![]() |
|
Berlin Koncert - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Berlin Koncert (/showthread.php?tid=50) |
Berlin Koncert - rockfour - 02.06.2005 Witam! Podlacze sie do tego watku, moje pytanie jest tylko posrednio zwiazane z koncertem Berlinie - dotyczy wyjazdow na zagraniczne koncerty. A konkretnie, wiem ze niektorzy z Was byli na Knopflera w Pradze w T-Mobile Arena. Wybieram sie na Black Sabbath i chcialbym sie dowiedziec jak tam jest z wnoszeniem aparatow, pewnie nie ma reguly - ale jak zazwyczaj do wygladalo z waszego doswiadczenia? To taka ich "Sala Kongresowa"? "Macaja" przy wejsciu? Z gory dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam rockfour Berlin Koncert - pablosan - 02.06.2005 Witam, pozwole sie odezwac bo z Dominika tam bylismy . Otoz na biletach bylo jakikolwiek zakaz wnoszenia jakiegokolwiek sprzetu nagrywajacego+aparatow oczywiscie. Bezwzgledny zakaz fotografowania!!!-ze niby wyrzuca z koncertu... Mialem aparat pozyczony od wujka i do tego full wypas, wiec balem sie co to bedzie. Dlatego schowalem go w kieszeni na dnie plecaka... pokazlem plecak dziwczynie z ochrony, zobaczyla ze bluza i transparent i puscila mnie na luzie. Stalismy przy barierkach, w pewnym momencie sie odwrocilem i zobaczylem (to bylo jeszcze przed koncertem), jak pewien facio stoi oparty o barierki oddzielajace plyte blizsza sceny od plyty dalszej i ma aparat przewieszony na szyi a ochroniaz jest 1 metr od niego i luzik. Wtedy wyjalem aparat i zroblem to samo . Podczas koncertu zrobilem 100 zdjec, zero problemow z ochrona, obok nas facet nagrywal koncert na kamere video i tez zero reakcji ochrony. Z tego co widzialem na kamizelkach, to ochrona jest z T-Mobile Arena, czyli jest szansa, ze beda to ci sami ludzie? Natomiast chyba wiele zalezy od samego zespolu, polityka MK jest jasna, robcie zdjecia, nagrywajcie itd, na zdrowie , wiec nie wiem jak bedzie na Black Sabbath.
Berlin Koncert - pablosan - 02.06.2005 Troszke Wam zazdroszcze tego Berlina ... , dajcie czadu i opowiecie wszystko na Zlocie, okej? Tego sie spodziwalem, chce wiecej i wiecej i wiecej Mk na zywo-hehehe
Berlin Koncert - Andrzej - 02.06.2005 Wszyscy ktorzy się wybierają do Berlina, nie denerwujcię się faktem że przez 3 dni nie bedzie mnie na Forum - do niedzieli.Wyjezdzam na targi do Poznania. Jombore jadąc do Berlina zajeżdza do mnie(Slubice po drodze). zapraszam wszystkich chetnych do siebie i polecimy na kilka aut.To bedzie jazda. Otrzymałem dzisiaj maila od eventim.de (tam gdzie kupowalem bilety) o szczególowych informacjach na temat koncertu. Co bedzie mozna kupić i w jakiej cenie. Płytki dvd np.14,99Eur z koncertami live.Zobaczymy na miejscu.Mapki dojazdowe,schemat Walsbuhne(scena leśna) i dwa słówka po Polsku "Milej zabawy" - Wychodzi na to ,że chyba już nie mają pretensji o Gdańsk,Ziemie Zachodnie i Śląsk - hehe Berlin Koncert - pogdan - 03.06.2005 Cytat: opowiecie wszystko na Zlocie A może dało by radę relacje uskrobać (z koncertu, przed i po) na tym forum. Mianujcie kogoś dziennikarzem. Berlin Koncert - pablosan - 03.06.2005 Andrzej, a potem na Zlot i pelna relacja!!!
