![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 06.11.2006 A ja sobie siedzę, sšczę 18-letniš whisky i przymierzam się do ciekawego eksperymentu - obejrzenia czeskiej komedii z angielskimi napisami. Liczę na podwójny ubaw.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 06.11.2006 Komedia taka sobie, ale było fajnie.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 06.11.2006 Przynajmniej whisky pelnoletnia ;-) A co to byl za film?? Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 06.11.2006 "Mężczyzna idealny", czyli w oryginale "Roman pro zeny", a wersji anglojęzycznej - "From Subway With Love".
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 06.11.2006 to nic dziwnego, ze to komedia
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 06.11.2006 Mówi się o tym filmie, że to "czeska Bridget Jones". I tak, i nie. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 08.11.2006 Uwaga oferta LAST MINUTE. Na rynku ukazała się nowa płyta Majkela - polecam Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 11.11.2006 Znikam na jaki czas z Forum nad czym bardzo ubolewam. Tym razem rehabilitację starganego kręgosłupa przechodzić będę w sanatorium w Kołobrzegu. Mylę, że jak wrócę to zasypiecie Forum nowymi pomysłami i postami, czego Wam i sobie życzę. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 11.11.2006 A ja życzę pomylnych wiatrów Andrzeju i wszystkiego dobrego
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - BET - 11.11.2006 Niech Ci sluzy morskie powietrze - wracaj do nas pelen sil i humoru! Pozdrawiam! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - majkel - 11.11.2006 Wracaj do zdrowia! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 12.11.2006 Tym razem Cię nie nie odwiedzę, wracam 18.11.06, ale następnym razem wstšpię. Szybkiego powrotub do zdrowia.Szykuje się nam wyjazd w góry!!!!!!!!Reszta na prw. A może wpadnę do dziewczyn?Pozdrowienia Robson serdeczne DZIĘKI. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 12.11.2006 Mimo,że 3.35 w nocy nadajš BIA Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - anrom - 12.11.2006 Andrzeju, wszystkiego dobrego, wracaj do zdrowia i na forum ^_^ Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pablosan - 12.11.2006 Andrzejku, wracaj nam szybko do zdrowia i na Forum!!! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 12.11.2006 wszystkiego zdrowotnego niech Cie widok kolobrzeskich fal ukoi po sanatoryjnych zabiegach do zobaczenia wkrotce w knopflerowie :*
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - macsa - 13.11.2006 Andrzeju wdychaj tam ostro JOD i kuruj się, kuruj !! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 16.11.2006 'Born to be wild' na dzien dobry wszystkim forumowiczom
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 16.11.2006 Dzi taka pogoda, że nie jestem "wild" tylko "mild". A cilej to mam "mild cognitive disorder"... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 16.11.2006 A od rana jestem SAD (seasonal affective disorder). I dosyć tej angielszczyzny. ^_^ |