![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 03.01.2007 wszystkiego dobrego dla forumowców knopflerowców w 2007 roku!! buziaki i uciski !! no a przede wszystkim zdrówka na caluki okršgluki!! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 05.01.2007 Cytat:Originally posted by ania@Jan 3 2007, 12:06 PMDobijam się do życzeń. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 05.01.2007 Może kto wie co to? http://www.youtube.com/watch?v=ve-EMAQ5Cmw I jeszcze to- fajna gitarka, jak zawsze http://www.youtube.com/watch?v=Oz4cfxz72UI Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 07.01.2007 1. "Do America" z STP 2. "The Other Side Of The Moon" z filmu "Robbie The Reindeer" (piewajš Jane Horrocks i Mikey Graham)
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 10.01.2007 Z cyklu opowiastki Andrzeja....... Od kilku dni moja 16-letnia Justyna(córka, żeby kto nie pomylał dziewczyna) slucha bez przerwy Pink Floyd. Ma w klasie niesamowicie zagorzałego fana tej ekipy. Gdy zapytała Go czy zna zespół Dire Straits odpowiedział : tak to pierwsza ekipa Knopflera. Ale nie tylko tym zaskoczyl mnie ten chłopak. Moja Justyna opowiedziała mu, że jej ojciec(to ja) ma swój udział w koncertach Gilmoura w Polsce. Jego ciężarowki wiozły rusztowania pod owietlenie na koncert(pisałem Wam o tym). Na tš wieć chłopak osiniał z radoci i rzekł: Popro Twojego starego(to znowu ja) żeby mnie przewiózł tš ciężarówkš. ......hm i co Wy na to? Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 10.01.2007 Doć oryginalny sposób na podryw B) Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 10.01.2007 Chyba jest rzeczywicie fanem przez duże F
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 10.01.2007 uuu la la p.s. ale ktos tu chyba ostatnio Marka z kosmosu namierzal
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 11.01.2007 http://www.maxi-media.pl/bazar/PICT0005.JPG Tš relacjš chcialbym Wam wszystkim przekazać tragedię jaka wydarzyła się w moim miecie.Spłonšl bazar miejski ,który zatrudniał ok 3 tys osób. Spłonęło 1400 stanowisk handlowych. Dla ludzi, których było to jedyne żródło utrzymania jest to swoista tragedia. Ludzie stracili dobytek,pracę i nadzieję. Klientami tego bazaru byli sšsiadujšcy z nami Frankfurtczycy. W akcji gaszenia uczestniczyło 37 jednostek Straży Pożarnej z czego 17 z Niemiec. Niestety w hydrantach zabrakło wody. Straty szacowane sš na ok 50 mln złoty. Mysle ,że również i Wy zasolidaryzujecie sie z mieszkańcami Słubic w tym wielkim nieszczęciu jakie ich spotkało. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - dziadek - 11.01.2007 To rzeczywicie smutne, Andrzej. Może teraz powstanie tam co nowoczeniejszego? Ps. Przesłanie zamieszczonego zdjęcia (strażak z papierosem wród zgliszcz) jest trochę przewrotne... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - grzegorz - 11.01.2007 Mam nadzieję Andrzeju, że ognisty podmuch Tobie i Twojej rodzinie nie wyrzšdził żadnych szkód. Gdy usłyszałem tę wiadomoć to pierwsza myl - Andrzej, ale zaraz druga - działa w innej branży. Więc pewnie wszystko OK. Niektórzy z poszkodowanych handlowców sš optymistami i wierzš, że zaraz rozpocznie się odbudowa. Podobna sytuacja była kilka lat temu w Krakowie, gdy spłonš dom handlowy Gigant. Oczywicie nie było tam tylu stoisk co w Słubicach, ale i tak wielu ludzi straciło wszystko. I co? Obiecywali, że wcišgu roku odbudujš, ale jak do tej pory nic się tam nie dzieje. A to już dobrych kilka lat minęło. Może w Słubicach będzie lepiej. Czego wszystkim życzę. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pablosan - 14.01.2007 Witam Przeczytalem prdze chwila na onecie, ze zmarl Michael Brecker . Czy to nie on uswietnil sa partia saksofonu Your Latest Trick na BiA czy legendarne Going Home?
