![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - anrom - 03.08.2006 Czy istnieje Drogi Robsonie może jaki zapis tego spotkania? Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - macsa - 03.08.2006 Istnieje drogi Anromie - problem jest wyłšcznie z udostępnieniem bo nasze FTP nie działa... Chyba że masz jaki inny pomysł gdzie to można wrzucić... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Evelda - 03.08.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Aug 2 2006, 10:37 PMDrogi Robsonie! Zapewniam Cię, że w naszych duszach i sercach podobne drżenia. I wcišż trudno znaleć właciwe słowa... Niezwykła Atmosfera panujšca w studio sprawiła, że już po jakim kwadransie przestalimy dostrzegać stojšce przed Nami mikrofony i dzielšcš nas szybę - tylko My, Czerwona Gitara i Markowe Dwięki wypełniajšce przestrzeń. I rozmowa do bladego witu... Zaiste Magiczne Chwile. Żadnym ze sposobów nie można było się rozstać i pewnie dlatego wcišż tam jestemy...
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 03.08.2006 Cytat:Originally posted by jamm@Aug 2 2006, 01:14 PMkolega w londynie, jesli nagrywal, jak wroci zapytam i wrzuce Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - BET - 03.08.2006 A ja sie chcialem podzielic z wami swoja radoscia - dostalem sie na dzienne studia, filologia angielska, na lodzki, UAM i UW. Oczywiscie wybieram UW JUPI!!! Call me student
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 03.08.2006 Serdeczne gratulacje
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 03.08.2006 Cytat:Originally posted by BET@Aug 3 2006, 02:24 PM no probs cmoka w boka swiezo upieczony studencie- gratulacje! p.s. a za rok ... B)
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 03.08.2006 Cytat:Originally posted by macsa@Aug 3 2006, 08:49 AM anrom napisano Aug 3 2006, 08:23 AM Czy istnieje Drogi Robsonie może jaki zapis tego spotkania? Panowie - troszeczkę cierpliwoci.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 03.08.2006 Cytat:Originally posted by BET@Aug 3 2006, 01:24 PMGratulację również od mojej córki - BET - ona marzy o takich studiach. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 03.08.2006 Mieszkam w małym miasteczku. Mieszkam na małej,króciutkiej i do tego jeszcze lepej uliczce. Jeli czasem zdarza się ,że kto przejeżdzš niš samochodem - to tylko może być moja żona lub ktory z sasiadów. Dzi jednak na uliczkę wpadł czarny combi Merol klasy E, a zgłoników wydobywała się ONE WORLD. ...pomyslałem, czy ta muzyka w tym aucie jest dziełem przypadku, czy może Mark wyslał po mnie auto do Londynu? Tym razem inna niespodzianka - tak samo miła. To nasz niestrudzony, i zawsze pełen pomysłów Jambore zawital w me progi. Skutek osišgnšł - One world przesłuchałem do wieczora jeszcze z dziesięć razy. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Bart - 04.08.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Aug 3 2006, 10:49 PMOne World. Bodaj najsłabsza piosenka z BiA, a mogłaby być żelaznym punktem niejednej płyty. To daje trochę do mylenia o geniuszu jej autora, czyż nie? ![]() Heh, słucham sobie Last.FM, włšczyłem radio "similar to Dire Straits" i miałem już dwa razy Stinga (pasi jak najbardziej), ale Marka ani widu (przeboleję, boć to radio), ani słychu... :] P.S. YES! Tylko to napisałem, a pojawiło się Love Over Gold z Alchemii! Przepraszam na chwilę, idę odbyć orgazm :]P.P.S. Juz po. Cudownie! Skończyły się kawałki w tej stacji, więc wyszukałem "similar to Mark Knopfler". No i słucham Creeping Deatch Metalliki Ale nie narzekam!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 04.08.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jul 22 2006, 09:58 PMDla mnie Barciu na dzisiejszym etapie One World jest stałym w uczuciach utworem. Wiesz o co chodzi. Gdy przesłuchasz pierwszy raz płytę jeden utwór podoba Ci się najbardziej. Gdy przesłuchasz kilka razy okazuję się ,że jest najsłabszy, a potem za na odwrót ....... I to jest magia muzyki Marka. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 05.08.2006 Moja siostra pojechała dzi rano ze swoim chłopakiem nad morze z Warszawy... a na trasie Warszawa-Gdańsk był dzisiaj wypadek, w którym zginęły dwie osoby...a moja siostra nie odbiera telefonu....W duszy gra mi tysišce myli....może zupełnie niepotrzebnych.... a z drugiego pokoju mnie dochodzi "Twisting by the pool"...tata słucha.... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 05.08.2006 Anius przesylam usciska, badz dzielna! wylaczony telefon to pewnikiem nic innego jak sielska atmosfera wakacji- caly swiat zostal na dni kilka za nimi to mowie ja anczysko raczysko pokazalo sie dzis slonce B) a ja niczym male dziecie w te pedy pojechalam na plaze... no i przysnelo mi sie na kilka godzin :o telefon oczywiscie wylaczony jak na wolne kilka godzin przystalo nio- glowa do gory wysoko ponad chmury!!! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 05.08.2006 Słońce, no włanie... Nie dałoby się wyłšczyć tej żarówki na parę dni...? :wacko: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 06.08.2006 u mnie ono na wage zlota stad ta oblakancza radosc na jego widok
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 06.08.2006 A u mnie leje od wczoraj non stop, chcecie chłodu to przyjeżdżajcie. ![]() A co do siostry to... to nie ona całe szczęcie.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - BET - 09.08.2006 Szkoda ze Kosciol zaczyna miec coraz mniej wspolnego ze Slowem ktore glosi
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Bart - 09.08.2006 Cytat:Originally posted by BET@Aug 9 2006, 06:53 PMNie byłbym takim pesymistš. Po prostu przypadki księży pazernych, nieuczciwych itp. sš nagłaniane, a prawdziwi duszpasterze robiš swoje po cichu. Rzadko kiedy ich poczynania majš medialny potencjał, a ponadto sš to zazwyczaj osoby skromne. Nie skrelałbym zatem całego Kocioła, choć uważam, że wymaga on reform i oczyszczenia własnych szeregów. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - BET - 09.08.2006 Tak, ale skoro coraz wiecej takich "przypadkow" to znaczy, ze problem istnieje, ze tendencje spadkowe sa, i to coraz silniejsze. A to nie sprzyja utrzymaniu chrzescijanskiego ducha w Polakach. :blink: |