![]() |
|
Trasa Get Lucky z konsolety! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Trasa Get Lucky z konsolety! (/showthread.php?tid=1517) |
Trasa Get Lucky z konsolety! - olaph72 - 09.06.2010 Filip, daj sobie spokój. Ja też kiedyś prosiłem o wrzucenie jakiegoś bootlega na mój serwer i otrzymałem podobną ripostę. Trasa Get Lucky z konsolety! - olaph72 - 09.06.2010 Robson napisał(a):Jezu zaś jakiś problem. O czym Ty w ogóle Filip gadasz. O tym, że argument Maćka jest bez sensu. Trasa Get Lucky z konsolety! - filipk91 - 09.06.2010 Co więcej, wrzucanie koncertu na chomika jest nawet gorsze, niż na darmowy serwer, bo przy darmowym serwerze nikt sie nie bogaci, a tu ktos zarobi nawet te 2 zlote na tym, ze sciagne nielegalnie koncert
Trasa Get Lucky z konsolety! - hillbilly - 09.06.2010 Widze że niepotrzebnie kupiłem te dwa koncerty. żenada.... Trasa Get Lucky z konsolety! - macsa - 09.06.2010 hillbilly napisał(a):Widze że niepotrzebnie kupiłem te dwa koncerty. Co do drugiego - zgadam się Radku, co do pierwszego zdecydowanie nie
Trasa Get Lucky z konsolety! - Robson - 09.06.2010 Hillbilly nie przejmuj się. Widzisz tak to jest wśród ludzi chcesz dobrze a wychodzi... Może nie będę kończył ale rzeczywiście jest to żenujące. Trasa Get Lucky z konsolety! - olaph72 - 09.06.2010 Przesadzasz, Robsonie. Trasa Get Lucky z konsolety! - Robson - 09.06.2010 Chciałbym przesadzać. Trasa Get Lucky z konsolety! - SmokEustachy - 10.06.2010 E o co wam idzie? Nie rozumiem komu żal i o co? Jak ktoś umieści koncert na innym serwerze to co się stanie? Jak ma czas to niech umieszcza. Ja mam wolny transfer to mogę ściągnąć i umieścić, tylko hasło tam jest co nie znam. Albo ściągnę i nagram na płytę i przyniosę na zlot. Jak ktoś ni może ściągać to mogę nagrać i wysłać pocztem. Trasa Get Lucky z konsolety! - filipk91 - 10.06.2010 To jakbyś mógł to wrzuć chociażby na wyslijto.pl, albo na sendspace.com, albo inny serwer tego typu. Darmowe, siedzi przez tydzień, potem można czegoś trwalszego poszukać. Będę w wdzięczny Trasa Get Lucky z konsolety! - SmokEustachy - 10.06.2010 Na razie nie znam hasła. do chomika HillBillego. Knopfler nie działa. Na MediaFire wrzucę Trasa Get Lucky z konsolety! - filipk91 - 10.06.2010 A tam nie było hasła. Widać reakcja na moją bezczelność Trasa Get Lucky z konsolety! - olaph72 - 11.06.2010 Andrzej napisał(a):No własnie Olaph, przecież Ty miałeś być trzeciego. Co się stało???? Dire Straits.
Trasa Get Lucky z konsolety! - aaadam - 15.06.2010 w przypadku gdyby ktoś chciał zaokładkować koncert z Londynu to podaję link do okładki: http://www.killtogetartwork.com/Kill_to_get_artwork/2010_Simfylive_artwork.html#1 Trasa Get Lucky z konsolety! - aaadam - 15.06.2010 Chciałem wejść na chomika Hillbilly'ego, ale system wymaga podanie hasła, mogę o nie prosić? Trasa Get Lucky z konsolety! - aaadam - 15.06.2010 SmokEustachy napisał(a):Na razie nie znam hasła. do chomika HillBillego. Knopfler nie działa. Na MediaFire wrzucę a gdzie ja to MediaFire znajdę - przepraszam za takie pytanie ale naprawdę nie wiem Trasa Get Lucky z konsolety! - SmokEustachy - 15.06.2010 aaadam napisał(a):a gdzie ja to MediaFire znajdę - przepraszam za takie pytanie ale naprawdę nie wiem Jakbym znał hasło, to bym ściągnął i dął link. Proste. A ponieważ nie znam wiec nie ma. Miałem na zlocie awanturę robić? Trasa Get Lucky z konsolety! - jambore - 16.06.2010 aaadam napisał(a):a gdzie ja to MediaFire znajdę - przepraszam za takie pytanie ale naprawdę nie wiemZałóz konto do chomika dostaniesz 1000MB transferu Trasa Get Lucky z konsolety! - SmokEustachy - 16.06.2010 jambore napisał(a):Załóz I co nam to da jak nie mamy hasła? Trasa Get Lucky z konsolety! - aaadam - 17.06.2010 jambore napisał(a):Załóz Ok ale ja mam konto na chomiku, tylko jak chcę wejść na chomika Hillbillego to dostaję informację, że potrzebne jest hasło i o to hasło pytam. |