![]() |
|
Co Wam Się Podoba Na Forum - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Co Wam Się Podoba Na Forum (/showthread.php?tid=292) |
Co Wam Się Podoba Na Forum - Andrzej - 02.08.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jan 27 2006, 03:32 PMAnia M - jest kolejnym przykladem. Co Wam Się Podoba Na Forum - Ania_M - 02.08.2006 Cytat:Ania M - jest kolejnym przykladem.Normalnie boję się otworzyć lodówkę Wszędzie ja ![]() Cytat:jak Wy ludzie, tak niezmiernie młodzi potrafilicie dopatrzyć się w tej muzyce pięknaWszędzie można odnaleć piękno, trzeba tylko umieć i potrafieć. Boli mnie tylko to, że tak niewiele moich rówieników sięga po klasykę, że z klasyki wręcz się nabijajš..... Dlatego zaczęłam zastanawiać się nad zgłoszeniem się na wokalistkę szkolnego zespołu - moi szkolni koledzy klasykę będš dostawać wtedy na każdym koncercie.... Jak na razie w sprawie klasyki to mogę porozmawiać z nielicznš grupš osób z mojego rodowiska.
Co Wam Się Podoba Na Forum - olaph72 - 02.08.2006 W drugiej połowie lat 70-tych ówczesne młodziaki też pluły na "klasykę". Dzięki temu pluciu mielimy Sex Pistols i całego punka. Nie ma tego złego...
Co Wam Się Podoba Na Forum - Ania_M - 02.08.2006 Ale czy wtedy dostawało się w zęby za słuchanie czego innego niż większoć?
Co Wam Się Podoba Na Forum - Andrzej - 02.08.2006 W zęby raczej nie , bo wiekszoć z nas miała ubytki ze względu na niedostateczny poziom Państwowej Slużby Medyczno - Stomatologicznej. Zatem nie było w co walnšć. Ojej...ja bredze. Co Wam Się Podoba Na Forum - olaph72 - 02.08.2006 Dostawało się, a jakże. Niektórzy lali punków, że hej. Co Wam Się Podoba Na Forum - grzegorz - 02.08.2006 Ówczesne 'unity' stomatologiczne nie zachęcały do częstych wizyt :ph34r: A i w latach 70-tych płyt zagranicznych było bardzo mało i były bardzo drogie. Dopiero radiowa Trójka pozwoliła czego innego posłuchać. Co Wam Się Podoba Na Forum - numitor - 08.08.2006 Cytat:Originally posted by olaph72@Aug 2 2006, 04:40 PMA niektórzy dostawali od punków, że ojej... Co Wam Się Podoba Na Forum - Ania_M - 07.07.2008 A mi niedługo - 30 lipca - stukną 2 latka jak z Wami jestem. I wiecie co? Podobacie mi się wszyscy bez wyjątku Normalnie Was uwielbiam i żyć bez Was nie mogę!! I fajnie że są Ludzie, którzy głoszą Dobrą Knopflerową Nowinę na cały świat. Życzę Wam ( i sobie) żebyście się nigdy nie zmienili - jeszcze Was nie znam osobiście ale sądzę że próżno Drugich Takich jak Wy na świecie (zwłazcza w tym szerokim Internetowym)szukać. Tylko czasem wydaje mi się różnica wieku na tym Forum pomiędzy mną a Wami mnie stąd wyklucza - ale chyba małolata Wam nie przeszkadza? Zresztą - ja przy Was też czuję się jak u siebie
Co Wam Się Podoba Na Forum - Bart - 01.07.2009 Niedługo stukną Ci 3 latka
Co Wam Się Podoba Na Forum - Ania_M - 01.07.2009 Jak mogą stuknąć mi 3 latka, jak miesiąc temu z kawałkiem miałam 17-te urodziny?:p A tak poważnie, to fakt. To już 3 lata jak z Wami jestem Szybko ten czas leci. A jak widzę, co pisałam na początku na Forum to mi się wstyd robi Nie, żebym była teraz jakoś specjalnie mądra, ale straszny dzieciuch ze mnie był wtedy
|