Berlin Koncert - Andrzej - 04.06.2005 Na zlocie proponuję nie zaczynajcię się ze mną w temacie MK, bo mogę mówić bez przerwy na jego temat cztery dni.Sztuka mówienia polega na tym ,że rzadko biorę oddech. Berlin Koncert - Andrzej - 06.06.2005 Cytat:Originally posted by pogdan@Jun 2 2005, 11:44 PM A może dało by radę relacje uskrobać (z koncertu, przed i po) na tym forum. Mianujcie kogoś dziennikarzem. [/b] zakupiłem eksternistyczny kurs dla dziennikarzy amotarów dla Ptysia,Jambore i siebie. Bedzie relacja. Berlin Koncert - grzes - 06.06.2005 Cytat:Originally posted by Andrzej+Jun 6 2005, 01:38 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Andrzej @ Jun 6 2005, 01:38 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-pogdan@Jun 2 2005, 11:44 PM A może dało by radę relacje uskrobać (z koncertu, przed i po) na tym forum. Mianujcie kogoś dziennikarzem. [/b] zakupiłem eksternistyczny kurs dla dziennikarzy amotarów dla Ptysia,Jambore i siebie. Bedzie relacja.[/b][/quote] przede wszystkim dajcie czadu ![]() a potem dajcie czadową relację !!! Berlin Koncert - margolcia - 06.06.2005 super udanego koncertu jutro!!! śpiewajcie za mnie na całe gardła i bawcie się dobrze. i z Ptysiem, co ostatnio zanikła na forum, się znajdźcie bo to bardzo fajna i wesoła dziewczyna!!!!!! Ptyś odezwij się bo pomyślę że gdzieś już koczujesz
Berlin Koncert - ptysia - 06.06.2005 Cytat:Originally posted by margolcia@Jun 6 2005, 06:08 PMMoja droga Margolciu dziękuję Ci pięknie za komplementy :wub: bardzo ciepło mi się zrobiło tam w środku Tak na marginesie jak ja jestem wesoła i fajna... to Ty Margolciu jesteś jak ten wulkan energii i radości A propos... ja nie zanikłam, tylko trochę przycichłam zbieram siły na koncert, a jeszcze jak mam za Ciebie też śpiewać... to ja potrzebuje 3 razy tyle energii co normalnie! PS. Koczowanie mam dopiero w planie dnia jutrzejszego
Berlin Koncert - ptysia - 06.06.2005 Cytat:Originally posted by Andrzej+Jun 6 2005, 12:38 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Andrzej @ Jun 6 2005, 12:38 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-pogdan@Jun 2 2005, 11:44 PM A może dało by radę relacje uskrobać (z koncertu, przed i po) na tym forum. Mianujcie kogoś dziennikarzem. [/b] zakupiłem eksternistyczny kurs dla dziennikarzy amotarów dla Ptysia,Jambore i siebie. Bedzie relacja.[/b][/quote] Aparat i pozostały sprzęt jest już sprawdzony i gotowy do użycia... mam nadzieję, że tylko operator w postaci mojej osoby nie nawali
Berlin Koncert - Andrzej - 06.06.2005 Z reguły po Markowym koncercie brakuje mi słów, ale całe szczęście jedzie Ptyś i Jambore.Jesteśmy już całkowicie zorganizowani.Nie wierze ,że to już jutro. Berlin Koncert - pablosan - 06.06.2005 Andrzej to juz jutro!!! dajcie czadu, jest szansa ze uslyszycie All That Matters !!!
Berlin Koncert - Piotrd - 06.06.2005 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 2 2005, 11:06 PMkurcze tu widac pełny profesjonalizm. Jakże się to różni od tego co zaprezentowali polscy organizatorzy konceru :-( smutno mi ![]() U nsa nawet nie potrafili dobrze zareklamowac tych koncertów... Berlin Koncert - basia - 07.06.2005 Najbardziej gorące informacje z Berlina, godz 18.45: nasi czyli Andrzej z obstawą, ptyś, jambore, są 3,5m od mikrofonu, czyli będą tyle od samego Mistrza ![]() Przez megafony zapowiadali, że sprzętu nagrywająco-zdjęciowego wnosić nie wolno, ale... im oczywiście się udało .Tylko im pozazdrościć....... Berlin Koncert - pablosan - 07.06.2005 Fantastycznie!!!, juz nie moge sie doczekać relacji!!! Berlin Koncert - Trissi - 07.06.2005 szkodaa ze nam z Agnieszka juz nie udalo sie pojechac, troche za pozno sie nakrecilysmy... zazdroszcze... Berlin Koncert - Michal - 07.06.2005 i jak zwykle NASI górą
Berlin Koncert - Andrzej - 08.06.2005 Pierwsz relacja dzisiaj o 22. Co nie którzy mają jeszcze daleko do domu.Pozwólmy Ptysiowi i Jambore spokojnie dojechać i choć trochę ochłonąć z wrażeń. |