Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Trasa Get Lucky z konsolety! - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Trasa Get Lucky z konsolety! (/showthread.php?tid=1517)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Trasa Get Lucky z konsolety! - mirek - 28.06.2010

juz w kraju. hmm zawsze na koncertach Speedway wypada swietnie, a fleciki raz lepiej raz gorzej slzchac, ale ogolnie mowiac rewelacja , mowie po kilku koncertach,...

Trasa Get Lucky z konsolety! - pablosan - 28.06.2010

Ja uwielbiam koncertowe STN (dla nie największy killer koncertowy MK z solowych płyt), ale tym razem zabrakło mi drugiego Gibsona, choć były fleciki. Niemniej jednak wolałbym gitaręUśmiech

Trasa Get Lucky z konsolety! - dudageo - 28.06.2010

"Speedway" mniej gitarowy także powalił mnie na kolana... te flety dodają zadziorności.
Ale olbrzymie wrażenie zrobiło na mnie "So Far Away" z Kolonii... głównie przez to niesamowite intro... Mark co rusz czymś zadziwia

Trasa Get Lucky z konsolety! - Jeżozwierz - 04.07.2010

może tutaj ktoś mi pomoże. kupiłem pendriva na koncercie we wrocławiu i okazał się pusty. ze strony simfylive.com/mark-knopfler-encore można ściągnąć tylko drugą cześc koncertu. na maila do simfylive nikt mi jeszcze nie odpisał. co robić?

Trasa Get Lucky z konsolety! - Dawid - 05.07.2010

Dysponuje ktoś kawałkiem Get Lucky z aktualnego tour'u?

Trasa Get Lucky z konsolety! - filipk91 - 05.07.2010

w wielu miejscach jest, popatrz na koncerty które chłopaki udostępniali wcześniej. Ja zapytam inaczej - ma ktoś GOING HOME? było na jednym albo dwóch koncertach w usa

Trasa Get Lucky z konsolety! - aaadam - 05.07.2010

W takim terminie 26.06.2010, 21:30 w tym wątku była informacja ze stronką z koncertami MK do ściągnięcia - ale zniknęła. Czy ktoś może podać tą stronkę albo jej alternatywną wersję?

Trasa Get Lucky z konsolety! - aaadam - 06.07.2010

Mam jeszcze takie jedno pytanie dotyczące jakości. Jakiś czas temu kilka stron wcześniej rozmawialiśmy o jakości dźwięku na tych pendrivach i ja porównując koncert w Londynie z tymi z 2005 roku stwierdziłem, że kiedyś było lepiej. Dzisiaj jednak słuchając Wrocławia widzę, że w Polsce było dużo lepiej niż w Londynie. Gdy jeszcze przypomnę, że dźwięk nie był za dobry w Wrocławiu, to wydaje się, że jednak te koncerty lepiej brzmią - są lepiej nagrane - niż te 2005 roku. Czy ktoś mógłby mi polecić najlepiej brzmiący koncert z tej trasy?

Trasa Get Lucky z konsolety! - jambore - 06.07.2010

aaadam napisał(a):Mam jeszcze takie jedno pytanie dotyczące jakości. Jakiś czas temu kilka stron wcześniej rozmawialiśmy o jakości dźwięku na tych pendrivach i ja porównując koncert w Londynie z tymi z 2005 roku stwierdziłem, że kiedyś było lepiej. Dzisiaj jednak słuchając Wrocławia widzę, że w Polsce było dużo lepiej niż w Londynie. Gdy jeszcze przypomnę, że dźwięk nie był za dobry w Wrocławiu, to wydaje się, że jednak te koncerty lepiej brzmią - są lepiej nagrane - niż te 2005 roku. Czy ktoś mógłby mi polecić najlepiej brzmiący koncert z tej trasy?

Na zwykłym sprzęcie dobrze tez jest z Belgii.

dzięki jambore, poczynię kroki aby zdobyć ten koncert i posłuchać

[quote=aaadam]dzięki jambore, poczynię kroki aby zdobyć ten koncert i posłuchać[/

sprawdzę i podam

właśnie czynię krok w nawiązaniu do powyższego: Ludzie nie macie jakiegoś linka do ściągnięcia koncertu w Belgii z tej trasy?

dzięki, ale szybki jesteś Duży uśmiech

aaadam napisał(a):dzięki, ale szybki jesteś Duży uśmiech
nie no spoko, chciałem się pochwalic a tu kicha, napisz na pw do hillbillego, bo u macsa tylko ameryka- niesprawdzałem jakości

Trasa Get Lucky z konsolety! - filipk91 - 06.07.2010

Jeżeli dobrze zrozumiałem i chodzi o koncerty ze stanów, to ja bym na kolanach błagał o koncert, gdzie jest Going Home, bo taki gdzieś był...

filipk91 napisał(a):Jeżeli dobrze zrozumiałem i chodzi o koncerty ze stanów, to ja bym na kolanach błagał o koncert, gdzie jest Going Home, bo taki gdzieś był...

Na tych,które są dostępne nie ma GH.

Trasa Get Lucky z konsolety! - tomg - 07.07.2010

Jako zagorzaly kolekcjoner bootlegow, ze smutkiem musze potwierdzic slowa Jambore.
Zazwyczaj opis wszystkich zaistnialych w swiecie nagran mozemy znalesc na stronie http://www.oneverybootleg.nl/ - a wedlug tejże nie ma takiego zapisu.

Trasa Get Lucky z konsolety! - payo72 - 09.07.2010

Witam wszystkich.
Ten wątek zainteresował mnie tak bardzo, że postanowiłem zarejestrować się na forum. Posiadam nagrania z kilku koncertów z obecnej trasy i nie ukrywam, że chętnie zdobyłbym kolejne. W tej chwili uploaduje je na mediafire. Dajcie znać, czy macie nagrania spoza mojej listy:
London 30.05
Antwerp 06.06
Frankfurt 07.06
Luksemburg 08.06
Paris 09.06
Middelfart 11.06
Helsingborg 12.06
Oslo 13.06
Bergen 14.06
Hannover 17.06
Koeln 20.06
Manheim 23.06

Linki dodam jak tylko skończę upload.

Trasa Get Lucky z konsolety! - aaadam - 09.07.2010

Jakby co to ja mam Wrocław i Koln - ale to chyba już wszyscy mają.

Trasa Get Lucky z konsolety! - koobaa - 09.07.2010

payo72 napisał(a):Witam wszystkich.
Ten wątek zainteresował mnie tak bardzo, że postanowiłem zarejestrować się na forum. Posiadam nagrania z kilku koncertów z obecnej trasy i nie ukrywam, że chętnie zdobyłbym kolejne. W tej chwili uploaduje je na mediafire. Dajcie znać, czy macie nagrania spoza mojej listy:
London 30.05
Antwerp 06.06
Frankfurt 07.06
Luksemburg 08.06
Paris 09.06
Middelfart 11.06
Helsingborg 12.06
Oslo 13.06
Bergen 14.06
Hannover 17.06
Koeln 20.06
Manheim 23.06

Linki dodam jak tylko skończę upload.

Cześć payo72,
To jest materiał oficjalny i to co proponujesz to piractwo. Czy płyty studyjne też tak rozpowszechniasz? Będę apelował do moderatorów by usuwali linki z darmowym dostępem do tych koncertów. Opanujcie się ludzie.