![]() |
|
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! (/showthread.php?tid=260) |
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - Robson - 28.01.2006 Bardzo interesujaca i zajmujšca lektura Jestem mocno podekscytowany! Kawał solidnej roboty Kuba. lę w Twojš stronę ogromne podziękowania. Skarbnica wiedzy. Muszę jeszcze kilka razy poczytać ![]() Wspólnie z Markiem rozpoczęlimy już pracę nad nowym albumem. A te słowa napawajš mnie największym optymizmem ![]() ps. oczywicie jestem bardzo zadowolony
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - Bart - 28.01.2006 Gaduła to z niego nie jest Ale bardzo sympatycznie, że odpowiedział. Skromnoć, żadnego gwiazdorstwa, uprzejmoć - Markowe cechy
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - dudageo - 28.01.2006 Czapki z głów dla Kuby! I tak, dzięki niemu, i dzieki nam wszystkim oczywicie otrzymalimy całš masę cennych informacji... No i co, co nas kiedy gryzło a teraz w tak piekny sposób wyjasnione: Czy nie męczy/nie przeszkadza Wam, jako zespołowi, fakt, że koncerty sš wyreżyserowane, czy nie uważasz, że brak im spontanicznoci? Nie denerwuje Was fakt, że Mark stosuje od lat te same odzywki w dokładnie tych samych momentach? Nigdy się tym nie przejmowałem. Jeli jest się na wielu koncertach, można to zauważyć. Spontanicznoć przejawiała się w muzyce. Szcególnie końcówka mówi wszystko za siebie Spontanicznoć przejawiała się w muzyce Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - koobaa - 28.01.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Jan 27 2006, 08:10 PMMuszę się przyznać, że ja też się niele podkręciłem i... jeszcze wczoraj przycisnšłem Guy'a ![]() Już dzisiaj otrzymałem odpowied... Zastrzegł mnie jednak, że mam tego nie publikować bo On niedługo to sam ogłosi... Nie wiem co mam teraz zrobić... Ale chyba Wam powiem... nie piniecie słówka? ![]() Nowy album Maestro ukaże się w przyszłym roku bo na ten rock... majš co innego w planach... Jednak nie powiedział mi co. :mellow: Mogę się jedynie domylać, że koncerty z Emmylou w okolicach czerwca-lipca. Ale to tylko domysły. No to Wam powiedziałem. Mam nadzieje, że nie wydostanie się to info na oficjalne forum MK... bo od razu będzie wiadomo skšd przeciek. Dzięki.
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - pogdan - 28.01.2006 Bartkowski>Gaduła to z niego nie jest No zgodzę się z tym. Artysta tej klasy jedno z takiej listy pytań powninien minimum z jednym pytaniem popłynšć gdzie wyżej. Nie był to wywiad na żywo ale chce się w paru miejscach zadać pytanie po Jego odpowiedziach. Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - dudageo - 28.01.2006 Kuba, jeste niesamowity!!! Informacje chyba mamy pierwsi spoza obozu MK (tak myslę... niele) Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - Robson - 28.01.2006 Kuba nie piniemy ani słówka A jednak po cichu wierzyłem, że może jednak to będzie 2006. Ale i tak moja radoć nie zna granic Jeszcze raz WIEKIE DZIĘKI za sprawne i doskonałe tlumaczenie Tak Tomek ma rację knopfler.pl górš
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - pogdan - 28.01.2006 'oficjalne forum M' a gdzie to jest? Dziękuję koobaa za fajnego posta i zwišzanego z nim mnóstwo Twojej pracy. Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - Toloth - 28.01.2006 To jest forum ze strony mark-knopfler.co.uk, czyli z oficjalnej Marka. Kuba, jeste wielki! Dzięki olbrzymiaste Podziękuj też Guyowi
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - Andrzej - 28.01.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jan 27 2006, 05:28 PMDzięki Coobaa. Przeczytałem - jestem pod wrażeniem. Znowu idę zapalić, uff Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - grzegorz - 28.01.2006 Moja niepewnoć co do traktowania Nas przez Gwiazdy na szczęcie się nie sprawdziła. miało możemy czuć się wyróżnieni, choć chyba każdy po cichu liczył na większš wylewnoć Guy'a. Ale i tak to jest wielki sukces, że nie zlekceważono pytań fanów z Polski. I Twój Kuba wielki sukces i przetarcie szlaków na przyszłoć. Jeszcze raz dzięki. Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - dudageo - 28.01.2006 No i po częci (a może nawet więcej niż po częci) wyjaniło się chyba, czy możemy spodziewać się reaktywacji DS... Wydaje mi się, że stwierdzeniem Guya, że Mark jest osobš szczęliwš, podkrela on, że jest on spełnionym (nie mylić ze "skończonym" ) człowiekiem pod względem artystycznym. Robi to, co w pełni lubi, akceptuje i o to mu w życiu chodziło... więc wszystkie teksty (które spotykam niestety także wokół siebie często) mówišce, że Mark przysmęca, że wieje nudš, że nie ma to jak stare DS sš po prostu bezsensowne i bezcelowe... Mark swojš muzykš, płynšca prosto ze szczeliwego serca robi ogromnš przyjemnoć sobie i umiejšcym go słuchać ludziom... i za to go cenimy! A przy okazji jest jest osobš szalenie skromnš, nie przedkładajšca swojej osoby ponad muzykę, którš tworzy...
