![]() |
|
Zlot- Wrażenia - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2006 - Zlot III (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=35) +---- Wątek: Zlot- Wrażenia (/showthread.php?tid=417) |
Zlot- Wrażenia - Andrzej - 22.06.2006 Zaintrygowałao mnie na Zlocie olbrzymia liczba ludzi kompletnie mi nieznanych. W trakcie swoistych ledztw i dochodzeń prokuratorskich - udało mi się tylko ustalić ,że trzy osoby sš wiernymi czytelnikami Forum, aczkolwiek nie piszšcymi(jeszcze). Nasi WIELCY NIEZNAJOMI - otwórzcie swoje serca i napiszcie co o sobie i nie znikajcie więcej na Zlocie przed północš jak Kopciuszki. Po północy dominowała już tylko stara avatarkowa gwardia Forum - ale co tam - TEŻ NIE ZAWODNA I WSPANIAŁA(pomijam w tym przypadku siebie) Zlot- Wrażenia - Robson - 22.06.2006 A ja sie dowiedziałem, że Ty byłas na zlocie dopiero ze zdjeć już po. I tak samo mam względem jeszcze kilku osób. I to włanie miałem na myli. Kurcze nie wiem jak to się stało i jakimi drogami chodziłem, że nie zdażyłem wszystkich poznać. Przecież nie było 2000 tys.
Zlot- Wrażenia - Andrzej - 22.06.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Jun 22 2006, 05:21 PMRobson - a na którym zdjęciu jest Jedi Kr. Może z niš rozmawiałem , a nawet nie wiem. Tak to jest jak jak na Zlocie jest 1999 osób. Zlot- Wrażenia - Jedi_Kr - 22.06.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 22 2006, 06:35 PMAndrzeju, ucisnęlimy sobie dłonie i powiedzielimy czeć, więc właciwie trochę pogadalimy
Zlot- Wrażenia - Andrzej - 22.06.2006 Cytat:Originally posted by Jedi_Kr+Jun 22 2006, 05:38 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Jedi_Kr @ Jun 22 2006, 05:38 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Andrzej@Jun 22 2006, 06:35 PMAndrzeju, ucisnęlimy sobie dłonie i powiedzielimy czeć, więc właciwie trochę pogadalimy [/b][/quote]No proszę - i już chyba kojarzę, ale jakby Jedi podała mi kilka szczegółów - to by mnie to utwierdziło w moich domysłach. Zlot- Wrażenia - Jedi_Kr - 22.06.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 22 2006, 07:06 PMOkršglutka wystraszona szatynka Niestety zawsze "wystraszona" kiedy w pobliżu jest więcej ludzi, ale nie mogłam odpucić Markowego koncertu
Zlot- Wrażenia - Andrzej - 22.06.2006 Skojarzyłem w bialej bluzecce. A z tš okršgłociš i wystraszeniem leciutko przesadziła. Zlot- Wrażenia - Jedi_Kr - 22.06.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 22 2006, 08:04 PMA Ty zmieniłe treć swojego posta już trzy razy, więc może dajmy już spokój mojej osobie Ważne, że się zidentyfikowalimy w końcu
Zlot- Wrażenia - Andrzej - 23.06.2006 Zawsze staram się Jedi Kr wyważać swoje słowa, żeby nikogo nie urazić.(poza jednš nieodżałowanš wstawkš słownš w stosunku do jedenego Pana, ktory bywał na tym Forum) Odnonie cytatu: "Dawno Cię nie widziałem , ale schudła", ktory jest ponoć najwiekszym komplementem dla współczesnych kobiet, u mnie wywołuje odwrotnš reakcje, ponieważ całe życie jestem niedoważony(cholera 75 kg waże dopiero po obiedzie) i mam na tym punkcie niezlego doła. Na Zlocie też dostałem strzała, cytuje: "Andrzej jedz, mizernie co nam wyglšdasz" Ale co tam "Taki chudy, taki gruby może wielkim byc Taki duzy, taki mały może wielkim być"...... Dla niezaawansowanych informuję, że nie jest to tekst autorstwa MK, ani też mój , ani Jedi Kr...... Choć wszystkich nas dotyczy. Miała podstawy być na Zlocie wystraszona, jak mnie zobaczyła(wielu było wystraszonych po spotkaniu ze mnš).Wszystkich za wprowadzony stres po spotkaniu ze mnš - przepraszam PS.Jedi Kr , ten tekst też zmieniałem trzy razy(no może czetry) Zlot- Wrażenia - Jedi_Kr - 23.06.2006 Andrzeju, najważniejsze, żeby szczęliwym być, bez wzdględu na swojš obiętoć A jak tu nie być szczęliwym, skoro mamy Marka, starwarsy, a niektrórzy nawet i AC/DC ![]() "Wystraszam się" generalnie, ale to też nie jest ważne. A co do zmian treci postów ... Tyle się mówi o kobiecym braku zdecydowania, a tu proszę ![]() Fajny dzisiaj dzień mamy - wszystkim Tatusiom wszystkiego najlepszego!