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - macsa - 14.01.2007 To niestety prawda Pablo... Michael Brecker zmarł na białaczkę wczoraj majšc 57 lat.. ['] ['] ['] Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 18.01.2007 Witam po dluzszej przerwie, chcialam sie podzielic z Wami wielka tragedia z mojego miasta.... We wtorek policjant z mojego miasta potršcił samochodem dwoje nastolatków, 17-letniš parę narzeczonych, Magdę i Roberta. Magda była siostrš mojej koleżanki z równoległej klasy. Magda zmarla na miejscu, Robert wczoraj rano w szpitalu, a policjant popełnił samobójstwo. Cały Radzyń jest wstrzšnięty, nasza szkoła też. Wiszš w niej klepsydry i Madzi i Roberta, pomimo, że oni oboje byli absolwentami "jedynki". Dzi sami z siebie, bez nakazu dyrekcji, przyszlimy na czarno i ustanowilimy delegacje na pogrzeby Magdy i Roberta, ale składów delegacji jeszcze nie. Szkoła ich opłakuje, jest wielka cisza na przerwach i na lekcjach, wszyscy chodzimy do Moniczki która jest w okropnym stanie i możemy jedynie jš przytulić. To jest dla nas okropne, Madzi siostra jest jednš z najbardziej lubianych dziewczyn w szkole, bo jest naprawdę wietnš osobš i wszyscy przeżywamy to indywidualnie i razem z niš. Tojest tym bardziej okropne, że oni byli młodzi, zakochani, i sympatyczni, i mieli mnóstwo planów na przyszłoć,a przez człowieka, który nie powinien sišć za kierownicš, stracili już wszystko. Na siostre Madzi żal patrzeć, samo mylenie o Robercie i Magdzie doprowadza wszystkich do łez. To jest po prostu tak przykre, że nawet ja odczuwam tę tragedię bardzo mocno, mimo, że Magdy i Roberta praktycznie nie znałam. Strach wychodzić teraz z domu.... Nic, tylko plakac.... http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/ne...obojstwo,859629 Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - kszaq - 24.01.2007 Ostatnio mi przygrywa hymn Euroligi http://www.euroleague.net/devotion/i/2804/...devotion-anthem Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Hermes - 26.01.2007 Aniu_M, nie jestem w stanie napisać nic sensownego w odpowiedzi na Twój post. Wobec tej tragedii czuję kompletnš bezradnoć. W takich chwilach człowiek zwraca uwagę na to, co na prawdę w życiu ważne. Dwa lata temu dowiedziałem się o mierci kolegi ze studiów. Miał 28 i zmarł na atak serca, znałem go bardzo dobrze, wesoły, życzliwy, sympatyczny chłopak. Pierwsze wrażenie to szok, bezład mylowy i całkowite zaskoczenie, póniej dotarło do mnie, że przecież tak na prawdę nikt nie zna dnia ani godziny. I wtedy przejrzałem na oczy i zobaczyłem jak małe i nieistotne sš niektóre ludzkie dšżenia, potrzeby, marzenia. W takiej przykrej i trudnej chwili najłatwiej rozpoznać co w życiu faktycznie zasługuję na uwagę i powięcenie. Pozdrawiam Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 01.02.2007 Polska - Dania 36:33 w piłce recznej.Jakaż dramaturgia. I to wszystko działo się w Coroline Arena w Hamburgu czyli tam gdzie Mark Knopfler koił nasze dusze swojš muzykš. Pozdrawiam ekipę forumowiczów będšcš na tym koncercie. No i wzieło mnie.Wspomnień czar. Anrom z żonš Jambore z żonš Shiver z żonš Dziadek z żonš Rainngod z przyjaciólkš Robson Dudageo Ptysia Jamm Pablosan i moja skromna osoba(którš też pozdrawiam) Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - dziadek - 02.02.2007 Dzięki za pozdrowienia, Andrzeju. Sledzšc mecz też mylałem wymienionych przez Ciebie współuczestnikach koncertu Marka. Więc - też pozdrawiam! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 02.02.2007 Dołšczam się do pozdrowień
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pablosan - 02.02.2007 Dzisiaj w pracy nie moglem sie nie pochwalic, ze w tej hali, w ktorej Polacy pokonali rosje i wczoraj Danie, bylem niespelna rok temu przezywajac jakze inne emocje. natomist sam mecz-emocje niesamowite!!! |