Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Powstaje nowa płyta!!!:) - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Powstaje nowa płyta!!!:) (/showthread.php?tid=1737)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Powstaje nowa płyta!!!:) - mirek - 16.06.2011

To trzeba cierpliwie czekac. Nic sie nie poradzi. Wazne ze pracuja Uśmiech

Powstaje nowa płyta!!!:) - Dawid - 16.06.2011

Robson napisał(a):I nie rozumiem co to za harmonogram w BG.To w koncu studio MK. Nikt go nie goni z terminami.

Wydaje mi się, że ta odpowiedź Guy'a rozwieje wszelkie wątpliwości.

"British Grove is indeed a commercial studio and as such, booked clients rightly have priority"

Powstaje nowa płyta!!!:) - Ania_M - 16.06.2011

Kiedy trasa, pewnie zależy od tego, kiedy organizatorzy się zaczną "interesować" tym, by ugościć Marka w swoim kraju Oczko Im wcześniej wyjdzie płyta, tym - moim zdaniem - wcześniej zaczną się koncerty... i Mark szybciej przyjedzie do nas, mam nadzieję :p
Robert, ja też nie jestem aż taką pesymistką, trochę to "przerysowałam", żeby było bardziej widać o co mi chodzi, w każdym razie od początku bardziej nastawiałam się na płytę w 2012 niż w 2011, z prostego powodu - Mark się z niczym nigdy nie śpieszył i będzie chciał "dopieścić" swój album jak najlepiej będzie mógł. A perfekcjonistom potrzeba czasu Oczko W każdym razie do 2012 już bliżej, niż dalej: w końcu za nami już niemalże pierwsze sześć miesięcy roku bieżącego!

Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 16.06.2011

No niby tak ale ja się strasznie stęskniłem za nową muzyką MKUśmiech A poza tym cykl że co dwa lata płyta a potem trasa jakby nie patrzeć zostaje zachwiany.

Powstaje nowa płyta!!!:) - fakungio - 16.06.2011

Robson napisał(a):No niby tak ale ja się strasznie stęskniłem za nową muzyką MKUśmiech A poza tym cykl że co dwa lata płyta a potem trasa jakby nie patrzeć zostaje zachwiany.

Stęsknić można się za czymś co znasz, a nowej muzyki nie znasz Uśmiech

Pozdro

Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 16.06.2011

E tam stęskniłem się i już.

Stęskniłem się za tym uczuciem które zawsze mi towarzyszy kiedy słucham nowej płyty MK. Teraz lepiej?Uśmiech

Powstaje nowa płyta!!!:) - fakungio - 17.06.2011

Robson napisał(a):E tam stęskniłem się i już.

Stęskniłem się za tym uczuciem które zawsze mi towarzyszy kiedy słucham nowej płyty MK. Teraz lepiej?Uśmiech

Jesteś politykiem? Uśmiech

Powstaje nowa płyta!!!:) - fakungio - 17.06.2011

Ania_M napisał(a):Kiedy trasa, pewnie zależy od tego, kiedy organizatorzy się zaczną "interesować" tym, by ugościć Marka w swoim kraju Oczko Im wcześniej wyjdzie płyta, tym - moim zdaniem - wcześniej zaczną się koncerty... i Mark szybciej przyjedzie do nas, mam nadzieję :p

Organizatorom zależy na zysku, nie na goszczeniu. No faktycznie, jak wcześniej wyjdzie płyta to lepiej niż później, bo jak później to będą później koncerty..
Jesteś idealistką, czy gorzej, niepoprawną romantyczką Uśmiech?

Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 17.06.2011

E fakungio jakiś zaczepny jesteś. Często nie bardzo wiem o co Ci chodziUśmiech A co gorsze zaczynasz mnie o tego przyzwyczajaćUśmiech Właściwie do każdego Twojego wpisu trudno się odnieść bo jakiś taki z kosmosuUśmiech

Powstaje nowa płyta!!!:) - Ania_M - 17.06.2011

Fakungio - będzie "ktoś" do ugoszczenia, będą zyski, proste.
Jestem niepoprawną romantyczką, realistką, idealistką, pesymistką, optymistką... złożony typ ze mnie, w zależności od okoliczności. Nawet głupia umiem być, choć nie wiem, czy umiem być, czy po prostu jestem. :p

Robert, nie jesteś sam w swojej tęsknocie za muzyką Marka. Oczko

Powstaje nowa płyta!!!:) - barbara - 17.06.2011

Ja mysle tak samo jak Robert i Ania jak sie cos kocha ,to sie na to czeka.

Powstaje nowa płyta!!!:) - Ania_M - 17.06.2011

Nic dodać, nic ująćUśmiech

Powstaje nowa płyta!!!:) - fakungio - 18.06.2011

Ania_M napisał(a):Fakungio - będzie "ktoś" do ugoszczenia, będą zyski, proste.
Jestem niepoprawną romantyczką, realistką, idealistką, pesymistką, optymistką... złożony typ ze mnie, w zależności od okoliczności. Nawet głupia umiem być, choć nie wiem, czy umiem być, czy po prostu jestem. :p

Nie można być trochę w ciąży Duży uśmiech

Powstaje nowa płyta!!!:) - Ania_M - 18.06.2011

Widać, można. Mówiłam/pisałam, złożona osobowość ze mnie - dostosowuję się do sytuacji.

Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 19.06.2011

Zespól na serio zaczyna nagrywanie jutro (20VI) i jednocześnie Guy Fletcher potwierdza że płyta nie ukaże się przed 2012.

Powstaje nowa płyta!!!:) - pablosan - 19.06.2011

Szkoda, że dopiero w roku 2012Smutny

Powstaje nowa płyta!!!:) - Dawid - 19.06.2011

A Mark coraz starszy...

Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 20.06.2011

Też sie nastawiłem na jesień tego roku ale powoli oswajam się z myślą że jednak nie. Może szykują podwojne wydawnictwo?Oczko i bardzo jestem ciekawy kto wskoczy na miejsce Danny'ego Cummingsa. To ma się wyjasnić już w tym tygodniu.

Powstaje nowa płyta!!!:) - macsa - 20.06.2011

Ja chcę Chada Cromwella !!

Powstaje nowa płyta!!!:) - Dawid - 20.06.2011

Robson napisał(a):bardzo jestem ciekawy kto wskoczy na miejsce Danny'ego Cummingsa. To ma się wyjasnić już w tym tygodniu.

Robson można prosić o jakieś bliższe info?