Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
I po zlocie... - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+---- Dział: 2009 - Zlot VI (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: I po zlocie... (/showthread.php?tid=1203)

Strony: 1 2 3 4 5

I po zlocie... - jambore - 07.06.2009

numitor napisał(a):Robert, po co się kłócisz? I tak znany specjalista w dziedzinie techniki radiowej (pamiętajmy, że również doskonały montażysta!) Macsa będzie wiedział lepiej.

Nie przeginaj młody człowieku,rok studiów do główki uderzył czy spadło coś z dachu.
Kłótni ja nie słyszałem a miałem okazję rozmawiać i z Robertem i Maćkiem,problem polega na sprzęcie.

I po zlocie... - Ania_M - 07.06.2009

Popieram poprzedników, numitor, troszkę mniej złośliwości.

I po zlocie... - Robson - 07.06.2009

Bart napisał(a):A numitor to wszędzie musi wciskać złośliwości?... Ludzie się zajarali pomysłem, to i próbowali Robsona nakręcić. Nie powiedział "nie" wystarczająco przekonująco, ale teraz już pewnie nie będą nalegać.

I ludziska, przestańmy sobie wytykać, kto to się nie chce z kim spotkać, bo to do spotkań na pewno nie zachęca Uśmiech Każdy ma swoje powody, czasem nie ma chęci o nich mówić. A ja w niczyjej sytuacji prywatnej nie siedzę na tyle, by osądzać. BET w przeddzień zlotu napisał mi że nie przyjeżdża - uroniłem łzę ukradkiem, ale do głowy by mi nie przyszło snuć jakieś domysły.

Jak Robson przyjedzie, to będzie. Wie, że go tam chcemy widzieć - i starczy.

A co do terminu - wszyscy macie rację. Maj jest lepszy i sierpień też jest lepszy. Może głosowanko jakieś? Bo podejrzewam, że lwia część zlotowiczów dałaby radę przyjechać w dowolnym z tych terminów.

Bardzo zdrowe podejście do tematu.

I po zlocie... - numitor - 08.06.2009

Bart napisał(a):A numitor to wszędzie musi wciskać złośliwości?

Nie odzywam się na forum często, więc nie wydaje mi się, żebym wszędzie wsciskał złośliwości.

Nigdy nie byłem na zlocie, więc może mój obiektywizm będzie Wam pomocony. Jesteśmy małą grupą. Po co tak kombinować? Idźcie do pubu, kupcie piwo i porozmawiajcie. Identyfikatory, mapa i inne bzdury - po cholerę to wszystko? Nudzi się Wam rozmowa to się nie spotykajcie!

I po zlocie... - filipk91 - 08.06.2009

Małą, ale nie pięcioosobową, żeby siąść przy jednym stoliku Język

I po zlocie... - Bart - 08.06.2009

numitor napisał(a):Nie odzywam się na forum często, więc nie wydaje mi się, żebym wszędzie wsciskał złośliwości.

Może mnie nieco poniosło, przepraszam. Aczkolwiek sam sobie zapracowałeś (u mnie) na wizerunek skwaszonego narzekacza.

Cytat:Nigdy nie byłem na zlocie, więc może mój obiektywizm będzie Wam pomocony.

Obiektywizm tak. Sarkazm - mniej.

Cytat:Jesteśmy małą grupą. Po co tak kombinować? Idźcie do pubu, kupcie piwo i porozmawiajcie. Identyfikatory, mapa i inne bzdury - po cholerę to wszystko? Nudzi się Wam rozmowa to się nie spotykajcie!

Klimat, człowieku, klimat Uśmiech Sam wiesz, że gadać o Marku się bez końca nie da, a wszak to on jest naszym wspólnym mianownikiem. Te "pierdoły" mogłyby stać się przyczynkiem do niejednej, nawet "niemarkowej" dyskusji. A potem już się kręci.

Ludzie są różni - nierzadko jest tak, że nie mają śmiałości nawiązać rozmowy. Trzeba ich jakoś rozruszać. Koncerty ostatnio tego zadania chyba nie spełniły w 100%. Dlatego myślimy o innych atrakcjach. A gdyby nawet nie pomogły w ten sposób, to zawsze zbudują jakiś nastrój.

