, jeżeli wstawisz, Trissi I wielkie dzięki ![]() Tak apropos, pamiętacie ten multicam z koncertu U2 z Chorzowa? ... byłoby pięknie, gdyby powstało co w tym stylu z koncertu Marka! A widzę, że materiałów mamy sporo. Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - gk101380 - 06.05.2008 A ja poproszę o numer konta Piszę się na DVD, gdyz CD sobie cišgnę. Jeli kto ma na tyle pojemny serwerek, to też mogę pociagnšć z neta.Fajnie, że jednak kto dał radę co wynieć w postaci cyfrowej z koncertu. Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - Trissi - 06.05.2008 w sobotę postaram się wrzucić bootleg audio na serwer Jambor'a jeli to się opóni to dam znać, cierpliwoci
Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - anius - 06.05.2008 Jeli nie uda mi się cišgnšć, to oczywicie też się piszę na cd i dvd
Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - hekselman - 07.05.2008 Gotowe. http://picasaweb.google.com/hekselman/MarkKnopfler2008 Jakby kto był w stanie uporzšdkować chronologicznie zdjęcia - poproszę o listę numerków to je poukładam jak tam szły. Wpisy mile wiedziane :-) uff...czuję się jakbym wyszedł z koncertu .... Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - numitor - 07.05.2008 wietne zdjęcia. Gratuluję. Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - mark722 - 07.05.2008 Zdjęcia z postu powyżej sš naprawde rewelacyjne Czy mógłby je wrzucić w lepszej rozdzielczoci na jaki serwer? Może ten co był podawany tutaj, albo np. rapidshare itp. Pozdr. Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - kuba1313 - 07.05.2008 takiej gratki przegapi cię nie da, więc piszę się na DVD i CD
Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - piotr_benny - 07.05.2008 Witam wszystkich! Jestem nowy na forum, ale chętnie zakupie DVD i CD o którym pisała Trissi i cała reszta ! Więc czekam na info co, kiedy i za ile! Sam zrobiłem troche fotek ... reszte niestety skasowało mi 3 buraków /sorry/ z ochrony ... szkoda gadać. 2 kawałki poza salš, przepychanki, prawie policja i na koniec kaucja za skasowany aparat. Było warto i tak! Ale jest co jest, mam nadzieje że w pon wrzuce gdzie całoć dla chętnych. Sš troche inne z uwagi na to że robione z trybuny, tele na kliszy (jako tak staromodnie ale frajda jest! . Zresztš mam nadzieje że ocenicie jak tylko uda mi sie wrzucić na neta dla wszystkich! Pozdrawiam wszystkich! Piotrek Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - Robson - 07.05.2008 Rzeczywicie foty robiš wrażenie. wietna robota Mariusz. Oglšdam i oglšdam cały czas w głowie slowa: ależ to był koncert. Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - grzegorz - 07.05.2008 Mariusz, zdjęcia super, pewna ręka i fachowa robota. Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - HOWARD - 07.05.2008 Cytat:Originally posted by grzegorz@May 7 2008, 03:11 PMpotwierdzam i podpisuję się obiema rękoma B) Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - mirek - 07.05.2008 dzieki mariusz za swietne zdjecia teraz tylko zeby je na kompa sciagnac pozdrawiam Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - AdamG - 07.05.2008 Cytat:Originally posted by Trissi@May 5 2008, 04:11 PMJeżeli można- też chętnie zapisuję się na cały materiał(cd+dvd). Oczywicie pokryję wszystkie koszty. Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - Kaytoo - 07.05.2008 No to ja też wyrażam chęć wejcia w posiadanie cd i dvd, oczywicie za opłatš za wszelkš fatygę i materiały. Sam mam jakie zdjęcia i filmiki, ale w porównaniu z tymi prezentowanymi na forum to.... chyba ich nie będę prezentował
Torwar - Filmy I Fotki Z Koncertu - Filip - 07.05.2008 Witam Także zapisuje się na DVD koszty pokrywam oczywicie
|