![]() |
|
Zlot- Wrażenia - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2006 - Zlot III (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=35) +---- Wątek: Zlot- Wrażenia (/showthread.php?tid=417) |
Zlot- Wrażenia - Bart - 12.06.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 12 2006, 08:33 PMNo, już mylałem czy się nie zaczšć martwić wiadkiem jestem kiepskim, bo sam cišłem komara aż miło Ale z relacji Andrzeja wnoszę, że Andrzej faktycznie oka nie zmrużył :] Odgrażał się, że w przyszłym roku bukuje się w hotelu. Za to ja spałem tylko połowę drogi, a drugš połowę przegadalimy w Warsie przy kawce i Red Bullu. Andrzej w knajpie wydawał mi się cichy i spokojny, ale jak się już rozgada to nie ma tego, no, bata...
Zlot- Wrażenia - HOWARD - 12.06.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 12 2006, 09:33 PMTy też jeste fajny [bardzo ciekawie opowiadałe o swojej codziennej pracy i jej trudach.. ]Odpocznij sobie.. Ale żeby w pocišgu nie spać to już naprawdę... .. musielicie chyba rozmawiać jedynie o Marku i jego muzyce ...
Zlot- Wrażenia - Bart - 12.06.2006 Cytat:Originally posted by HOWARD@Jun 12 2006, 10:08 PMWłanie nie :] Wiadomo, że rozmowę z osobš poznanš na forum zaczyna się od Marka, ale to dlatego, że jeszcze nie ma wspólnych tematów A potem w trakcie gadki okazuje się, z jakim ciekawym człowiekiem masz do czynienia Bo kto Marka słucha, musi być nietuzinkowy
Zlot- Wrażenia - jambore - 13.06.2006 Cytat:Originally posted by Barciu+Jun 12 2006, 11:15 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Barciu @ Jun 12 2006, 11:15 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-HOWARD@Jun 12 2006, 10:08 PMWłanie nie :] Wiadomo, że rozmowę z osobš poznanš na forum zaczyna się od Marka, ale to dlatego, że jeszcze nie ma wspólnych tematów A potem w trakcie gadki okazuje się, z jakim ciekawym człowiekiem masz do czynienia Bo kto Marka słucha, musi być nietuzinkowy [/b][/quote]Nie kopiasty?
Zlot- Wrażenia - Michal - 14.06.2006 Normalnie nie moge dojc do siebie po zlocie , chciałbym się z Wami spotykać częciej , było tak w sumie mało czasu, że nie zdššrzzyłem pogadać ze wszystkimi :wacko: hehehehehe
Zlot- Wrażenia - MARTINEZ - 14.06.2006 raczej tak wczesnie usnales ... z towarzyszka butelka heh
Zlot- Wrażenia - Andrzej - 20.06.2006 Cytat:Originally posted by Barciu+Jun 12 2006, 10:15 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Barciu @ Jun 12 2006, 10:15 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-HOWARD@Jun 12 2006, 10:08 PMWłanie nie :] Wiadomo, że rozmowę z osobš poznanš na forum zaczyna się od Marka, ale to dlatego, że jeszcze nie ma wspólnych tematów A potem w trakcie gadki okazuje się, z jakim ciekawym człowiekiem masz do czynienia Bo kto Marka słucha, musi być nietuzinkowy [/b][/quote]Barciu!!!!!!!! przepraszam Cię za te moje gadulstwo, ale kiedy na Forum pisałem i ostrzegałem, że ja mogę o MK gadać cztery dni i noce jeszcze - żadko pobierajšc tlen do ust. Zlot- Wrażenia - Bart - 20.06.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej+Jun 20 2006, 11:17 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Andrzej @ Jun 20 2006, 11:17 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Barciu@Jun 12 2006, 10:15 PMBarciu!!!!!!!! przepraszam Cię za te moje gadulstwo, ale kiedy na Forum pisałem i ostrzegałem, że ja mogę o MK gadać cztery dni i noce jeszcze - rzadko pobierajšc tlen do ust. [/b][/quote] Ależ cała przyjemnoć po mojej stronie
