![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 16.11.2006 a u mnie lato w mysl zasady ![]() What do you call six weeks of rain in Scotland? Summer! ![]() hmmm dziwne szkoci tez maja taki 'mild cognitive disorder' ![]() There are many theories about the bagpipes, otherwise known as the missing link between music and noise. Some say they were invented by a Scotsman who trod on his cat and liked the noise. Others claim that they are based on the noise made by a dying octopus. The truth is, however, that they were given to the Scots by the Irish as a joke - but the Scots haven't seen the joke yet! ja ci mowie Olaf to wszystko dlatego, ze nie masz Harey'a-Davidson'a Softail Night Train i szeeerooooookiej dluuuuuuugiej drogi ... za soba p.s. usmiechnij sie tam za wielka woda
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 17.11.2006 Anula, ja mam długš drogę przed sobš! Ale od motóra chyba jednak wolę auto. I pewnego dnia sobie pojadę - na Labrador, nad Jukon, nad Pacyfik...Umiecham się, Anula. Ale głupkowato, bo okazuje się, że grozi mi zapłacenie całkiem dużego podatku w przyszłym roku... :wacko: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 17.11.2006 z tym podatkiem to rzeczywiscie nieciekawa perspektywa :blink: :wacko: <_< ale ... Every time it rains, It rains pennies from heaven ![]() Don't you know each cloud contains Pennies from heaven ![]() You'll find your fortunes falling All over the town Be sure that your umbrella is upside down ![]() Trade them for a package of sunshine and flowers If you want the things you love, you must have showers So when you hear it thunder don't run under a tree ![]() There'll be pennies from heaven for you and me ![]() fatastyczna krakowska wersje wyslalam Ci tam za wielka wode- na emajle ![]() ten 'pewien dzien' ... hmmm... niczego sobie B) nawet jesli autem
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 17.11.2006 Z podatkami to jest tak: jeli płacisz wysokie, znaczy, że dobrze zarabiasz. Zatem nie narzekam. Bo przeciez jestem bogaty.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - dziadek - 17.11.2006 Jak to kto piewał: "Bo z podatkami nigdy nie wie się, oj nie wie się, Czy dobrze jest, czy może jest już żle..." Oby więc było dobrze! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 26.11.2006 Wróciłem i bardzo się cieszę, że na Forum wszystko ok. Dziekuję Wam za ciepłe słowa przed moim wyjazdem do sanatorium. Jestecie cudowni. No to teraz trochę poczytam, a widzę ,że jest co ... oj super. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Marcin_Kr - 28.11.2006 no to dokopalimy Ruskim !!! już widzę telegram od Putina: "Gratulacje.Stop.Gaz.Stop.Mięso.Stop"
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - grzegorz - 28.11.2006 i Ropa.Stop. :ph34r:
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pablosan - 28.11.2006 Ogladałem na żywo-niezły horror!!! Brawo nasi
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Marcin_Kr - 28.11.2006 ja po I secie poprosiłemo "wolne" z pracy- WARTO BYŁO !!! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 28.11.2006 Cytat:Originally posted by Marcin_Kr@Nov 28 2006, 09:40 AMPozwoliłem sobie zapodać ten tekst na antenie, bo jest rewelacyjny!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 28.11.2006 U nas też to poszło
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - koobaa - 28.11.2006 Też się niele umiałem
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 29.11.2006 Oby tylko Putin nie zlecił zatrucia naszych. To przecież stary KGB-owiec szkolony w NRD. Zasada przywódcy tego narodu jest prosta jak młot i sierp.Ostatnio nawywijał w Londynie otruwajšc człowieka na oczach całego wiata. wiat wie kto - ON nie. A odnonie meczu - był cudowny. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 29.11.2006 Przejdziem Rosję, przejdziem Serbię, będziem MISTRZAMI!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 29.11.2006 Zainspirowany pewnš fotografiš kupiłem sobie Bombay Sapphire. Będzie na tzw. długie zimowe wieczory.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Bart - 29.11.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Nov 28 2006, 11:10 PMJak młot, to się zgodzę. Ale prosta jak sierp?
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 29.11.2006 "If This Is Goodbye" puciłem w radiu, a co!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 29.11.2006 Cytat:Originally posted by Barciu+Nov 29 2006, 01:38 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Barciu @ Nov 29 2006, 01:38 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Andrzej@Nov 28 2006, 11:10 PMJak młot, to się zgodzę. Ale prosta jak sierp? [/b][/quote]Barciu chodzi o to że sierp to bardzo prymitywne i proste urzšdzenie w obsłudze. A z wyglšdu - rzeczywicie jest krzywe o ile dobrze pamietam, bo sam też urodziłem sie w czasach kombajnów zbożowych i kosiarek. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Marcin_Kr - 02.12.2006 a ja znowu o siatkówce (Mark pewnie, jak to Angol nie specjalnie sie tym intersesuje) ... ale wracajšc do rzeczy: w 2003 r na M Junoirów w półfinale pokonalimy Bułgarię, a w finale nie dalimy szans... tak, tak Brazylii. Historia, podobno lubi sie powtarzać B) |