![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 07.04.2007 Od godziny na Forum zawitał do nas Zwierzak24, nie wiedzieć czemu tak rzadko ostatnio nas odwiedzajšcy. To wielka osobowoć tego Forum. Co się z Tobš dzieje ??? napisz co u Ciebie. P.S. Na drugim Zlocie w Krakowie otrzymałem od Zwierzaka24 wszystkie wywiady i artykuły o MK jakie ukazały się w polskiej prasie na przestrzeni lat.(w oryginale oczywicie). Niesamowite.... prawda!!!!!!!! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - zwierzak24 - 07.04.2007 Witam wszystkich po tak długiej przerwie. Co u mnie? Dużo się działo,jednym słowem mam MORE WORK,do tego dochodzi rodzinka, od roku jestem już żonaty :wacko: he,he.No ale jednym słowem nie zapominam o tej drugiej rodzince KNOPFLERKÓW która jest dla mnie równie wazna(wkońcu DS i MK slucham dlużej niz znam moja żonę mam nadzieje że sie nie obrazi ) Swietnie byc znowu z bracia KNOPFLEROWĽ, w tym roku napewno będe na zlocie,wiec sie znowu wszyscy spotkamy Tak ogólnie więcej materiałów prasowych i nagrań archiwalnych z naszej TVP i innych stacji oraz radia postaram się dostarczyc na zlot , tylko jako to musze zgrac z VHS na DVD :wacko: Mylę że mi sie uda. Kurcze Andrzej dzieki za pamięc
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 08.04.2007 Cytat:Originally posted by zwierzak24@Apr 7 2007, 10:14 PMZ pamięciš to u mnie jeszcze nie tak żle, bo jak tu można zapomnieć człowieka, ktory wszystkie teksty MK i DS zna na pamięć i spiewa je na Zlocie. Ciagle jednak w pamięci mam Twój opis z Twojego szkolenia u braci strażaków na Słowacji i uczenia ich słuchania muzyki MK. Dla mnie misja stulecia tak zresztš pieknie i z odrobinš ironii przez Ciebie na tym Forum opisana. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - zwierzak24 - 10.04.2007 Oj działo,się wtedy,działo Ja sam gdy to spotkanie na Słowacji sobie przypominam to się mieje,ale co było nie było,oni i tak łyknęli że u nas zamiast syreny czy też jak u mnie na jednostce specjalnego alarmu na akcje,z głonika leci SULTANS OF SWING
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 16.04.2007 Karolina miała 14 lat. Była wysoka, liczna. Bardzo sympatyczna. Lubiłam z niš rozmawiać, choć czasem mnie denerwowała. Nie miała rodziców, wychowywały jš siostry. Najfajniejsza dziewczyna w szkole. Jedna z najładniejszych dziewczyn w szkole. Mieszkała bardzo niedaleko mnie, znałymy się 2 lata... Wczoraj wieczorem została napadnięta. Kto jš zamordował, poderżnšł jej gardło. Znaleli jš dzisiaj rano.... Boli... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 17.04.2007 Życie jest naprawdę pokręcone. Kto nam wszystkim zrobił głupi żart. Karolina żyje. Prawdopodobnie jaka jej pijana sšsiadka zadzwoniła na policję z takš informacjš a akurat w tej chwili policja dowiedziała się o mierci młodej dziewczyny i wszystko im się zgodziło. Nie ważne zresztš. Ważne że ona żyje. Rozmawiałam dzisiaj z niš i ma się dobrze.... Przepraszam za zamieszanie... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 27.04.2007 Chcialabym sie z Wami podzielic moim najnowszym... wierszem... Właciwie nie wiem, dlaczego Napisalam go wczoraj, poznym wieczorem, dla mojego .p. Kolegi. Poniewaz pisalam go z milionami uczuc, nie jest jakis wspanialy i piekny.Pożegnanie Będzie mi Ciebie bardzo brakowało Choć znałam Cię bardzo mało. Zawsze byłe skory do zabawy mielimy się z Twoich żartów Że nas opucisz tak nagle Nie zdawalimy sobie sprawy Twoje zdjęcia z czarnš wwstęgš O Tobie nam przypominać będš. Jaki ból Jaki żal Jaki smutek Jaka cisza Panuje w nas dzisiaj Słowa i gesty sš Przesycone gorzkš łzš Z minuty na minutę Rana odwieża się na nowo Uwierz, Przyjacielu Uwierz na słowo. Kiedy w tamten dzień Przed szóstš rozmieszałe nas Czy wiedziałe Że to już ostatni raz? W czterech cianach naszej szkoły Głuchy ból i głone łkania Pytania Pytania Pytania I brak odpowiedzi na nie. Pełno nas a jakoby nikogo nie było Jednš maluczkš duszš tak wiele ubyło Nie ma Ciebie już wród nas Lecz my będziemy z Tobš cały czas Wspomnienia o Tobie nie legnš gdzie na poboczu Łzy same cisnš się do oczu. Odszedłe tak nagle Okryłe nas żałobš Ty pisz spokojnie My tęsknimy za Tobš. