![]() |
|
Zamawianie koszulek - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Zamawianie koszulek (/showthread.php?tid=1434) |
Zamawianie koszulek - jambore - 26.03.2010 Robson napisał(a):I przy tej okazji zaczynam trochę żałować ze na koncercie są miejsca siedzące bo będziemy troche rozrzuceni a tak gdybyśmy sie wstawili pod sceną byloby czerwono i efektownie. No coż. Ale czekam z niecierpliwoscią na przesyłkę Znając możliwości co niektórych z "WAS" myślę, że i tak spotkamy się przy scenie, (jak w Hamburgu) Zamawianie koszulek - aaadam - 27.03.2010 świetna wiadomość z wysyłką - czekam Zamawianie koszulek - Raingod - 31.03.2010 W dniu wczorajszym zostaly wyslane ostatnie przesylki. Mam nadzieje ze wszystko dojdzie. Dawajcie znac po odebraniu przesylek.
Zamawianie koszulek - filipk91 - 31.03.2010 Prioritaire? nieszczęsny okres świąteczny, mi priorytet od piątku szedł do dziś
Zamawianie koszulek - grzegorz - 31.03.2010 Koszulka dotarła. Jestem pod wrażeniem. Dzięki Wojtku! Zamawianie koszulek - Ania_M - 31.03.2010 Do mnie priorytet w okresie nieświątecznym szedł prawie dwa tygodnie.... Zamawianie koszulek - filipk91 - 31.03.2010 A do mnie zawsze jest w góra 2 dni
Zamawianie koszulek - filipk91 - 01.04.2010 No i koszulki doszły. Jestem w siódmym niebie, cud miód malina, brawo Raingod
Zamawianie koszulek - Andrzej - 01.04.2010 Dzielnicę Słubic , w których mieszkam nazywam potocznie "Papua Nowa Gwinea". Jakoś czas zatrzymal się tu w miejscu , a odznaki cywilizacji są tu znikome. Ostatnio stopniał śnieg i pokazał wszystkie brudy i niedociągnięcia władzy samorządowej. Ale .....POCZTA POLSKA działa ( pod dzielnym przewodnictwem Pani Naczelnik o imieniu Lodzia, potocznie nazywana Lodką). OTRZYMAŁEM KOSZULKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raingod - są piękne. Zamawianie koszulek - mirek - 01.04.2010 Kurde zazdroszcze Wam koszulkow ale mam nadzieje ze do Londynu przyleca jakim czarterem
Zamawianie koszulek - BET - 01.04.2010 U mnie tez sa, rewelacja - jak zwykle. Dziekuje Wojtku
Zamawianie koszulek - Igor23 - 01.04.2010 właśnie odebrałem, również DZIĘKUJĘ
Zamawianie koszulek - elsinore - 01.04.2010 Również zgłaszam, że przesyłka dotarła. Są REWELACYJNE. Jeszcze raz Wielkie Dzięki
Zamawianie koszulek - Raingod - 02.04.2010 Jest dobrze? ))))))))
Zamawianie koszulek - arkady1976 - 02.04.2010 Koszulka dotarła, dzięki. Zamawianie koszulek - filipk91 - 02.04.2010 Raingod napisał(a):Jest dobrze? Dobrze jeeest
Zamawianie koszulek - dudageo - 02.04.2010 Melduję, że koszulki dotarły :-) Świetna robota!! Brawo!!! Zamawianie koszulek - Robson - 02.04.2010 I do mnie również dotarły Jestem pod wrażeniem. Nawet w sklepiku przed koncertem takich nie będa mieć. Świetne duże czytelne litery no i ta czerwień Fantastyczna robota Wojtek wielke dzięki
Zamawianie koszulek - filipk91 - 02.04.2010 A tak szczerze mówiąc (nie, Robson, nie ma tu ironii) to nie zdziwiłbym się jakby do oficjalnego merchandisingu wykupili od Raingoda projekt, bo powiedzcie, można zrobić coś co lepiej pasowałoby do płyty a jednocześnie tak proste i klarowne?
Zamawianie koszulek - nikodem - 02.04.2010 Koszulka dotarła , jest po prostu czadowa!, dzięki Raingod |