![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Evelda - 07.09.2005 A propos najbliższego występu Stinga - piszę do Rzecznika Praw Obywatelskich - moje konstytucją zagwarantowane prawa cierpią... PS. Właśnie usłyszałam, że jak mam kom. w Plusie to może dla mnie zagrać... 2+1 :blink: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 07.09.2005 Okazuje się, że Sting może zaśpiewać z każdym i myślałem że też może zagrać dla każdego. Niestety
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Emilka - 07.09.2005 hej, cóż to za straszne miny...przecież to nie jest aż takie trudne zdobyc te wejściówki, ja sama mam już 4 i dzięki temu dzielę się z przyjaciółmi, którzy bardzo chcą iść, a nie mają Idei. Z drugiej strony przypuszczam, że jest sporo osób, które mają idęę vel. Orange i na koncert się nie wybierają. bez względu na to na ile to uczciwe czy czyste ze strony Stinga czy organizatorów, mam nadzieję że będzie to świetny koncert. ps. kto jeszcze się wybiera? Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 07.09.2005 ja
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pawel - 07.09.2005 Dziewczyny powiedzcie proszę jak zdobyć wejciówkę??? - moja siostra baaardzo lubi Stinga, wysyła po nocach jakie mieszne sms-y z kilku telefonów żeby wylosować wejciówkę i nic...... napiszcie na pawel_1976@gazeta.pl dzięki P.S. Przepraszam Was bardzo za uprawianie "prywaty" na forum, ale bardzo chciałbym jej pomóc... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Emilka - 08.09.2005 tak szczerze mówišc to nie wiem od czego to zalezy, bo 2 razy mi się udało a kolejny już nie ( z różnych telefonów). udało się np kiedy wysyłałam zgodnie z wiadomociami w trójce.chyba nie pozostaje nic, tylko probowac. zycze powodzenia i refleksu. najwieższe wieci: Od dzi podwyższa się dziennš zaproszeń pulę do 4.000, przy czym podczas każdej godziny między 6 rano a 2 w nocy następnego dnia będzie przyznawane po 200 z nich według kolejnoci wysłania sms-a. Dzięki tej zmianie dzienna pula zaproszeń nie będzie ulegać wyczerpaniu w cišgu niecałej minuty po północy, jak to miało miejsce do tej pory. Idea chce w ten sposób dać szansę otrzymania zaproszeń szerszej grupie swoich klientów. Potwierdzeniem otrzymania biletów będzie SMS zwrotny, będšcy jednoczenie upoważnieniem do odbioru 2 biletów w dniach 9-24 wrzenia br. w dowolnym Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pawel - 08.09.2005 Emily dziękuję za dobre wieci, może w końcu się uda....Dzięki Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Michal - 08.09.2005 Cytat:Originally posted by pablosan@Aug 8 2005, 10:45 AMwow to mamy podobna pasję tez uwielbiam dzikie koty, byłem w Pradze, ale niestety zrezygnowalimy z wizyty w zoo, terz załuje dziesięciokrotnie, hehehe w Krakowie dopiero jest ładnie połozone Zoo tylko małe okrutnie , natomiast to w Oliwie przeraziło mnie warunkami w jakich żyja zwierzęta, a przedewszystkim ich stanem zdrowotnym, 3 niedwiedzie w jednej klatce z tego jeden miał dziurę w brzuchu !!! tak otwarta ranę i nikt się nim nie przejmował, chyba powinien być w izolatce pod obserwacjš, a nie na upale i z muchami