Zlot- Wrażenia - pablosan - 23.06.2006 Cytat:Originally posted by Jedi_Kr@Jun 22 2006, 11:43 AMHej Imponujšce!!! (Lord Vader powiedział by raczej "Impressive"-vide Powrót Jedi i walka z Lukiem )Ja się wychowałem na Star Warsach, a ogólnie na kinie, bo rednio chodziłem 2-3 razy w tygodniu do kina jak byłem dzieckiem,a potem już wiat nie był taki sam... Gdy grali u mnie Powrót Jedi, to byłem 7 razy z rzędu, we wszystkie dni projekcji. Cóż dzieciństwo jest beztroskie . Mój brat oglšdał IV, V i VI częć około 100 razy każdš, zna dialogi, nawet dialogi dziwnych stworów, on ma szajbę na tym punkcie!!!Ja uwielbiam Star Wars i miem twierdzić, że muzyka Johna Williamsa do Star Wars to najlepsza cieżka dwiękowa kiedykolwiek stworzona!!! Arcydzieło mega wielkiego kalibru!!!
Zlot- Wrażenia - Jedi_Kr - 25.06.2006 Cytat:Originally posted by pablosan@Jun 23 2006, 08:04 PMHehe wiem co o tym. Zaraz zrobi nam się tutaj topic starwarsowy ![]() Może zostawimy ten temat do pogadania na następnym zlocie
Zlot- Wrażenia - ania - 27.06.2006 Cytat:Originally posted by Jedi_Kr@Jun 25 2006, 10:45 PM... no po prostu pekne jak nie napisze juz teraz, zaraz, ze jestem pod gromnym wrazeniem linkow a walsciwie pasji, bez ktorej by one nie istnialy w glowie sie nie miesci ... fju, fju ... a w oczach sie mieni niesamowite Jedi_Kr !!!
Zlot- Wrażenia - Michal - 28.06.2006 Cytat:Originally posted by pablosan@Jun 23 2006, 08:04 PMJa z moim bratem oglšdalimy codziennie po kilka razy wszystkie 3 częci epizod IV-VI przez kilka lat, też znamy na pamięć wszystkie teksty z filmu, po polsku i po angielsku hehehehe- yess, yess i fell your anger - take your jedi weapon and strike me down with all your hatenes ... - no never, I'll never join to the dark side, you failed you highnes a muzyka jest fantastyczna .
Zlot- Wrażenia - Jedi_Kr - 01.07.2006 Cytat:Originally posted by ania@Jun 27 2006, 06:35 PMDziękuję bardzo Gdyby kiedy gdzie komu nawinšł się jaki PeeReLowski lawałek starwarsów pod rękę, to proszę o cynk
Zlot- Wrażenia - grzes - 05.07.2006 a moze by tak popodpisywać niektóre zdjęcia zeby wszyscy wiedzieli who's who bo ja sie totalnie gubię
Zlot- Wrażenia - olaph72 - 05.07.2006 Cytat:Originally posted by PablosanNie mogę się nie zgodzić. ![]() Od niemal roku przymierzam się do kupienia miecza z Master Replicas... i jako nie mogę. :wacko: Zlot- Wrażenia - jambore - 06.07.2006 Cytat:Originally posted by olaph72+Jul 5 2006, 03:16 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olaph72 @ Jul 5 2006, 03:16 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-PablosanNie mogę się nie zgodzić. ![]() Od niemal roku przymierzam się do kupienia miecza z Master Replicas... i jako nie mogę. :wacko: [/b][/quote] To się zmu podjeżdża gosciu po hotel mercem klasy s600, i przy wejciu głównym widzi ,że w smietniku grzebie jaki znajomy gociu, więc zagaduje. -No Jasiu jak tam , jak leci Jasiu na to -Wiesz jak jest, bida, od trzech tygodni nic nie jadłem! -To ty się zmu-Jasiu! Zlot- Wrażenia - Ania_M - 30.07.2006 Ah kurczę ale Wam zazdroszczę jak to wszystko czytam :-) Jakby był gdzie zlot w centrum Polski i pojawiłby się Mark (marzenie) to rodzice by mnie pucili, a nawet pewnie sami by ze mnš pojechali , a tak muszę obejć się smakiem. :-( A tak w ogóle to czeć Wam.
Zlot- Wrażenia - Bart - 30.07.2006 Witamy i zapraszamy następnym razem
|