I po zlocie... - KLIMAT - 14.06.2009

Klimat musi być Uśmiech

I po zlocie... - filipk91 - 15.06.2009

Zabiłeś Duży uśmiech

I po zlocie... - Bart - 17.07.2009

Bart napisał(a):Maaartiiiiin... Duży uśmiech

Śpieszę (spieszę?) poinformować, że płytka od Martina trafiła już w ręce Filipa, z których za pośrednictwem naszego ulubionego monopolisty zmierza do Poznania Uśmiech Pytanie tylko do uczestników, czy ktoś ma jakieś przeciwwskazania co do umieszczenia filmiku na youtubie?

I po zlocie... - KLIMAT - 24.07.2009

Jakbyście mogli nie umieszczajcie moich wypocin please.

I po zlocie... - Igor23 - 25.07.2009

Klimat chyba żartujesz...

I po zlocie... - macsa - 25.07.2009

Te - Klimat ! Nie przeginaj !!

Oczko

I po zlocie... - KLIMAT - 25.07.2009

Ttwierdzę,że jest to za słabe ,żeby się pokazywać na You Tube. Zagrane nie równo,zgubiłem się z tekstem mimo prawdziwych profesionalnych muzyków wokół siebie Uśmiech Każdy przecież z Nas może mieć to bez upubliczniania. Uśmiech Pozdro z Jelonki P.S MacSa Na samotnię się wybierzemy dopiero w połowie sierpnia bo jestem na obozie z piłkarkami,a po drugie to pogoda raczej nie dopisuje. Pozdrawiam.

I po zlocie... - filipk91 - 25.07.2009

Oboz z pilkarkami... Temu to sie powodzi

I po zlocie... - Bart - 27.07.2009

Filmiki wrzucę na YT jako prywatne - to najprostszy sposób ich przekazania Wam. Będę upubliczniał tylko te, których cała obsada gwiazdorska wyrazi zgodę Uśmiech

Jeszcze się to przeciągnie, gdyż płytka wysłana przez Filipa zaginęła w akcji. Teraz to brzemię spoczywa na barkach Howarda Uśmiech

I po zlocie... - Bart - 13.08.2009

No dobra, mam filmiki Uśmiech Niestety jedynie z występu naszego zespołu - brak Klimata i Martineza. Wrzucam je sukcesywnie na mój kanał na YT: http://www.youtube.com/user/bartex77 - muzycy, logujcie się i klikajcie akces do grona moich friendsów Oczko Jeśli wszyscy uczestnicy danego filmiku zgodzą się go upublicznić, wyłączę tryb ukryty i dam linka na forum.

Ja jestem nieco zawiedziony swoim śpiewaniem; tylko w Sultans i w Wild west end mogę słuchać siebie bez bólu Oczko

I po zlocie... - Bart - 15.08.2009

Filmiki wrzucone, wysoka komisja obraduje :]

I po zlocie... - Bart - 30.08.2009

Rada starszych po wnikliwej i burzliwej dyskusji ustaliła sobie ... to co chciała Oczko Mianowicie: gawiedzi zostają udostępnione następujące utwory:

What it is
Boom like that
Wild West End
Sultans of swing

i jako bonusik
Sweet home Alabama

Ponadto dorzuciłem trochę międzypiosenkowych głupawych gadek Oczko

Cała lista odtwarzania jest tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=eD9G3ps4p28&feature=PlayList&p=A69BD14FC7378A0F&index=0&playnext=1

Kolejne kawałki będą się otwierać automatycznie, można też wybrać dowolny z listy po prawej. Najlepiej nam chyba wyszło Sultans, pomimo moich wpadek Uśmiech

I po zlocie... - Andrzej - 30.08.2009

Przejrzałem i przesłuchałem. Jak zwykle atmosfera szampańska. Najważniejsze ,że tradycja ciągle jest kontunuowana. Jedne zloty były bardziej udane, drugie w\g innych mniej. Sami je reżyserujemy i sami jesteśmi aktorami. Najważnejsza jest ich pradziwość.Ja bylem na trzech i napewno nie były to dla mnie ostatnie zloty. Ważne ,że pozostali i nowi przejeli pałeczkę świetnie się przy tym bawiąc.
Magia , atmosfera i ludzie to atuty, które decydują, że napewno jeszcze zawitam na Zlot, bez względu na to , czy się to komuś podoba czy nie.
P.S. Bart jesteś niesamowity.

I po zlocie... - wAcEk - 30.08.2009

Swietna robota Bart Uśmiech
Bardzo przyjemnie moc sobie przypomniec jak bylo na zlocie... A sluchajac w szczegolnosci "Sułtanów" trudno w ogole myslec o tym co w tym roku w Krakowie moglo byc mniej udane.