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 06.05.2007 Cytat:Originally posted by Bart@Mar 26 2007, 06:55 PMCo prawda Twój post już jest troszkę stary ale to jest w temacie: http://nt.interia.pl/wiadomosc_dnia/news/s...eci-play,905325
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Bart - 06.05.2007 Ech, pewnie na to liczyli :/ Obraza uczuć religijnych i obyczajowoci tylko pchnie ich do przodu. Nie zdziwiłbym się nawet, gdyby oni sami stali za tymi protestami. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 13.05.2007
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 18.05.2007 Hmm?
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Bart - 18.05.2007 Dobry marketingowiec wie, że nic tak nie podnosi poczytnoci / oglšdalnoci / popularnoci, jak skandal :] Pamiętasz relaunch Machiny z Madonnš upozowanš na Matkę Boskš? wietnie to skomentował Karaszewski na "Daily": http://www.daily.art.pl/index.php?d=2006-02-10 Nieważne, czy mówiš dobrze, czy le - byle by mówili. A swojš drogš to szczerze polecam przejrzenie "Daily"
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - mikołaj - 05.06.2007 Pozdrawiam Was z jednej sympatycznej knajpki internetowej w Krakowie. Nie pamiętam jej nazwy ale zazwyczaj słychać w niej Marka z głoników. Włanie poszło "What it is"
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 05.06.2007 Widzę Mikołaju że proby przedzlotowe w toku. Fajnie - bedzie czego posłuchać. Nie ukrywam, że mocno zostało mi w pamięci Wasze wykonanie na Zlocie w zeszłym roku Shangrii La. Bartek i Grzesiu spiewem i Twoja gitarka dotarły do mego serca. Zacieram ršczki. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - macsa - 08.06.2007 Odwiedzam co jaki czas blog Andrzeja Córy powięcony naszemu idolowi - długi czas nic tam się nie działo, a tu ostatnio niespodzianka. Wchodzę a tam zdjęcie jakiego młodego przystojniaczka - długo mylałem kto tam na tam na tym zdjęciu mam pozuje i za nic w wiecie nie widzę podobieństwa do młodego Marka Knopflera. Czyżby to był nasz Andrzejek ? Co wy na to: Blog Anrzdzeja Córy
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 09.06.2007 ......ja nie komentuje. Dla mnie rewelacja (skšd Marcela to wytrzasneła????)
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 17.06.2007 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 5 2007, 02:11 PMI popatrz jak to jest... jak los płata figle... Pozdrawiam! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 17.06.2007 Mój pamiętnik ze szpitala, z leczenia Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 19.06.2007 poszłam dzi na stare mieci czyli na uczelnię odwiedzić mojego ulubionego profa, u którego nota bene chciałabym pisać w przyszłoci magisterkę. miał dzi obrony więc nie nagadalimy się zbyt wiele, ale w tych kilku chwilach po tym jak usłyszał, że jednak wracam zdšżył mnie już niemalże wysłać do Wołgogradu na lipcowš konferencję naukowš uwielbiam go! niestety ku jego i mojemu rozczarowaniu (bo w Wołgogradzie jeszcze mnie nie było ) nie pojadę z powodu niepasujšcego terminu ![]() eech knopflerowy człowiek z niego!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 20.06.2007 Cytat:Originally posted by ania@Jun 19 2007, 04:25 PMno to fajnie, że powoli do przodu i zbliżasz się do ukończenia studiów ![]() A co? Oni [profesorowie dwóch Ann ] też słuchajš Marka K.?
|