![]() |
|
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2008 - Zlot V (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr (/showthread.php?tid=849) |
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - ania - 07.06.2008 Cytat:Originally posted by Bart@Jun 7 2008, 08:55 AMo matko z córkš ![]() Mikołaj trzymaj się tam dzielnie! Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia! ![]() taki wybrakowany będzie ten zlot nad zloty
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - Michal - 07.06.2008 ja tylko zjem obiad i idę na zlocik ominie mnie częć zapoznawcza , ale Marti o 15 sobie wymylił
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - Ania_M - 07.06.2008 Cytat:Originally posted by ania@Jun 7 2008, 01:14 PMOj tak
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - macsa - 07.06.2008 Cytat:Maćku ucałuj dzieciaczka od cioci Ani. wink.gif Całuję i żałuję... Aniu - porób ładne fotki !! V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - ptysia - 07.06.2008 Mam nadzieję, że fotek będzie baaaaaaardzo duuuuużo ((((: BAWCIE SIĘ DOBRZE!!!! V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - SmokEustachy - 07.06.2008 Cytat:Originally posted by ptysia@Jun 7 2008, 09:08 PMja już się wybawiłem. Wróciłem do domu po 21 bo wiecie, na zlot wtargnšłem po tyranku przed 15. I totalna obsuwa. Ludzie nie ma, szefostwo pubu złe, że zamówienia małe, więc Martinez żłopie piwsko za piwskiem. Na próbach porozwalali sprzęt, popalili piec, rozkłapciali werbel. Na tamburynkach sekcja perkusyjna powinna grać chyba. Albo wywalić bębniarzy do drugiej sali i niech tam se tłukš a tu akurat będzie słychać OK. Zasadniczo 15 okazało się jednš wielkš fikcjš i realnie sensowna impra zaczęła się przed 19. Wczesniej akustyka się rozkraczyła - nie było siły, żeby było słychać bęben, gitary, vokal bas na raz. Co najwyżej 3 na raz. Dodatkowo zespół nie słyszał kompletnie nic. Ok 17 zaczęły sie filmiki - fajne, ja nie mam żadnych filmików więc oglšdałem z wielka przyjemnociš. Niestety nieodpowiedzialne osobniki przewijały co chwile i nic się nie dawało oglšdnšć do końca. Po 18 nalazło ludzi i tłuszcza wytłumiła salę - byłem w szoku że nagle wszystko zaczęło działać. Zespoły grały super - niestety nie wykonał puciam-puciam nikt. Może za rok. Pierwsza nagroda za vokal - Marysia Pierwsza nagroda za bęben - kto tam grał pierwszy? Grał jako tak cicho a pozostali za głono. Pierwsza nagroda za całokształt i szacun jak stšd do Rzeszowa - Matinez. Nagroda za najbardziej wyszczekany Vokal - Nagroda ze expresję artystycznš - Evelina Idę oglšdać film i resztę nagród jutro. Wielkie dzięki za rok wpadnę z wielkš przyjemnociš V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - Bart - 08.06.2008 5:15 a.m. i konczy sie dla mnie zlot Bylo cudnie. Pomimo nienajwyzszej frekwencji i przeciwnosci losu wszystko poszlo jak trzeba. Wielka przyjemnoscia i zaszczytem byla dla mnie mozliwosc zaspiewania z zespolami Beta i Martineza. Mam nadzieje ze wybaczycie naturszczykowi potkniecia Nie bylo prob ![]() Dziekuje wszystkim za humor i swietna zabawe, wyglupy i szalenstwa. Do zobaczenia za rok! A na razie czekam na pociag ![]() Specjalne podziekowani dla kochanej Moniki - Szpilki, dzieki ktorej nie tulam sie po Kraku do rana Dziejuje! :*
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - Bart - 08.06.2008 Dodam jeszcze, ze kompletnie nie mam glosu (na zlot jechalem z zapaleniem gardla ) i nogami ledwo przebieram, ale jestem happy Zaraz siade sobie w przedziale z piwkiem w dloni i Markiem na uszach i powspominam
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - Per-Aa - 08.06.2008 a ja jako pierwszy chyba co juz ruszyl zwloki z wyra ![]() leb peka od huku i alkoholu, nogi bola od skakania ale bylo SUPER ![]() ja na razie nie mam jeszcze swojego sprzetu, musze podjechac popoludniu do nandu po dobior wtedy bede wiedzial czy nagranie i fotki w ogole wyszly ![]() grzes: wystaw mi gdzies filmik na FTP'a jak zgrasz na kompa to zobacze czy sie da polaczyc - moze fajniej bedzie aczkolwiek w moim nagraniu sa luki - plik dzwiekowy wazy z 5GB obecnie przed kompresja i musialem stopowac nagrywanie pomiedzy kawalkami bo juz RAM mi do oporu zapychalo
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - SmokEustachy - 08.06.2008 Cytat:Originally posted by Bart@Jun 8 2008, 05:37 AMNo masz 1 Nagrodę dla najbardziej wyszczekanego Vokalisty V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - HOWARD - 08.06.2008 Dzięki SmokEustachy za uwagi To ja grałem w pierwszym bandzie na perkusji. Może było za cicho, ale z drugiej strony nie chciałem by było słychać sam łomot. W sumie mogę grać jak Terry Williams, ale po co? ![]() Piszesz: Na próbach porozwalali sprzęt, popalili piec, rozkłapciali werbel. Na tamburynkach sekcja perkusyjna powinna grać chyba. Albo wywalić bębniarzy do drugiej sali i niech tam se tłukš a tu akurat będzie słychać OK. Hmm. Nie wiem czy byłe na próbie, czy akurat powtarzasz za kim? ![]() Primo. Żadnego sprzętu nie rozwalilimy. Piec się spalił, ale to się zdarza. Secundo. Na werblu "poszedł" nacišg (widocznie przy zagraniu I THINK I LOVE YOU TOO MUCH zbyt emocjonalnie podszedłem do sprawy ), ale tak naprawdę "poszedł" chyba tylko dlatego, że miał równe 10 lat i od zakupu perkusji nie był w ogóle zmieniany. Przynajmniej była okazja do wymiany na co lepszego co też uczyniłem. Tertio. Próby sš po to, by tego typu rzeczy już potem nie działy się na występie ![]() Takie sš FAKTY!
