![]() |
|
Złe Miłego Poczštki - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Złe Miłego Poczštki (/showthread.php?tid=933) |
Złe Miłego Poczštki - numitor - 31.05.2008 Cytat:Originally posted by pablosan@May 31 2008, 04:40 PMO to samo chciałem spytać - skšd wiadomo skšd ten miech? Przecież ludzie miejš się zazwyczaj na koncertach z powodu zadowolenia, radoci, etc. Złe Miłego Poczštki - Ania_M - 31.05.2008 No włanie - ja na Torwarze miałam (oj...przepraszam..."brechałam" :wacko: )się jak głupi do sera, i wcale nie z Marka
Złe Miłego Poczštki - mirek - 31.05.2008 no wlasnie, ja tez sie usmiechalem z podziwu dla muzykow z radosci jak im lekko idzie jak sie bawia na scenie bawiac przy okazji nas, i bede chetnie sie smial w poniedzialek w koln i luxemburgu
Złe Miłego Poczštki - filipk91 - 31.05.2008 ja tez i jakos swego brechtu sie nie wstydze no dobra, moj ojciec trzymal fason u moze lekko sie usmiechal (stan podbrechtowy) ale wcale nie skakal, nawet specjalnie nie bil brawo (bo trzymal kurtke ). moze troche wstyd tak w drugim rzedzie, ale przyznaje sie do niego
Złe Miłego Poczštki - faf123 - 02.06.2008 Cytat:Originally posted by fakungio@May 31 2008, 02:11 AMMoglbys odpowiedziec na moje pytanie? Złe Miłego Poczštki - faf123 - 02.06.2008 Cytat:Originally posted by filipk91@May 31 2008, 05:27 PMoj, uważaj na swojego tate.Kto go nakręci, póniej kto to znajdzie (bo się w tym specjalizuje) i Twoj ojciec dołšczy do ludzi, którzy szydzš z Marka - nawet mu do miechu nie było
Złe Miłego Poczštki - filipk91 - 02.06.2008 Podmiechiwał się trochę z 'pociesznego Szkota' ale to raczej pozytywne zaskoczenie było
Złe Miłego Poczštki - SmokEustachy - 03.06.2008 Cytat:Originally posted by faf123+Jun 2 2008, 01:39 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (faf123 @ Jun 2 2008, 01:39 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-filipk91@May 31 2008, 05:27 PMoj, uważaj na swojego tate.Kto go nakręci, póniej kto to znajdzie (bo się w tym specjalizuje) i Twoj ojciec dołšczy do ludzi, którzy szydzš z Marka - nawet mu do miechu nie było [/b][/quote]To szydzenie to sobie trochę skonfabulowałe. Złe Miłego Poczštki - filipk91 - 03.06.2008 fakt, mianie się z kogo a szydzenie to jest różnica Złe Miłego Poczštki - numitor - 04.06.2008 Oczywicie - SmokEustachy pytania kilku osób olał, ponieważ właciwie nie może udzielić na nie żadnej racjonalnej odpowiedzi. Ponieważ takiej nie ma. szydzić=wymiewać się z kogo Złe Miłego Poczštki - filipk91 - 04.06.2008 Ale szydzenie jest bardziej negatywnie nacechowane, silniejsze. Wolałbym, żeby się ze mnie miali, niż szydzili. Poza tym szydzić można niekoniecznie miechem Złe Miłego Poczštki - numitor - 01.01.2012 SmokEustachy napisał(a):Nie można tego okrelić jako poważniej? Nie mylę tu już nawet o szacunku dla artysty, który - jak żaden inny - nie zasługuje na okrelenie "puciam-puciam". Merytoryczne wyrażenie pomogłoby także w byciu bardziej zrozumiałym dla reszty użytkowników. [/b] Smok, chciałem Ciebie po kilku latach spytać - nadal lubujesz się w wyszukiwaniu fragmentów koncertów, "w których publiczność nie może zdzierżyć wyczynów DS i brechta się"?
Złe Miłego Poczštki - SmokEustachy - 01.01.2012 numitor napisał(a):Smok, chciałem Ciebie po kilku latach spytać - nadal lubujesz się w wyszukiwaniu fragmentów koncertów, "w których publiczność nie może zdzierżyć wyczynów DS i brechta się"?Jasne. Ale ostatnio tylko u Oldfielda znalazłem. Na razie nie ściągam nowych koncertów bo mam trudności w zorientowaniu się, co już mam a co nie. 2. Zrobiłem se alarm na telefon z puciam-puciam: http://chomikuj.pl/soplandia/Avila/puciam_puciam,224744687.mp3 żebyście wiedzieli, co to to puciam. Na razie nie ma szans żebym odnalazł to nagranie w którym The Bug rozwalił publikę. Złe Miłego Poczštki - numitor - 01.01.2012 SmokEustachy napisał(a):Jasne. Ale ostatnio tylko u Oldfielda znalazłem. Na razie nie ściągam nowych koncertów bo mam trudności w zorientowaniu się, co już mam a co nie. Minęły cztery lata, a ja nadal nie ogarniam, o co Tobie chodzi
|