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 08.09.2005 ( MICHAŁ)wow to mamy podobna pasję tez uwielbiam dzikie koty, byłem w Pradze, ale niestety zrezygnowalimy z wizyty w zoo, terz załuje dziesięciokrotnie, hehehe w Krakowie dopiero jest ładnie połozone Zoo tylko małe okrutnie , natomiast to w Oliwie przeraziło mnie warunkami w jakich żyja zwierzęta, a przedewszystkim ich stanem zdrowotnym, 3 niedwiedzie w jednej klatce z tego jeden miał dziurę w brzuchu !!! tak otwarta ranę i nikt się nim nie przejmował, chyba powinien być w izolatce pod obserwacjš, a nie na upale i z muchami Trzeba było zadzwonic, zrobilibymy jakie piwko, a Ty chadzasz z niedwiedziami.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Evelda - 09.09.2005 Moja interwencja u Rzecznika Praw Obywatelskich poskutkowała B) -> http://sting.wp.pl/ Dostęp szerszy, ale wcišż ograniczony... :angry: No dobrze, startujemy, kto chętny!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 10.09.2005 Wszystkich kolegow knopfleromaniaków z Wybrzeża przepraszam za opóżnianie planów realizacyjnych. Cholera po urlopie nie mogę się pozbierać i na dodatek prawie cały tydzień leżałem w łóżku chory.Wszystko podcišgnę czasowo. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Hermes - 12.09.2005 Witam Chyba mało kto nie lubi dzikich kotów. Moim zdaniem to piękne i fascynujšce zwierzęta. Mogę godzinami oglšdać filmy dokumentale z ich udziałem, choć nic nie zastšpi widoku na żywo. Oczywicie nie "twarzš w twarz" w ich rodowisku naturalnym . Jak do tej pory miałem okazję oglšdać je tylko w Warszawie i jeszcze jakim ogrodzie zoologicznym ale nie pamiętam jakim, musiałem być wtedy bardzo młody . Hm... kto wie czy to nie zoo w Gdańsku Oliwie.Ile razy czytam lub słyszę o tym, iż tygrysom grozi wyginięcie to ogarnia mnie złoć na ludzi, że dostajšc od Pana Boga tak piękne miejsce do zamieszkania jakim jest ziemia potrafimy z takim uporem i skutecznociš niszczyć jej piękno. A włanie tygrysy to chyba taki mój nr 1 wród dzikich kotów. Pozdrawiam Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pablosan - 12.09.2005 dla mnie tez tygrysy sa numer 1, ale tuz za nimi plasuja sie pantery. Dziekie koty to po prostu mistrzostwo swiata, dla mnie odlot!!!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - grzegorz - 12.09.2005 Mnie tam kręcš zwykłe dachowce lub koty rasy maine coon. Przynamniej jak mruczš to można być pewnym, że nie wyrwiš głowy razem z płucami.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Igor23 - 12.09.2005 ja mam dachowca od 10 lat (babka) i przynajmniej nie mam komarów i pajšków w domu
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pablosan - 12.09.2005 nie, nie, wszystkei koty sa przeurocze
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - tawnuk - 12.09.2005 Czarne pantery rżadzš!!! A do łapania much, komarów, pajšków czy nawet os można wytresować psa... z dowiadczenia wiem że owczarki niemieckie się do tego nadajš... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 15.09.2005 19.09.2005 w Erfurcie(Niemcy, byłe NRD) jest koncert Bryana Adamsa.Jak zwykle mam nie daleko i postanowiłem pojechać na ten koncert.Zainteresowanie tym wykonawcš w Niemczech było tak duże ,że jest to dodatkowy koncert.Już mam trochę wyrzuty sumienia, że zdradzam naszego MK, ale tak mi się chciało takiego prostego,nieskomplikowanego, ostrego w brzmieniu,balladowego rocka posłuchać. Jeli kto przynajmniej od czasu do czasu slucha Bryana(czyli tak jak ja) to niech da hasło to po koncercie co tam napiszę. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 15.09.2005 Lubię balladowego Bryana Adamsa ale nie tylko Takie kawałki jak: "Summer Of '69" czy "Run To You" po latach wietnie brzmiš Tak więc Andrzeju ja z przyjemnociš poczytam Twoje wrażenia
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Evelda - 15.09.2005 Pokoncertowe wrażenia sš jednš z moich ulubionych lektur ( i... nie ograniczam się bynajmniej do koncertów MK ) --> Andrzeju, czekamy...
|