![]() |
|
Czego Wam Brakuje? - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Czego Wam Brakuje? (/showthread.php?tid=291) |
Czego Wam Brakuje? - ania - 05.07.2006 francuskiego pubu w szkocji a propos francuskiej radosci po wejsciu FRANCJI do finalow Mistrzostw Swiata
Czego Wam Brakuje? - hillbilly - 06.07.2006 a mi brakuje Dire Straits... oddałbym wszystko zeby zamiast jakiej .... ..... ...... EH zobaczyć Johna i Davida u boku Marka Czego Wam Brakuje? - aaadam - 06.07.2006 Cytat:Originally posted by hillbilly@Jul 5 2006, 11:08 PMmi też barkuje DS, z całym szacunkiem do solowej kariery mistrza to takie cuda jak Telegraph.. czy Brothers... mu się ostatnio nie przydarzajš, a już mistrzostwem wiata byłby wspólny koncert DS i PF, czyli o 21.00 trzygodzinny koncert Dire Straits, a potem od 23 Pink Floyd w oryginalnych składach! ps. ale sobie wymyliłem, co?
Czego Wam Brakuje? - ania - 06.07.2006 fakt ... fakt... a tymczasem aLCHEMY chodzi za mna caly dzien!!! cos niesamowitego! no po prostu dire straits'ilo mi sie dzis na kazdym kroku!!! ![]() najpierw trafilam do Oxfamu gdzie znalazlam winylowa plytke, ktora zmierzam jutro zakupic po czym w kazdym antykwariacie w St. Andrews jak nie winyl to kaseta aLCHEMY wlasnie p.s. znaki sa wszedzie
Czego Wam Brakuje? - ania - 06.07.2006 ja chyba sknopflernieje do reszty poszlam kupic winylowa aLCHEMY i nie dacie wiary co akurat lecialo z glosnikow gdy placilam za plyty ... A Night in Summer Long Ago p.s. pozdrowienia dla Robsona
Czego Wam Brakuje? - Robson - 06.07.2006 Dziękuję Ania. Z wzajemnociš. I niezmiennie A Night in Summer Long Ago króluję na gwiadzistym niebie. A wieczorno-nocne niebo przez ostatnie dni: czarowne. A czego mi brakuje? Nowej płyty Marka Knopflera bo ATR dawno znam już na pamięć.
Czego Wam Brakuje? - grzegorz - 06.07.2006 Cytat:Originally posted by ania@Jul 6 2006, 12:25 AMChyba co alchemicznego jest w powietrzu, bo mnie też co wzięło i oglšdnšłem wczoraj Alchemię na wideo. Mocne do dzisiaj. Czego Wam Brakuje? - ania - 06.07.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Jul 6 2006, 02:16 PMnie moze byc inaczej bo jak spiewa Sade ... sky is full of love ...
Czego Wam Brakuje? - Robson - 06.07.2006 Yes!
Czego Wam Brakuje? - jambore - 06.07.2006 Czego Wam Brakuje? Mnie WAS Już żyję zbliżajšcymi się spotkaniami 14.07, 12-?. 08
Czego Wam Brakuje? - Robson - 06.07.2006 Podpisuję się. W moim przypadku żyję tym drugim.
Czego Wam Brakuje? - jambore - 06.07.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Jul 6 2006, 06:31 PMNO,NO, Robson to sobie nie pogrywaj
Czego Wam Brakuje? - Robson - 06.07.2006 Wzniosę urodzinowy toast MK i Wasz rzecz jasna. Z 10 osób będzie? Liczę na tłumy.
Czego Wam Brakuje? - hillbilly - 06.07.2006 Jeżeli ma kto odtwarzacz do Laser Disc to mogę sprezentować Alchemy. Czego Wam Brakuje? - macsa - 07.07.2006 No ja też już liczę dni do naszego spotkania fanowego - tym razem zamerzam nadgonić zaległoci i spotkać się aż dwa razy. Do zobaczenia niedługo...
Czego Wam Brakuje? - grzegorz - 07.07.2006 Cytat:Originally posted by hillbilly@Jul 6 2006, 10:49 PMOpraw w ramkę i powie na cianie. LD to już zabytek i jeszcze z nagranš 'kultowš' płytš. p.s. Hillbilly pytałe jaki czas temu o CD z Lyonu w innym temacie - jakby co to mam. |