![]() |
|
MK/Emmylou Tour - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: MK/Emmylou Tour (/showthread.php?tid=302) |
MK/Emmylou Tour - jambore - 10.02.2006 107 do Hamburga
MK/Emmylou Tour - ptysia - 10.02.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Feb 10 2006, 08:47 AMzgadzam się... Kopenhaga to koszty doć spore - samolotem w obie strony około 800 zł, promem około 500 zł... choć piękne miasto i z chęciš jeszcze raz bym tam zawitała... ja się dostosuję ... proszę o dopisanie mnie do jakiejkolwiek listy ale żebym się zabrała na koncert
MK/Emmylou Tour - Trissi - 11.02.2006 Kusicie ![]() Bet to oszczędzaj i poszalejemy
MK/Emmylou Tour - koobaa - 05.04.2006 Garstka informacji z pierwszej ręki.... - Skład muzyków na trasę MK/EH - taki sam jak na poprzedniš plus Emmylou oczywicie, oraz Stuart Duncan z Nashville (sksypecki) ![]() - nie planujš nagrywać koncertów oficjalnie... więc prosimy o nieoficjalne nagrania... ![]() - nie zagrajš nic z nowego solowego albumu MK - bo za wczenie (tako rzecze Guy) - będzie kolejne Tour Diary w wykonaniu GF na razie tyle
MK/Emmylou Tour - Robson - 05.04.2006 Dobre informacje Nowego materiału raczej się nie spodziewałem bo i tak jak sšdzę All The Roadrunning będzie najważniejsza. Tylko dlaczego wcišż nikt nie wpadnie na banalny pomysł aby ukazała się oficjalna płyta koncertowa MK? I chyba już w takš nie wierzę skoro Mark udostępnia koncerty w sieci.
MK/Emmylou Tour - koobaa - 11.04.2006 Podano już terminarz na Ameryke Północnš. Tylko jeden koncert w Kanadzie... MK/Emmylou Tour - Robson - 11.04.2006 Troszkę skromnie. Osiem koncertów w Stanach i jeden w Toronto. Nie pytam czy będziesz Kuba
MK/Emmylou Tour - galex - 18.04.2006 witam! jełi nie będzie koncerciku w Polsce to wolę najpierw posłuchać w całoci nowej płyty i jeli będzie wietna to wtedy warto wybrać się na taki koncert np. do Londynu, bo jełi płyta mnie zawiedzie to nie warto chyba wydawać tyle kasy, chociaż swego czasu słyszałem opinię że niektórzy fani Marka kupiliby jego płytę nawet gdyby nagrał on odgłosy wody spuszczanej w WC mimo że jestem wielkim jego fanem to zawsze z głowš, obiektywnie umiem ocenić czy się mi co podoba czy też nie, np. ostatnia płyta Shangri-La jest dla mnie cieniutka. jeszcze kilka dni no i... będzie wszystko jasne!!! pozdrawiam MK/Emmylou Tour - dudageo - 19.04.2006 Cytat:np. ostatnia płyta Shangri-La jest dla mnie cieniutka.dobrze, że dodałe "dla mnie"
MK/Emmylou Tour - Robson - 19.04.2006 "odgłosy wody spuszczanej w WC" Co to w ogóle ma być??? MK/Emmylou Tour - olaph72 - 19.04.2006 Armatura sanitarna, jak sšdzę.
MK/Emmylou Tour - jambore - 19.04.2006 A mnie ten szum fal w muszli podoba się !!! I tyle
MK/Emmylou Tour - zwierzak24 - 20.04.2006 A mnie też... MK/Emmylou Tour - koobaa - 20.04.2006 Cytat:Originally posted by galex@Apr 18 2006, 09:57 PM...Bez komentarza... Jeli jeste takim wielkim fanem... z resztš... miało być bez komentarza. :ph34r: MK/Emmylou Tour - macsa - 20.04.2006 Oj widzę że nasz Koobaa w kiespkim nastroju dzisiaj... Już niedługo nowa płyta !! Uszy do góry
MK/Emmylou Tour - koobaa - 15.05.2006 Dzi już w troche lepszym nastroju , bo oto... wyglšda na to, że koncert z Nowego Jorku (22 czerwca 2006) będzie transmitowany przez tę stację. A to oznacza, że będziemy mieli przynajmniej jedno nagranie z tej trasy w jakoci 'soundboard' ![]() Mylę, że więcej koncertów w Ameryce zostanie nagranych i byc może udostępnionych... Byc może europejskie również, choć to pewnie za wczenie na nagrywanie. Mark raczej nie lubił nagrywac na poczštku jakiejkolwiek trasy, a szkoda... MK/Emmylou Tour - macsa - 15.05.2006 Oooo - bardzo dobra informacja !! Będę ledzić co się dzieje na Dime - jak się tylko pojawi to dam znać...
MK/Emmylou Tour - Robson - 19.05.2006 TOURING BAND: The band personnel for the up-coming All The Roadrunning tour will be: Richard Bennett - Guitars Danny Cummings - Drums Stuart Duncan - Fiddle/Mandolin Guy Fletcher - Keyboards Matt Rollings - Keyboards Glenn Worf - Bass I oczywicie Największy Duet tego rocku Mark Knopfler&Emmylou Harris
MK/Emmylou Tour - koobaa - 21.05.2006 Guy Fletcher już gotowy do 'odpalenia' kolejnego Tour Diary, Richard Bennett również zamierza pisać swoje Notes From the Road. Bardzo się cieszę, kolejna seria wiadomoci i zdjęć z pierwszej ręki. PS. My oczywicie również będziemy mieć wiadomoci z pierwszej ręki... i to z dwóch kontynentów
MK/Emmylou Tour - hillbilly - 21.05.2006 Najlepsze w takiej trasie koncertowej jest to ze nie ma prawie żadnych pewniaków które Mark wykona... no i czym podbije serca fanów.... przecież M4N, Telegraphu czy Sultansów raczej nie będzie? Nie moge sie juz doczekac.... |