![]() |
|
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2008 - Zlot V (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr (/showthread.php?tid=849) |
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - macsa - 22.05.2008 O nie - proszę mi nie zmieniać zlotu urodzinowego !! W Sopocie czuję się już jak w domu i Ci ludzie z okolic !! Do zobacznia !! V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - Per-Aa - 24.05.2008 1. Zlot jest w Krakowie bo.... cala ekipa, ktora prowadzi stronke oraz forum knopfler.pl jest z krakowa 2. 2 zespoly grajace na zlocie sa z krakowa (no ok, w tym roku bartek nie zagra ale za to Marti ma poszerzony repertuar) 3. Prywatna sala prob jest w krakowie 4. sprzet naglasniajacy, uzywany na kazdym zlocie jest w krakowie 5. zloty od poczatku byly w krakowie i jakby nie bly to na pzyklad: - siostra bartka z mezem by nie przyjechali na zlot (dzieci) - zona bartka by nie przyjechala na zlot (dzieci) Powyzsze osoby byly na zlotach od poczatku i glownie dla nich byl organizowany zlot - pamietam pierwszy na ktorym byla glownie ekipa z krakowa (8 osob chyba) Mark, znajdz miejsce, gdzie beda do dyspozycji za darmo miksery, wzmacniacze, 3-4 piece, mikrofony, naglosnienie, perkusja to pogadamy Co do tekstow kto ma wazniejsze studia a kto ma latwiej to prosze cie powstrzymaj sie A zlot urodzinoy jest w Sopocie i basta ![]() Zorganizuj w Lodzi zlot na imieniny... V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - MARTINEZ - 24.05.2008 Per-Uaa przyklad z zona i dziecmi troche lichy bo duzo ludzi na forum ma i dzieci i zony wiec to nie jest wytlumaczenie - zaloze sie ze i wtedy mozna znalesc jeden dzien odpoczynkuMark - z radoscia powitamy cie na zlocie ale faktycznie to studiowanie nie ma nic do rzeczy - ty sobie wybrales jak wybrales i ty mogles sie przygotowac wczesniej - to ze kiepsko sobie organizujesz czas no to wybacz... Zawalisz sesje ? przypuszczam ze moze jeden egzamin i co ? poprawka a potem warunek... Jak mawial moj kolega > studia nie wyscigi Matura jest bardziej stresujaca - studia to przyjemnosc ktora sobie sam wybierasz, robisz to co lubisz wiec przypuszczam ze te linijki kodu masz w kazdym palcu. " i tak skonczysz na zmywaku w Anglii " oczywiscie zartpracy jest duzo i nie ma problemow Od Lodzi zaczela sie w ogole grupa dyskusyjna i pierwsza polska strona o Dire Straits > tworzyl ja Michal Ludwiczak, teraz zajmuje sie chyba fotografia i nie ma czasu na DSTR a co do zlotow to wlasnie problem lezy w organizacji. zapewniasz baze noclegowa, mikser, rzutniki, sprzet, kapele > przyjezdzamy ![]() nie wiem ale na moje oko 80 zl za dwie osoby to cena ok V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - Ania_M - 24.05.2008 Ja jednak stosuję apel o zorganizowanie jakiego malutkiego zlociku gdzie w "rodku" Polski, pomiędzy zlotem Krakowskim a Sopockim Mój Radzyń jest liczny,w jednym miejscu życie pędzi, w drugim się zatrzymuje, wie styka się z miastem, jest co zwiedzać jakby co, jest nawet gdzie grać. Jest to jednak tak fatalne miejsce, że z Radzynia wszędzie jest daleko, i do Radzynia zewszšd też jest daleko ![]() ![]() ![]() Czyż nie liczne? :wub:
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - Mark - 24.05.2008 Za darmo mikserów , wzmacniaczy nie zorganizuje w Łodzi na zlot, bardziej w Łodzi byłby zlot aby spotkać , pogadać , wymienić się płytami usw. Ja nie przyjadę , ale mój kumpel miłonik również DS , pyta się czy a ) macie tam perkusję ? b ) jak tak to czy można będzie zasišć aby zagrać utwór DS c ) z czego składa się Wasz set (perkusja) ? Jakie kotły , wymiar, talerze , jakie i ile. V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - MARTINEZ - 24.05.2008 to techniczne pytanie do Howarda ( najlepiej na prywatna wiadomosc ) ktory gra tam na perkusji, o 14 przewidziany jest jamm wiec pewnie zagrac mozna ale niezbyt dlugo bo chetnych duzo V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - pablosan - 24.05.2008 Jako osoba z dalekiej północy , która pojawiała się na wszystkich Zlotach do tej pory podpisuję się obiema rękoma pod tym co napisali PeRuA i Marti. I mogę powiedzieć tylko, że każdego roku Zlot jest coraz bardziej ciekawy i ekscytujšcy Powiem, że sytuacja Fanów jest komfortowa majšc taka "ekipę z Krakowa" , więc powiem tylko DZIĘKUJE. Bez ekipy z Krakowa nie byłoby knopfler.pl i tyle na koniec
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - BET - 24.05.2008 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@May 24 2008, 02:09 PM:o A zasadnicza czesc koncertowa? Jak to, jamm przed glownymi setami? :o V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - MARTINEZ - 24.05.2008 no tak czasowo wypada - musimy sie troche dopasowac do knajpki tez ale sie jeszcze zobaczy w trakcie imprezy jak to wyglada ps prosba o kamery z naladowanymi bateriami i wolnymi tasmami ))showtime ! V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - ania - 28.05.2008 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@May 24 2008, 04:56 PMa o której knajpce mowa? B) V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - MARTINEZ - 28.05.2008 Ania odswiez pierwszy list ![]() przewidywania - pogoda na zlot http://pogoda.onet.pl/0,196,38,,,krakow,miasto.html V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - Bart - 03.06.2008 Ludzie, co to za masakra! Nie chcę jechać sam autem ze względu na koszty (konieczny byłby nocleg, a tak wyjadę sobie jeszcze pod wpływem o 5:15 a.m. ), więc sprawdziłem dojazd kolejowy. Paranoja! Najszybszy pocišg z Poznania (IC przez Wawę) jedzie 6:21h, a nawet nei sprawdzałem ile kosztuje Pozostaje mi TLK o 5:40 (ała! , który do Kraka dociera o 12:55. Czy oni majš na tej trasie jakie ograniczenia prędkoci, czy co? :]
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - MARTINEZ - 03.06.2008 bart to nie przyjezdzasz wczesniej ? miales zdaje sie imelde spiewac i money i ew so far away in this cracow town
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - MARTINEZ - 03.06.2008 plakat na zlot V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - Bart - 03.06.2008 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Jun 3 2008, 12:21 PMI nadal jestem chętny Znam te kawałki na blachę, możemy zrobić szybkš próbę o 13:00 Ale w pištek nie dam rady...
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - SmokEustachy - 03.06.2008 Puciłem info na lokalnš grupę newsowš krakowskš V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - SmokEustachy - 03.06.2008 Cytat:Originally posted by Bart+Jun 3 2008, 02:42 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Bart @ Jun 3 2008, 02:42 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-MARTINEZ@Jun 3 2008, 12:21 PMI nadal jestem chętny Znam te kawałki na blachę, możemy zrobić szybkš próbę o 13:00 Ale w pištek nie dam rady... [/b][/quote]A kto wykona puciam-puciam? Nie wyobrażam sobie zlotu bez tego! V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - MARTINEZ - 03.06.2008 tzn ?
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - KLIMAT - 04.06.2008 No i lipa.Nie będzie mnie na zlocie ,bo nie mam połšczenia z Dšbrowy górniczej po 19:00, a muszę być tam na szkoleniu. Jaka lipa. Mój wiat runšł . Płaczę (((
V. Zlot 2008 - 7 Czerwca - 30 Lecie Dstr - MARTINEZ - 04.06.2008 klimat ? zadnego nawet busa ? albo cos z przesiadka w katowicach ? moze zachoruj pod koniec szkolenia i daj noge - w sumie chyba sie da albo na stopa karteczka "kraków-pilne-blagam "
|