![]() |
|
Projekt DVD Torwar 2008 - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Projekt DVD Torwar 2008 (/showthread.php?tid=1044) |
Projekt DVD Torwar 2008 - Robson - 15.01.2009 Ale w ogóle o co chodzi w tej wypowiedzi bo przeciez wszyscy wcześniej wypowiadamy się o projekcie DVD Torwar a ta wypowiedź nagle jakby z kosmosu i jakaś taka niedorzeczna. Projekt DVD Torwar 2008 - numitor - 15.01.2009 Robson napisał(a):Ale w ogóle o co chodzi w tej wypowiedzi bo przeciez wszyscy wcześniej wypowiadamy się o projekcie DVD Torwar a ta wypowiedź nagle jakby z kosmosu i jakaś taka niedorzeczna. Zgadzam się - jest niedorzeczna. Jednak używanie argumentu wieku jest dla mnie całkowicie pozbawione sensu. Pamiętajmy bowiem, że internetowe społeczności nie dzielą ludzi na starszych i młodszych. Chociażby dlatego, że wiek może być fikcją wymyśloną przez posiadacza danego nicka. Zresztą, Panie Macieju, jeśli już bawimy się w takie szczegóły językowe. Czy określenie "te kolego" jest własciwe? Nie wydaje mi się. Projekt DVD Torwar 2008 - Filip - 15.01.2009 No można tą wypowiedź uznać za lekko sarkastyczną, lecz myślę że jeżeli mamy cos do napisania idzie to ując w bardziej spokojny sposób Lecz może jestem już stary a teraz panuje inny język ![]() Skupmy się jednak na temacie czyli na wspaniałej pamiątce z Torwaru
Projekt DVD Torwar 2008 - filipk91 - 15.01.2009 'nie mogę darować Markowi, że nie wydał DVD z ostatniej trasy koncerowej' - to było do tego, więc nie z kosmosu Czekam, aż dostanę pozew do sądu za podżeganie do zabójstwa. Howard, prawniku, jeśli to czytasz, to oceń moje szanse ![]() Btw, Macsa, jak mamy być tacy szczegółowi - nigdy chyba nie widziałem ani ciebie, ani dziadka, więc skąd mam wiedzieć ze wy nie macie po 15 lat? Myślałem, że traktujemy się na forum jak równy z równym, bo chyba nie spotkałem się z określeniami 'pan/pani' na forum.Filip - miło, że ktoś wreszcie zauważył tutaj sarkazm! (no może oprócz Ani, ona od razu chyba załapała o co chodzi ) otóż to, ja jestem sarkastyczny! xcD
Projekt DVD Torwar 2008 - olaph72 - 16.01.2009 Pax, pax między chrześcijany! Projekt DVD Torwar 2008 - Ania_M - 16.01.2009 Popieram Olafa! Projekt DVD Torwar 2008 - filipk91 - 16.01.2009 Składam broń
Projekt DVD Torwar 2008 - filipk91 - 18.01.2009 A na zachodzie bez zmian ![]() Tak btw, Macsa, jaki jest stopień postępu prac? tzn kiedy radosna nowina pt 'gotowe' zostanie podana do wiadomości publicznej?
Projekt DVD Torwar 2008 - macsa - 19.01.2009 Jak to teraz powinno się pisać na tym forum ? Aaaaa już wiem. Strzelam Ci focha filip - prosto w głowę - DVD będziesz mógł zassać 2 maja 2009 siemka ziomal Projekt DVD Torwar 2008 - filipk91 - 19.01.2009 Ok ![]() Ja nie z ziomali
Projekt DVD Torwar 2008 - HOWARD - 19.01.2009 filipk91 napisał(a):'nie mogę darować Markowi, że nie wydał DVD z ostatniej trasy koncerowej' - to było do tego, więc nie z kosmosu Według mnie masz duże szanse nie stanąć przed sądem
Projekt DVD Torwar 2008 - filipk91 - 19.01.2009 Dzięki, kamień spadł z serca
Projekt DVD Torwar 2008 - cichyy - 24.01.2009 Ja w kwestii okładki. Podoba misię sie wersja Filipa choć rzeczywiście napisy mogłyby być inną czcionką - nie country style. Wersja Ani nr 3 też jest b.fajna - ewentualnie z dodaniem zdjęcia TORWAR z wersji 2. No i przydały by się wszyskie znaczniki w stylu kod kreskowy itd jak na większości bootlegów. Projekt DVD Torwar 2008 - filipk91 - 24.01.2009 Ale kod kreskowy chyba powinien coś znaczyć, nie? Bo byłoby dziwnie, jakby zanieść takie DVD do jakiegoś sklepu, podłożyć pod czytnik do sprawdzania cen, a tam 'ogórki konserwowe - 3,99'.
Projekt DVD Torwar 2008 - Filip - 24.01.2009 cichyy napisał(a):Ja w kwestii okładki. Podoba misię sie wersja Filipa choć rzeczywiście napisy mogłyby być inną czcionką - nie country style. okładka jest sprawą otwartą A dodawanie wszystkich znaków moim skromnym zdaniem nie ma sensu gdyż muszą one coś znaczyć a nie tylko robić dobre wrażenie wizualne
Projekt DVD Torwar 2008 - Ania_M - 24.01.2009 cichyy napisał(a):Wersja Ani nr 3 też jest b.fajna - ewentualnie z dodaniem zdjęcia TORWAR z wersji 2Bardzo dziękuję, wezmę to pod uwagę
Projekt DVD Torwar 2008 - macsa - 24.01.2009 Nowy projekt autorstwa Filipa - zaczyna się rozkręcać ![]() Oceniajcie proszę:
Projekt DVD Torwar 2008 - Angie - 24.01.2009 Bardzo podoba mi się tył okładki, naprawdę świetny . A przód..trochę zbyt skromnie to wygląda jak dla mnie, może jednak coś na kolor? Tak jakby czegoś brakowało tam...ale i tak pomysł jest rewelacyjny
Projekt DVD Torwar 2008 - Ania_M - 24.01.2009 Rzeczywiście może przód trochę ubogi, ale Filip - bardzo ładne Ja jeszcze wciąż myślę, chcę żeby Wam się spodobało.
Projekt DVD Torwar 2008 - Robson - 24.01.2009 Mnie też się podoba bardziej tył bo ta gitara taka prawdziwa a skuter niekoniecznie
|