![]() |
|
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone (/showthread.php?tid=376) |
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - majkel - 06.05.2006 Cytat:Originally posted by fakungio@May 5 2006, 08:44 PMDrogi uzytkowniku pod pseduo fakungio: ten Fender Stratocaster jest gitarš oryginalnš. Jest to moja gitara a BET grał na niej na ostatnim zlocie Fanów. Musze przyznać, że giara nic nie straciła z powodu tego, że BET na niej grał. Wręcz przeciwnie wiedział jak grać. Gram na gitarze TROSZECZKĘ DŁUGO więc wiem co to znaczy grać a co to znaczy podgrywać. Nie słyszałe - nie krytykuj. A gitara jest bardzo dobra. All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - jambore - 07.05.2006 A ja znowu się wypikałem..... All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Bart - 07.05.2006 Cytat:Originally posted by jambore@Apr 30 2006, 09:16 PMNajlepsze że ja do wczoraj nie wiedziałem
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - BET - 07.05.2006 Cytat:Originally posted by fakungio@May 5 2006, 08:44 PMOdniose sie do pierwszego posta, bo drugi nie zalsuguje nawet na uwage. Jeslii poczules sie urazony moja uwaga co do Twojego posta o piecach, to ja Cie przepraszam, bo nigdy nie mialem zamiaru nikogo tutaj obrazac. Jednakze to Ty sprawiasz wrazenie czlowieka, ktora ***** wie a najwiecej ma do powiedzenia, dlatego tez w ten a nie inny sposob wyprowadzilem Cie z bledu. Co do mojego grania/wiedzy etc. to dam Ci dobra rade - nie wypowiadaj sie. Tak sie sklada, ze ja nie oceniam Twojego poziomu intelektualnego/muzycznego etc. a jedynie powiedzialem ze nie masz racji co do tematu wzmacniaczy. Wiec Ty, jako ze nie masz pojecia kim jestem/co robie/ile gram/skad mam moja wiedze/jaka ona jest etc nie masz zadnego prawa mnie oceniac. Twoj kolejny post pokazal natomiast Twoja klase, ktora bynajmniej nie idzie w parze z wyksztalceniem, ktorym sie chwalisz. Moglbym odpowiedziec tym samym tonem ale wtedy nie roznilbym sie niczym od Ciebie, a to by mnie bolalo. A co do gitary, to tak jak powiedzial Majkel - to oryginalny strat. I ciekawa masz hierarchie waznosci - jak ktos gra na podrobie tzn ze musi nie umiec grac. No to powiedz to temu Markowi ktory dostal pierwsza gitare od ojca. A co do czucia muzyki - ja Ci mojej przeszlosci i mojej recepcji dzwiekow nie bede bede prezentowal, bo to jest dla mnie sprawa bardzo wazna i intymna i nie bede sie z nia obnosil tak jak Ty. A to co Ty o mnie myslisz to wiesz gdzie mam? Dzieki wszystkim za wsparcie i przepraszam jesli w jakims stopniu przyczynilem sie do zmacenia rodzinnej atmosfery na forum. pozdrawiam. All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - macsa - 07.05.2006 Bardzo mšdra i spokojana wypowied BET - gratuluję stalowych nerwów i kultury osobistej. Mylę, że rodzinna atmosfera dalej panuje na naszym forum mimo odwiedzin dalekiego kuzyna-awanturnika, który próbował jš zmšcić... TAK TRZYMAĆ !! All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - galex - 07.05.2006 witam! faktycznie goć przegišł i to na całej linii, tak jak kto już trafnie powiedział proponuje gocia OLAĆ a ja dodam że najlepiej CIEPŁYM MOCZEM ![]() jak widać chamów nie brakuje w naszym "pięknym" kraju... All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Bart - 07.05.2006 Cytat:Originally posted by galex@May 7 2006, 07:41 PMJest taka piękna i mšdra zasada: NIE KARMIĆ TROLLA! Czyli nie tylko nie mówić do niego, ale i nie mówić o nim. Działa Od teraz każdš wzmiankę na wiadomy temat proponuję traktować jak dokarmianie zwierzaka. Gadajmy tu o płycie, nie o pierdołach (odezwał się ten, co jeszcze nie ma płyty ).A, jeszcze jedno. W życiu każdego forum-admina przychodzi taki moment, kiedy trzeba dać pierwszego bana. Kac po tym mija bardzo szybko ![]() edit: BET, jeste goć z klasš, masz u mnie dużego