Zlot- Wrażenia - Andrzej - 20.06.2006 Barciu!!!!!!!! Przyrzekam ,że w przyszłym roku zamieniam się w słuch w czasie podróży powrotnej i wtedy cała przyjemnoć będzie po mojej stronie. Zlot- Wrażenia - majkel - 20.06.2006 Z wrażenia zaraz po Zlocie działa moje forum także a co - szkoda tylko, że tematów nie ma do rozmowy ![]() Forum Zlot- Wrażenia - dudageo - 21.06.2006 witam wszystkich po dluuugiej przerwie, wywolanej moim pobytem "tam gdzie pieprz rosnie" (wedlug niektórych "tam, gdzie Polsat ma pętle"). Temat zlotu nie schodzi u mnie z ust i nawet po powrocie do domu, zona się zapytala, czy ja aby na pewno bylem ze studentami w górach... no coż... wiadków na tej wsi malo, więc musi mi wierzyć na slowo, że bylem... Jako, że bylem uczestnikiem takiego zlotu po raz pierwszy (nie bylem wczesniej na żadnym) bylem niezwykle ciekaw osób, znanych mi jedynie pod nazwš nicka Co prawda, częć już zdšżylem poznać w Hamburgu i, co jest tematem na oddzielny post, zakochalem się w tym towarzystwie... (no cóż... co prawda w facetach nie gustuję, ale emocję sięgnęly zenitu i zakochalem się w calej grupie). Cišgle odnoszę wrażenie, że znamy się kupe lat, tylko nie widzielimy się ostatnio trochę dlużej... tematów nie brakowalo, nuda ani na sekunde nie wkraczala a jeszcze to wspólne zrozumienie dla wielkiej pasji, jakš jest muzyka MK i DS...toz tego ja nawet w domu nie mam!!Na Zlocie poznalem kolejna częć forumowiczów i muszę powiedzieć ŻAL BYLO WYJEŻDŻAĆ!! Czuję niedosyt z wiadomych przyczyn (kto byl w Krakowie i widzial mojš sytuację to wie o czym mówię) ale i tak jestem szczęliwy, ze chociaż przez ten czas moglem sięz Wami spotkać. Koncert - pierwsza liga!!! Bylem doslownie wduszony w krzeslo sluchajšc chlopaków, jak pomiatali na instrumentach! Czapki z glow! Jestem pelen szacunku nie tylko dla talentu, ale także dla ogromnego zacięcia i chęci zrobienia takiego występu! Oczywicie pelen szacunek dla Organizatorów (przez duże "O"). Perfekcyjnie! Z wielkš chęciš spotkalbym się z Wami na kolejnych spotkaniach... Muszę jeszcze tylko "zalatwić" jednš sprawę i proszę wszystkich o trzymanie kciuków 3 lipca o 12.00 - obrona mojej pracy doktorskiej, którš pisalem w przerwach pomiędzy utworami Marka z kolejnych plyt
Zlot- Wrażenia - Michal - 21.06.2006 dudageo - mam nadzieję, że teraz częsciej będziesz "zlotował" w sumie w te wakacje już 2 zlociki sie szykujš hehehehehe Zlot- Wrażenia - Jedi_Kr - 21.06.2006 Nie ma letko ten, kto pifka nie lubi, ale co tam - za rok też sobie poradzę ![]() Kiedy rok temu wracałam z koncertu Marka w Katowicach, już za nim tęskniłam. Zlotowe koncerty trochę mi tę tęsknotę łagodzš ![]() Oprócz wielu wielu miłych wrażeń, nasunęła mi się też jedna smutna refleksja - dlaczego starwarsowi fani nie potrafiš tak się bawić i tak mocno trzymać się razem...? Dzięki za kawał fajnej muzyczki! Pozdrawiam, Markowa Jedi
Zlot- Wrażenia - pablosan - 21.06.2006 Ja jestem fanem Starwarsowym
Zlot- Wrażenia - dudageo - 21.06.2006 a ja Władcopiercieniowy
Zlot- Wrażenia - Michal - 22.06.2006 Jedi jak to nie potrafiš, przeciez nawiecej fotek mamy razem Markowo-starwarsowcy hehehehehehe
Zlot- Wrażenia - Jedi_Kr - 22.06.2006 Pablosan, ale z Tobš chyba nie jest aż tak le jak ze mnš? (patrz linki )2005: http://www.rebelscum.com/c-drabik.asp 2006: http://threads.rebelscum.com/photogallery/...ery.php/cat/637 Jak widać rozwijam się Michał, ale na tych zdjęciach wyglšdamy, jakbymy byli na dwóch różnych imprezach Dudageo, ja też jestem fanem władcopiercieniowym, ale ograniczam się tylko do wielbienia filmów. Finansowanie starwarsów nie pozwala mi na nic więcej ![]() Niech MOC będzie z Wami
Zlot- Wrażenia - BET - 22.06.2006 Cytat:Originally posted by dudageo@Jun 21 2006, 09:43 PMTos mi brat! :wub: Tolkien Rulz
Zlot- Wrażenia - Robson - 22.06.2006 Cytat:Originally posted by Jedi_Kr@Jun 21 2006, 09:56 PMTrzeba to naprawić żeby już nikt z Nas podobnie się nie czuł. Zlot- Wrażenia - Jedi_Kr - 22.06.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Jun 22 2006, 04:12 PMNie wiem, czy dobrze się zrozumielimy. Starwarsowy fandom jest skłócony. Uciekłam już z trzech for sw i nie chcę więcej. Na Markowym forum jestem od roku. Nie zdarzyło mi się tutaj przeczytać przykrego postu, czy czego w tym rodzaju. Po prostu zawsze sielanka Takich ludzi jak tutaj nie ma nigdzie indziej :wub: Tak trzymać!
|