![]() |
|
Nowe Dvd Z Universal City - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Nowe Dvd Z Universal City (/showthread.php?tid=451) |
Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 06.11.2006 Zaczęli! Right Now na dobry poczštek. Jakoć pierwszorzędna
Nowe Dvd Z Universal City - macsa - 06.11.2006 Kurcze - spóniłem się trochę Ale już jestem przy komputerku i włšczam REC w Messerze...
Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 06.11.2006 Cholerka co przerwało w trakcie Right Now :angry: Ale już jest OK Red Staggerwing- rewelacyjne wykonanie. Leci Red Dirt Girl. Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 06.11.2006 Bonaparte. Mam nadzieję że prezenter nie zafiuka w trakcie bo tam zadzwonie
Nowe Dvd Z Universal City - macsa - 06.11.2006 O kurka - teraz u mnie mała przerwa, i ten paskudny głos niemieckiego spikera... No to teraz BONAPARTE ze smyczkami - uczta dla uszu
Nowe Dvd Z Universal City - macsa - 06.11.2006 Robercie - nie tak bojowo - toż to twój kolega z branży
Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 06.11.2006 O rany Romeo i Julia sie zaczyna brzmi magicznie. I ten wstep... Nowe Dvd Z Universal City - macsa - 06.11.2006 Guy pokazał na co go stać !! I nie było spikera na razie !! Oby tak dalej... Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 06.11.2006 Już się uspokoiłem
Nowe Dvd Z Universal City - macsa - 06.11.2006 Romeo i Julia działa na Roberta relaksujšco wietna jakoć dwięku radia NDR2 prze internet, oj żeby nasze stacje tak ładnie grały.... Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 06.11.2006 No to rozumiem zapowiedział i poszło This Is Us
Nowe Dvd Z Universal City - macsa - 06.11.2006 Poszło z hukiem - ależ ten kawałek ma POWER-A ![]() Zwłaszcza w wersji koncertowej .... Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 06.11.2006 Dokładnie! Maćku czy tylko my tego sluchamy??? Noce Marki gdzie jestescie??? Co robicie??? All The Roadrunning...
Nowe Dvd Z Universal City - macsa - 06.11.2006 Nie wiem Robercie, ale kto nie słucha niech żałuje !! Z radia jako tak inaczej to wszystko leci.... Mrówki nawet czasami przelecš po plecach...magia... Nowe Dvd Z Universal City - olaph72 - 06.11.2006 Do stu tysięcy beczek pełnych skorpionów!!! Zapomniałem!!! Siedzę przy komputerze i zapomniałem!!! Aaaaaaaaaaaaaaaa!!! Jak właczyłem, to już grali "All The Roadrunning"... :angry: :wacko:
Nowe Dvd Z Universal City - macsa - 06.11.2006 Tak to jest Olphie z tš pamięciš - ale nie wszystko stracone - jeszcze Speedway przed mami !! Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 06.11.2006 I So far Away A teraz Speedway się rozpędza.
Nowe Dvd Z Universal City - macsa - 06.11.2006 Smyczki na poczštku Speedway'a Potem już gitarka i nasz duecik... :wub: Nowe Dvd Z Universal City - olaph72 - 06.11.2006 Słucham SAN i stajš mi przed oczami oba koncerty w Molson Amphitheatre... Nowe Dvd Z Universal City - macsa - 06.11.2006 No i się rozkręciło - DANNY szaleje na bębnach !! Olaph - opowiedz co więcej .... |