![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - hekselman - 24.01.2008 Aniu: to nagranie to nie jest Roda Stewarda tylko Johna Fogerty z "Creedence Clearwater Revival" - mimo że uwielbiam Roda - BEZ PORÓWNANIA lepszy oryginał! A że jestem fanem "Kredensów" - jakby chciała co bliżej ich poznac - mam bardzo dużo oficjalnych i nieoficjalnych nagrań. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 26.01.2008 Chodzi Ci o HAVE YOU EVER SEEN THE RAIN? Jest tez wersja w wykonaniu Roda, mi sie bardziej podoba niz w oryginale. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 28.01.2008 Kooba, tylko pozazdrocić! ![]() http://www.itbusiness.ca/it/client/en/home/News.asp?id=46872 Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - koobaa - 28.01.2008 No popatrz . Nie spodziewałbym się tego bazujšc na inteligencji niektórych 'moich' studentów .
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 29.01.2008 Cutty Sark odżyje: http://wiadomosci.onet.pl/1681281,16,flago...tnosc,item.html. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - BET - 29.01.2008 A ja lece na egzamin. Trzymajcie kciuki
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 29.01.2008 Trzymam wszystkie cztery kciuki ![]() Mnie w czwartek i w piatek czekaja probne egzaminy na koniec gimnazjum. Human mi nie straszny, ale cos czuje ze z mat-fiza sie skompromituje :blink: Ba - nie czuje - jestem pewna. Samo za siebie swiadczy to, ze rozwiazujac testy sama dla siebie z czesci humanistycznej uzykuje 50/50 a z czesci scislej wiecej niz 25 na 50 mi sie nie udalo. A tepa nie jestem! Chyba nie umiem myslec logicznie - bo te testy ze scislych sa na logike :unsure:
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 01.02.2008 Z testami się uporałam i le mi nie poszło. ![]() Dzi mam mała rocznicę: 8 miesięcy od rozpoczęcia leczenia. To był dokładnie 01.06.2007. Jesczze jakie 4-5 i mogę zaczšć o sobie mówić: "Lepszy model". ![]() Ale mała rocznica przebiega w smutnej atmosferze: mały kryzys bólowy. Wcale nie mały - nie zliczę, ile dzisiaj nałykałam się proszków: i zero ulgi. Ile dzi wylałam łęz... oid strony psychicznej uleczyła" mnie KTGC. No, ale cóż, taki mój los podczas leczenia: sš dni, że nic nie boli, sš takie, że zwijam się z bólu.... Ale ból jest moim przyjacielem w zasadzie i mnie nie zaskakuje. To norma... Przyzwyczaiłam się. Poza tym mój organizm jest tak wyczerpany leczeniem, że na proszki w zasadzie nie reaguje, a nwet najmniejszy ból będzie odbierał jako jaki niesamowity. Mimo to dzi mam w pamięci wrzeniowš operację - jednš z wielu. Jedna morfina, druga morfina w odstępie pół godzinnym (a powinna być w odstępie 4 godzinnym), w międzyczasie lekarz po cichu przemycał mi kolejny lek przeciwbólowy w kroplówce. I co? Trzy dni przeryczałam, nie pomagało mi kompletnie nic. A lekarze bali się podawać mi kolejne leki - bali się najgorszego. Ale wiecie co? Nie żałuję że się zdecydowałam...
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 29.02.2008 To jest stare ale nie mogę się powstrzymać: lub z kobrš w Indiach 2006-06-05 16:50:44 Zakochana w wężu kobieta zawarła niedawno z nim małżeństwo. W uroczystociach lubnych we wsi Atala w indyjskim stanie Orisa wzięły udział dwa tysišce ludzi. 30-letnia Bimbala Das wystšpiła w jedwabnym sari. Pan młody jednak nie pojawił się u boku narzeczonej - nie opucił w czwartek swojej kryjówki obok mrowiska, gdzie narzeczona od dawna zostawia mu miseczkę mleka. "Chociaż węże nie mogš mówić, komunikujemy się w szczególny sposób. Zawsze kiedy zostawiam mu mleko koło mrowiska, w którym żyje, wšż wychodzi i wypija je" - powiedziała Das. Dodała, że zawsze, kiedy przechodzi obok mrowiska, widzi kobrę, ale wšż nigdy jej nie zaatakował. Kiedy Das zaczęła mówić, że chce wyjć za mšż, mieszkańcy wsi uznali, że to dobry pomysł, i co więcej, może przynieć pomylnoć całej okolicy; postanowili też wydać wielkie przyjęcie dla wszystkich zaproszonych na lub. Kobieta, która zawarła małżeństwo z wężem, pochodzi z niskiej kasty i wyznaje wisznuizm. Po lubie przeprowadziła się do domku obok mrowiska. W tym roku w stolicy Orisy, Bhuwaneswarze, kilkuletnia dziewczynka polubiła psa. Znlazłam to na pewnej stronie internetowej. Być może co takiego jest kwestiš religii, ale jak dla mnie to nic innego, tylko szczyt głupoty :blink: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 12.03.2008 Polecam tekst Ani o wyprawie nad Bajkał.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 13.03.2008 Nie przypadkiem. Niestety, wczoraj zginęły trzy osoby. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 27.03.2008 Offtop to chyba mogę. Dzi uczestniczyłem w ostatniej drodze mojej babci, która wychowała 9-ro dzieci, była babciš dla 32 wnuków i prababciš dla 44 prawnuków, wreszcie poznałem wszystkich. PIĘKNY DZIEŃ Nie wiem jaki utwór zadedykowac,- "Ticket To Heaven" ? Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 27.03.2008 Andrzeju- dzięki za życzenia , pozdrawiam Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 03.04.2008 jambi to dla ciem http://www.youtube.com/watch?v=2A2Jt4WOxN8 ^_^ trzymaj się cieplutko! pozdrawiam! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 03.04.2008 Trzymaj się, jambi Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 04.05.2008 Może kto szuka, nie to nie moje! http://allegro.pl/search.php?string=dire+straits&category=7 Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 15.05.2008 Znowu ja w tym temacie :o Mam kolejny powód, żeby byc zły na Marka , Kaczkowskiego no i Macka(Macsa), Koobę i Robsona, Tak się złożyło,że wczoraj przez cały dzień pracowałem na (nazwijmy to) wieżym powietrzu, a lubię jak co mi do ucha dolatuje, to ustawiłem auto dosyc blisko , no i zapodałem sobie , najpierw audycję z 3 maja Kooby i Robsona , a potem Mini Maxa z przed koncertu.Najpierw raz , potem drugi. No i wieczorkiem , pakuję manatki , próbuję odpalic auto, no i jak za starych (dobrych) czasów. Akumulator is dead, :ph34r: Wykonałem jakis tam telefon , po godzinie kto podjechał, kabelki itd, auto chodzi no to do domciu. A jak mylicie co robiłem przez tš godzinę, :o słuchałem jeszcze raz audycji - akumulator jeszcze tyle pocišgnšł.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - macsa - 15.05.2008 Waldek ty WIR jeste !! ...jak my wszyscy zresztš !! P.S. Ale się umiałem słuchajšc tej relacji dzisiejszego popołudnia !!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 15.05.2008 Sam z tego się ......., taki stary , a taki durny
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 16.05.2008 Co ten Knopfler z ludmi robi to czasami w głowie się nie mieci
|