Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Nowe Dvd Z Universal City - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Nowe Dvd Z Universal City (/showthread.php?tid=451)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 30.10.2006

Skoro tak no to 14 Oczko

Nowe Dvd Z Universal City - grzegorz - 30.10.2006

Na Allegro już jest do kupienia. Cena chora, ale w Stanach już tak jest.
Ja się cieszę, że będzie CD+DVD. Tylko czekać.

Nowe Dvd Z Universal City - aaadam - 30.10.2006

aaaaaaaaaale cena!
chyba poczekam sobie z pół roku i kupię wtedy pewnie za 50 zł (podobnie zrobiłem z "all the roadruning" i kupiłem za 23 zł Szczęśliwy )

Nowe Dvd Z Universal City - koobaa - 31.10.2006

Na samym końcu jest taka uwaga: okres realizacji - 45 dni. Do premiery jeszcze tylko dwa tygodnie. Damy radę Oczko

Nowe Dvd Z Universal City - olaph72 - 31.10.2006

Czy ktoœ zna tę/tego Noemi?

Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 31.10.2006

W ogóle tego nie rozumiem. Premiera jest 13 listopada więc jak ktoœ może już oferować ten album i ogłaszać to œwiatu??? :angry: Jak wszystko dobrze pójdzie album będzie z nami już w pištek 10 listopda więc w cywilizowany sposób Oczko

Nowe Dvd Z Universal City - olaph72 - 31.10.2006

Ktoœ cwany już teraz wystawił pytę, której jeszcze nie ma w rękach. Nie bardzo uczciwe zagranie.

Nowe Dvd Z Universal City - aaadam - 31.10.2006

Cytat:Originally posted by olaph72@Oct 31 2006, 12:51 AM
Czy ktoœ zna tę/tego Noemi?
ja znam, kupiłem od niego One Take Radio Sessions (którš to płytę właœnie słucham B) )

Nowe Dvd Z Universal City - grzegorz - 31.10.2006

Też kupiłem od Noemi płytkę ''One take..." i bardzo szybko przyszła. Te 45 dni to pewnie 15 dni do premiery + 30 (teoretycznie) na przesyłkę. Ale w moim przypadku płyta doszła w cišgu tygodnia.

Nowe Dvd Z Universal City - aaadam - 31.10.2006

u mnie to był rekord œwiata, płyta przyszła po 3 dniach od dokonania wpłaty!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe Dvd Z Universal City - koobaa - 02.11.2006

Byliœcie kiedys na koncercie w kinie? Już od dawna marzy mi się pójœć na stary dobry koncert DS do kina, ze œwietnym nagłoœnieniem i ogromnym ekranem... Wywracanie oczami
Tymczasem... W Londynie, 8 listopada w kinie Appolo w dzielnicy West End (a jakże! Oczko) nastšpi taka właœnie PREMIERA nowego DVD Real Live Roadrunning!
MKNews
Po pokazie będzie można wzišc naszego kumpla Guy'a w krzyżowy ogień pytań, na które będzie odpowiadał. Bardzo fajna sprawa Uśmiech

Nowe Dvd Z Universal City - olaph72 - 02.11.2006

Czy ktoœ z nas tam będzie?

Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 03.11.2006

Albo np. Bazylea Oczko Ma w sobie tyle urocku i niepowtarzalnego piękna. Na dużym ekranie ten koncert zabrzmiałby magicznie. Nie mam wštpliwoœci Oczko I oczywiœcie 10 Oczko

Nowe Dvd Z Universal City - koobaa - 04.11.2006

Jeœli ktoœ jest zainteresowany przedpremierowym odsłuchem fragmentów nowego CD/DVD to taka możliwoœć pojawi się 6 listopada o godz. 21.00 w radio NDR2

Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 04.11.2006

Kuba będziemy nadsłuchiwać o ile się połšczymy Oczko Tymczasem dziewięć dni do premiery Uśmiech

Nowe Dvd Z Universal City - baccarat - 04.11.2006

Ja byłem w latach osiemdziesištych na prezentacji wideo Alchemy na ok. 25 calowym telewizorze w Dzielnicowym Domu Kultury we Wrocławiu. Sprzedawali bilety i wogóle prawie jak w kinie.

Nowe Dvd Z Universal City - jambore - 04.11.2006

Cytat:Originally posted by Robson@Nov 4 2006, 04:40 PM
Kuba będziemy nadsłuchiwać o ile się połšczymy
może mi się uda- będę po tamtej stronie Uśmiech

Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 05.11.2006

Matko Boska Jambore aleœ to napisał!!! Oczko W sensie że będziesz w Niemczech. Uśmiech

8

Nowe Dvd Z Universal City - olaph72 - 05.11.2006

Cytat:Originally posted by baccarat@Nov 4 2006, 09:46 PM
Ja byłem w latach osiemdziesištych na prezentacji wideo Alchemy na ok. 25 calowym telewizorze w Dzielnicowym Domu Kultury we Wrocławiu. Sprzedawali bilety i wogóle prawie jak w kinie.
Ja też! Ale w Jeleniej Górze. To był chyba 1986, albo 1987 rok. Jakiœ osioł wyłšczył projekcję, kiedy zaczynało się "Going Home"... :angry:

Nowe Dvd Z Universal City - Robson - 06.11.2006

Równiutki tydzień Oczko

NDR2 przygotowane. 2 godz. z małym haczykiem Oczko