![]() |
|
Dzi Mark W Berlinie - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Dzi Mark W Berlinie (/showthread.php?tid=714) |
Dzi Mark W Berlinie - Robson - 11.09.2007 Rewelacyjne zdjęcia Andrzeju Boże jakie ciezarówy :blink: to Marka mielicie prawie jak na dłoni My też dziękujemy Marcelce
Dzi Mark W Berlinie - mikołaj - 11.09.2007 dzieki Andrzeju za relację i zdjęcia Po przeczytaniu opisu Twojej rozmowy z ochroniarzem mam wrazenie że byłby w stanie wynegocjować z Markiem żeby wpadł na zlot
Dzi Mark W Berlinie - macsa - 11.09.2007 Piękne zdjęcia !! Trzeba koniecznie Dziadka przycisnšć żeby nagrał tš relację telewizyjnš !! Marku - liczymy na ciebie P.S. A ja głupi wštpiłem w naszego Andrzeja i mylałem, że Mu się nie uda...Oj słabej wiary jestem...I do tego grzesznik... Dzi Mark W Berlinie - pogdan - 11.09.2007 Andrzej dzięki za relację. Bardzo mi się podoba zdjęcie http://pu.i.wp.pl/?k=MjQ2ODM5NTUsMzA5ODc5&f=DSC01253.JPG fakungio, posiadasz lepszš jakoć nagrania. Podziel się niš. A w głonikach let it all go. Dzięki macsa za nagrania. Dzi Mark W Berlinie - fakungio - 11.09.2007 Cytat:Originally posted by numitor+Sep 11 2007, 11:45 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (numitor @ Sep 11 2007, 11:45 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-HOWARD@Sep 11 2007, 07:01 AMNie tylko Ciebie irytujš. Fakungio to jeden z powodów, dla których nie mam ochoty wchodzić już na to forum. [/b][/quote] Proponuję omijać moje posty.. Dzi Mark W Berlinie - Raingod - 11.09.2007 To wszystko mi przypomina nasza polityke.... Jeden pluje, drugi mowi ze deszcz pada a Lepper i tak jest nie do usunieca z rzadu
Dzi Mark W Berlinie - fakungio - 11.09.2007 hehe to ja niby za Leppera robię?? Dobre. Szczerze się umiałem..z dobrego żartu
Dzi Mark W Berlinie - Steeven - 11.09.2007 No, jak zwykle nieogarnięty.... Taki koncert sie odbył? I to z naszym Człowiekiem w rodku? I to z Andrzejem!!! Wowowowowo! I to z transmisjš bezporedniš po łšczach! Eh... Dzięki liczne, Andrzej, za piękny opis. Czytało się wymienicie! Dzi Mark W Berlinie - Raingod - 11.09.2007 Cytat:Originally posted by fakungio@Sep 11 2007, 11:13 PMJezeli sie utozsamiasz, to Twoja sprawa
Dzi Mark W Berlinie - dziadek - 12.09.2007 21 wrzenia - mimo, że w tym czasie jestem na urlopie, to moi synowie powinni bez problemu audycje nagrać. Knofpler i Andrzej - tego nie można przecież pominšć... Dzi Mark W Berlinie - Andrzej - 12.09.2007 Ja chyba dostanę zawału serca. Dzisiaj zgubiłem wszystkie klucze ....... i się odnalazły po dwoch godzinach poszukiwań. GDZIE !!!!! a no w skrzynce na listy. Wpadł by z Was kto na taki pomysł. Jestem jeszcze zahipnotyzowany poniedziałkowym koncertem. Oj Mark co Ty ze mnie zrobił. P.S. Dziadku a jak sšdzisz jestem w stanie tš telewizję RBB znależć u siebie w telewizorni. Mieszkam przy granicy więc może????. Czy to jest telewizja okręgu Brandenburg. Dzi rozpocznę poszukiwania a jak nie dam rady to pójdę do Holgera mojego kolesia z Frankfurtu.(to ten Holger co załatwiał nam bilety na Hamburg) P.S. Dzi w nocy przesłuchałem ten koncert jeszcze raz dzieki nagraniom "Chomik" naszego Macsia. Nie mogę w to wszystko uwierzyć. Dzi Mark W Berlinie - HOWARD - 12.09.2007 Andrzej, Brachu (mylę, że mogę tak do Ciebie mówić ), dzięki za zdjęcia.Macsa, dzięki za nagranie. Wszystko to stawia mnie codziennie na nogi i z większš ochotš idę do fabryki ![]() Muzyka Knopflera Marka - icie królewska "zabawa"! ![]() Pozdrawiam sprzed głoników wydobywajšcych soczyste brzmienia Cal. Dzi Mark W Berlinie - dziadek - 13.09.2007 Andrzej! wszystkie programy tv odbieram poprzez antenę satelitarnš. Jednym z nich jest rbb. Sprawdzalem już przed poniedziałkiem, "łapię" i ten program. Koncert będę nagrywał nie na PC, lecz poprzez nagrywarkę cyfrowš (chyba tak się to nazywa). Gotowe DVD chętnie podelę Tobie lecz nie wiem jak wrzucić to na forum? Może przeczyta ten post Maciek????? Dzi Mark W Berlinie - Andrzej - 13.09.2007 No to mamy sytuację opanowanš. Macsa sobie z tym wietnie poradzi, nie mam żadnych wštpliwoci. Dzi Mark W Berlinie - macsa - 13.09.2007 Cytat:Może przeczyta ten post Maciek????? Czytam, czytam ![]() Najszybszym rozwišzaniem by było Dime i Torrenty ! Niestety znajšc życie u nas to nie wypali raczej... Ale nie ma strachu - zasadzimy następne drzewko i nagranie pójdzie w wiat !! Daj znać Marku jak płyta będzie gotowa ![]() Trzymak kciuki za Twoich Potomków !!
Dzi Mark W Berlinie - Robson - 13.09.2007 Bardzo dobry pomysł Maćku choć ostatnie drzewka też upominajš sie o swoje istnienie ![]() ps. też 3mam kciuki
Dzi Mark W Berlinie - olaph72 - 13.09.2007 Andrzeju - szacuneczek. Maćku - dzięki za plik. Obiektywnie oceniajšc jakoć techniczna nagrania rzeczywicie odstaje od jakoci płyty CD. Z drugiej strony niejeden bootleg MK brzmi znacznie gorzej, a przecież wiele zyskało status kultowych. Dzi Mark W Berlinie - pogdan - 13.09.2007 To ja też chcę mieć. i gdzie tam mogę posłać. Dzi Mark W Berlinie - MARTINEZ - 14.09.2007 przy okazji bo tu go znajde - kto kupil skuterek czerwony macsa czy andrzej? bo przydaloby sie foto z przodu i z 45 stopni ( przod - bok ) Dzi Mark W Berlinie - macsa - 14.09.2007 Raingod kupił skuterek - tylko nie jestem pewien czy czerwony... |