![]() |
|
Powstaje nowa płyta!!!:) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Powstaje nowa płyta!!!:) (/showthread.php?tid=1737) |
Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 01.04.2011 Wiosna Panie filipk wiosna Ale wracając do wątku głównego czekam na oficjalną wiadomość czy nowy album w tym roku.
Powstaje nowa płyta!!!:) - koobaa - 01.04.2011 Jaka wiosna? U mnie za oknem zamieć śnieżna. Do jutra rana ma spaść 30 cm śniegu. I to nie jest prima aprilis
Powstaje nowa płyta!!!:) - filipk91 - 01.04.2011 Ironia Panie Robson, Ironia Koobaa, to jedź na południe
Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 02.04.2011 Mylisz ironię z radością
Powstaje nowa płyta!!!:) - filipk91 - 02.04.2011 z mojej strony była ironia
Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 02.04.2011 A co ma ironia wspólnego z tym wątkiem? Powstaje nowa płyta!!!:) - filipk91 - 02.04.2011 Jezus Maria, nic już... Powstaje nowa płyta!!!:) - Dawid - 03.04.2011 ... Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 07.04.2011 A z British Grove cisza jak makiem zasiał. Powstaje nowa płyta!!!:) - communique - 07.04.2011 widocznie tak ciężko pracują
Powstaje nowa płyta!!!:) - Ania_M - 11.04.2011 I niech ten brak wiadomości oznacza dobrą wiadomość.
Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 14.04.2011 Guy Fletcher mówi że piosenki na nową płytę sa bardzo ładne
Powstaje nowa płyta!!!:) - Raingod - 15.04.2011 Robson, snilo mi sie, ze klocilismy sie o nowa plyte Juz nie wiem kto co mowil, ale byla to debata na mocnym poziomie ))))))
Powstaje nowa płyta!!!:) - mirek - 15.04.2011 Wojtku mi rowniez sie snila dzis plyta Marka , bardziej Dire Straitsowska i jaakies przerobki dotychczasowych utworow ale niestety moje zdolnosci muzyczne i sluch nie pozwolily mi po snie zanucic to co slyszalem
Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 15.04.2011 W sennych marzeniach też już znam tę płyte Wojtas ta konfrontacja predzej czy później będzie miala miejsce i czekam na nią w realu
Powstaje nowa płyta!!!:) - Ania_M - 15.04.2011 Robson napisał(a):Guy Fletcher mówi że piosenki na nową płytę sa bardzo ładneW sumie, żadna nowość.
Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 15.04.2011 Bo to jest jego kolejna lakoniczna odp. na pytanie jaki kszałt będa miały nowe piosenki, jakieś tajemnice i czy coś nowego będzie na nowej płycie Moje pytanie czy nowy album ujrzy światło dzienne w tym roku dr Fletch jeszcze trawi Nie wiecie jak długo trzeba oczekiwać na haslo zwrotne od naszego ulubinego klawiszowca? Pytam osoby które już kiedyś o coś go pytały.
Powstaje nowa płyta!!!:) - koobaa - 15.04.2011 To zależy. Czasem odpowiada z marszu, od razu, a czasem dopiero jak mu się nazbiera więcej pytań - po 2-3 dniach. A kiedy pisałeś? Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 15.04.2011 Tak to zauważyłem. Ale ja nie mam hasła zwrotnego od niego i dopiero wtedy moje pytanie może do niego dotrzeć
Powstaje nowa płyta!!!:) - fakungio - 16.04.2011 Nie lepiej to wyluzować i na lato poczekać?.. Panowie... |