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - macsa - 28.01.2006 Koobaa - jeste wielki !! Nawišzałe bardzo ważny dla nas kontakt - teraz wiadomoci docierajš do nas szybciej niż na oficjale forum MK !! Wspaniała robota i wspaniała wiadomoć - co roku płyta Mistrza !! Piękna perspektywa...
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - jambore - 28.01.2006 Dawno mnie nie było. Idę zapalic ( za Andzrzejem), chyba dwa naraz. W nocy wrócę do lektury. Kuba- chylę czoła Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - Robson - 29.01.2006 Kurcze chyba nauczę się palić Jest dobrze!!! Jest obiecujšco!!! Macsa otworzyłe mi oczy <co rock nowa płyta> czy może być piękniej?
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - koobaa - 29.01.2006 Cytat:Originally posted by dudageo@Jan 28 2006, 09:08 PMZgadzam sie z tym Tomek w 100%. Z resztš Maestro sam powiedział kiedy: "Jeli nie potrafisz sam sobie sprawić przyjemnoci nie będziesz potrafił również dać jej innym." PS. Po Waszych słowach czuję, że ledwo mieszczę się na forum... dziekuję.Cytat:Informacje chyba mamy pierwsi spoza obozu MK (tak myslę... niele)Na tę chwilę chyba tak, choć Guy pewnie niedługo co na swej stronie pinie ![]() Cytat:Podziękuj też GuyowiTak włanie zrobiłem w imieniu nas wszystkich liczšc na dalszš owocnš współpracę ![]() Cytat:miało możemy czuć się wyróżnieni, choć chyba każdy po cichu liczył na większš wylewnoć Guy'aW sumie nie spodziewałem sie niczego bardziej obszernego. Czytajšc wydania Dr Fletch'a oraz bioršc pod uwagę sposób w jaki Guy odpowiada zazwyczaj na pytania, mylę, że potraktował nas zupełnie przyzwoicie. Nigdzie nie widziałem wylewniejszych odpowiedzi Guy'a - jedynie może w jego Tour Diary, ale tam jego teksty były dlatego w miarę obszerne aby zapobiec potencjalnym pytaniom ze strony fanów. ![]() Cytat:teraz wiadomoci docierajš do nas szybciej niż na oficjale forum MK !!Hmm, ciężko będzie utrzymać ten trend... Ale chociaż raz się udało ![]() Cytat:Kurcze chyba nauczę się palićRobsonie, przemyl to jeszcze proszę
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - Steeven - 29.01.2006 Koobaa, dziękuję... Nie potrafię nic innego napisać. To, co zrobiłe dla naszego Forum jest ponadczasowe. Nie znam fanów muzycznych, którzy potrafiliby załatwić sobie prywatny wywiad ze swoim Idolem (nawet z Jego Prawš Rękš...).. Naprawdę jestem wdzięczny. Przecież za taki wywiad wiele redakcji dałoby sporo. A my to mamy dla siebie! I to z tak konkretnymi informacjami. Nowy album. Hurra!!!!!!!!! Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - ania - 29.01.2006 juz nie moglam sie doczekac tych lakonicznych odpowiedzi man'a of few words ale jak on juz cos powie...He and I have already started work on a new album czlowiekowi buzka sie usmiecha p.s. pozwolcie, ze dopuszcze sie lakonicznej parafrazy I've been fortunate to listen to Mark's music ...and read Guy's answers thank you maple
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - pablosan - 29.01.2006 Kooba-wielkie dzieki Czyzby na czerwiec/lipiec rezerwowac bilety do London?
Guy Fletcher - Specjalnie Dla "knopfler.pl"! - Hermes - 31.01.2006 Witam Ja również serdecznie dziękuję. Pozdrawiam |