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - SmokEustachy - 08.06.2008 Cytat:Originally posted by HOWARD@Jun 8 2008, 11:48 AMWiem że to Ty bo poznałem po zdjęciu. Ale Ty grałe dobrze - tamci zagrali za głono. Problemem tej sali było to, że dało się wyregulować dwięk tylko dla jednej okrelonej głonoci. Cichego nie było słychać a głone rozwalało bębenki. Dlatego siadłem se na samym końcu. Potem jak przyszli ludzie to się poprawiło. V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - robo54 - 08.06.2008 witam szcowne grono !!!!! B) już po zlocie ,cos za szybko mineło zespół grał wietnie,wokalistka cudnie piewała(duży szacuneczek) chociaż przyszedłem doć póno "ale" wyszedłem jako ostatni. jeli tak wygladajš zloty to piszę się na nastepny(z góry)nie obyło się bez incydentów .jaki dziobak zaopikował się mojš kurtkš. najbardziej żal mi otwieracza do kapsli.(produkcji CCCP) czas wrucić do życia . Pozdrowienia dla ludzi którzy byli na ul.Florjańskiej 26
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - robo54 - 08.06.2008 dochodzę powoli do siebie, a przecież dzi następne wydażenie a jutro trzeba wstać do pracy co za weekend
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - ania - 08.06.2008 a ja jak zwykle się wytańczyłam za co dziękuję wszystkim współtancerzom! ![]() no i z podziwu nad Martim wyjć nie mogłam, że zagrał moja ulubionš piosenkę J.J'a :wub: ideał jednak sięgnšł bruku zaraz po tym jak nie pozwolił Marysi zabisować
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - filipk91 - 08.06.2008 Howie, to było El Macho, gdzie poszedł nacišg mnie się podobało, filmiki były przewijane, żeby nie słuchać jednej piosenki 3 razy pod rzšd, a naglonienie też nie było złe, z tym wyjatkiem, że nie było odsłuchu, ale to już raczej zespół powinien narzekać bardziej niż widownia, bo to nam wadziło, nie wam
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - robo54 - 08.06.2008 Cytat:Originally posted by ania@Jun 8 2008, 01:18 PMczy to ta Ania co się tak ładnie kręciła? V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - Michal - 08.06.2008 kac V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - grzegorz - 08.06.2008 Jak zwykle rewelacyjnie, chociaż około 15-tej marnie to wyglšdało. Wielkie pustki. Cieszy mnie, że z roku na rok jest coraz więcej muzyki live -bardzo to lubię. Co do nagłonienia, to bšdmy szczerzy - piwnice krakowskich kamienic nie sš najlepszymi obiektami akustycznymi, więc ciężko znaleć złoty rodek, żeby wszystkim dogodzić. Jak dla mnie mogłoby być ciszej dla lepszego komfortu słuchania. Zdjęć powinno być sporo, Grze kręcił kamerš występ, może też udało nagrać się częć występu na minidisca. Widziałem też gocia z porzšdnš lustrzankš Nikona, ale nie wiem kto to jest, a mam nadzieję, że gdzie udostępni swoje zdjęcia. Było nas mniej jak w poprzednie lata, ale niezadowolonych chyba nie będzie. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za miło spędzony czas. V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - MARTINEZ - 08.06.2008 >>> ideał jednak sięgnšł bruku zaraz po tym jak nie pozwolił Marysi zabisować heh bisem bylo Communique a tam nie pozwolil > po prostu nie mielismy wiecej utworowtak robo to ta ania ![]() dzieki wszystkim za przybycie !!! mozliwe ze zobaczymy sie w sierpniu... szczegoly u jamborego |