browca na zlocie :] All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - fakungio - 07.05.2006 Panowie....mój post bije rekordy popularnoci..cudo A tak poważnie, to jestecie facetami czy bułkę przez bibułkę???? Sorry i dajcie na luz.. BET; przecież ja nie chwalę się wykształceniem...co Ty chłopie gadasz..przekręcasz, wykręcasz moje wypowiedzi. Znasz takš grę "pomidor"..no..to wiesz o co chodzi Swojš drogš...gratuluję gitary. Ja mażyłem o takiej i pewnie sobie i kiedy zafunduję...na razie kupiłem sobie Canona..hehhe 3mta siem All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - fakungio - 07.05.2006 Marzyłem - przez "rz" sorki... All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Bart - 07.05.2006 Cytat:Originally posted by BET@May 5 2006, 06:56 PMCzytał kto w marcowym numerze "Wiedzy i Życia" artykuł powięcony audiofilom? :> All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Andrzej - 08.05.2006 Cała ta sytuacja z Fakuncio jest bardzo przykra. Ja po Waszych namowach zignorowalem tego Pana i Wy chyba zrobcie wszyscy tak samo. Rzeczywicie nia ma co zniżać się do jego poziomu, ale musicie przyznać nawet mi wyszło. All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - olaph72 - 08.05.2006 Andrzej, wyluzuj! Niebezpiecznie zbliżasz się do jego poziomu.
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - koobaa - 08.05.2006 ...przestaję mieć ochotę by tu zaglšdać... :ph34r:
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - numitor - 08.05.2006 Ała. Tylko tyle. All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Bart - 08.05.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@May 7 2006, 11:08 PMTylko nie strzelajcie czasem do mnie - też jestem Bartkowski z Wielkopolski... I dalej robimy offtopa? All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - mikołaj - 08.05.2006 Fakuncio - swoim ostatnim postem próbujesz całš sprawę obrócić w żart, robisz uniki. Jak dotšd nie przeprosiłe Bet-a - tak normalnie, wprost i po polsku. All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - BET - 08.05.2006 Cytat:Originally posted by Barciu+May 7 2006, 10:06 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Barciu @ May 7 2006, 10:06 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-BET@May 5 2006, 06:56 PMCzytał kto w marcowym numerze "Wiedzy i Życia" artykuł powięcony audiofilom? :> [/b][/quote] A co tam bylo? Masz namiary? Ja tego nie widzialem i korespondujac do wypowiedzi hillbilly'ego - z kolorowych czasopism czytam tylko Polityke i Newsweeka. I Asterixa i Obelixa
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - ania - 08.05.2006 Cytat:Originally posted by koobaa@May 8 2006, 02:45 AM...ja puszczam sobie Peace on Earth (U2) , czytam i nadziwic sie nie moge :blink:
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - Bart - 08.05.2006 Cytat:Originally posted by BET+May 8 2006, 07:42 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (BET @ May 8 2006, 07:42 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Czytał kto w marcowym numerze "Wiedzy i Życia" artykuł powięcony audiofilom? :> [/b] A co tam bylo? Masz namiary?Cytat:Originally posted by Barciu@May 7 2006, 10:06 PM Ja tego nie widzialem i korespondujac do wypowiedzi hillbilly'ego - z kolorowych czasopism czytam tylko Polityke i Newsweeka. I Asterixa i Obelixa [/b][/quote]W necie tego nie ma, jak wrócę z wygnania to postaram się zeskanować. Wyniki eksperymentów majšcych na celu sprawdzenie, czy rodzaj wzmacniacza, kabli itp. itd. ma faktycznie wpływ na brzmienie (oczywicie przy tych samych ustawieniach). W podwójnie lepych próbach wyszło, że dużo więcej tu placebo, niż faktycznych różnic. Uwaga! Artykuł może urazić uczucia audiofilskie!
All The Roadrunning - wrazenia z plyty - polaczone - BET - 08.05.2006 Bylbym wdzieczny za zrzut. Hmmmmm. B) |