![]() |
|
This Is Us- Pierwszy Singiel - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: This Is Us- Pierwszy Singiel (/showthread.php?tid=325) |
This Is Us- Pierwszy Singiel - dudageo - 12.03.2006 raczej na pewno
This Is Us- Pierwszy Singiel - Robson - 13.03.2006 17 kwiecień? Wspaniale to piękny prezent
This Is Us- Pierwszy Singiel - grzegorz - 13.03.2006 17 kwiecień to u nas drugi dzień wišt Wielkanocnych, więc chyba nie ma sensu wybierać się na zakupy. Zresztš w Polsce rynek singlowy jest mocno ograniczony dlatego nie liczę na sukces w zakupach nawet po 17-tym. This Is Us- Pierwszy Singiel - Robson - 13.03.2006 A ja jestem dobrej myli Pamiętam czas Shangri-la pierwszy singiel Boom, Like That pojawił się w miarę szybko tzn. wprawdzie po płycie ale i tak. Ale racja mi też się marzy aby rynek singlowy był bardziej u nas rozwinęty aby spokojnie i bez przeszkód można było zdobyć małe płytki nie tylko DM i U2
This Is Us- Pierwszy Singiel - grzegorz - 13.03.2006 mieszne ale singla 'Boom, Like That' w Krakowie nie znalazłem natomiast w Białymstoku był do kupienia bez problemu i dzięki Adamowi stałem się jego posiadaczem. This Is Us- Pierwszy Singiel - dudageo - 13.03.2006 ja singla "Boom Like That" kupiłem jakis 1,5 tygodnia przed płytš w szczecińskim Media Markt... czyzbym był szczęliwcem?
This Is Us- Pierwszy Singiel - Robson - 16.03.2006 To jest nas dwóch Tomek
This Is Us- Pierwszy Singiel - Robson - 17.03.2006 A za miesiac pierwszy singiel
This Is Us- Pierwszy Singiel - koobaa - 23.03.2006 Miejmy nadzieję, że z b-side'ami... Shangri-La pod tym względem nas nie rozpieciła... This Is Us- Pierwszy Singiel - Robson - 23.03.2006 Ja też mam takš nadzieję choć nie mamy informacji ile tak naprawdę utworów zarejestrowano. Ale to chyba najdłuższa sesja w karierze MK
This Is Us- Pierwszy Singiel - Robson - 14.04.2006 PIERWSZY SINGIEL JUŻ JEST!!! Mam na myli radiowy bo Universal Polska włanie wystawiła Piszę wystawiła bo od jakiego czasu przerzucili się na mp3 a ja za bardzo nie przepadam za mp. ale płytka gotowa pozostaje czekać na premierę sklepowš 1. MARK KNOPFLER & EMMYLOU HARRIS This Is Us 4:36 (Mark Knopfler) Published by Will D. Side Ltd / Hornall Bros Music Limited for World excluding USA and Canada. Will D. Side Ltd / Rondor Music (London) Limited for USA and Canada (P) 2006 Will D.Side Limited, under exclusive licence to Mercury Records Limited ps. brzmi fenomenalnie
This Is Us- Pierwszy Singiel - galex - 14.04.2006 witam! eeee tam single, czekamy czekamy na całš płytkę, trzeba będzie zassać z NETU w jakim bezstratnym formacie czyli FLAC lub SHN, a potem ewentualnie kupić jeli będzie warta kupienia, będzie piknie ![]() pozdrowienia This Is Us- Pierwszy Singiel - Robson - 15.04.2006 Ale to włanie single kryjš największe niespodzianki I dzisiaj w Markomanii u Pana Marka N. wystartował. Komentarz Niedwiedzia: "widać MK zależy na sukcesie w St. Zjednoczonych bo nagrywa z Emmylou Harris..." Dziwny komentarz.
This Is Us- Pierwszy Singiel - olaph72 - 15.04.2006 Gwiazdy country sprzedajš w Stanach nieprawdopodobnš iloć płyt. Tacy muzycy jak np. Garth Brooks, czy EH sš tam na piedestale. Współpraca z nimi oznacza wysokie notowania w USA. Pewnie to miał na myli Niedwied.
This Is Us- Pierwszy Singiel - Robson - 15.04.2006 Wierzę, że tak Przed laty będšc w Stanach słuchałem wyłšcznie country i z radia. Pewnie wiesz Olaf ,że w USA jest sporo stacji radiowych które grajš wyłšcznie muzykę country szeroko pojętš i to jest bardzo fajne.
This Is Us- Pierwszy Singiel - ania - 15.04.2006 co do country wcišż jestem sceptykiem .. podobnie rzecz się ma z poglšdem, że Markowy wybór nagrywania z Emmy był podyktowany wysokimi notowaniami w USA... chociaż koniec końców podejrzanie to wyglšda :unsure: :blink: czy nie przyszło wam do głowy, że ich głosy nie bardzo ze sobš współbrzmiš ?? mruczando marka z 'góra' Emmy ... takie troszkę zbyt kontrastywne ... This Is Us- Pierwszy Singiel - Robson - 15.04.2006 I o to chodzi Ania Też długo się nad tym głowiłem już jaki czas temu pytajšc sam siebie jak to będzie brzmieć? A tymczasem moim zdaniem to wietny pomysł przy wysokim, bardzo wysokim wokalu Emmy i niskim Marka efekt będzie, jest intrygujšcy i bardzo ciekawy. Kiedy toczyła się dyskusja z kim chcielibymy aby Mark zapiewał i padło nazwisko Tracy Chapman. Uwielbiam jš ale nie dołšczyłem do grona zwolenników Natomiast z poczštku byłem sceptyczny co do Emmylou ale teraz kiedy prawie znamy całoć jestem spokojny. Jak dla mnie wietnie się uzupełniajš. To co zapiewa Mark nie może zapiewać Emmy i odwrotnie- mam na myli możliwoci głosowe.
This Is Us- Pierwszy Singiel - ania - 15.04.2006 fakt- falset marka to nienajszczęliwszy z pomysłów ale mi czasem ta cała emmy tak trochę piać zaczyna :ph34r: This Is Us- Pierwszy Singiel - Robson - 15.04.2006 Ona ma takš manierę wokalnš Nastawiłem ostatnio Desire Boba Dylana z 76 na którym też Emmy i zapewniam nic się nie zmieniła
This Is Us- Pierwszy Singiel - pablosan - 15.04.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Apr 15 2006, 03:11 PMHehehe-niezły żart udał sie Nidzwiedzkiemu-MK zależy na sukcesie w USA-buhahaha Otóż Panie Niedwiedziu-Knopfler mógłby do końca życia leżeć do góry brzuchem bo sprzedał na wiecie około 110 mln płyt... Włanie w ogóle nie zależy mu na sukcesie-bo nagrywa taka włanie muzykę i ma daleko w nosie krytyków i dziennikarzy muzycznych
|