![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - numitor - 10.08.2005 Olaph--> A czyzbys tez byl z Poznania? To bylba juz druga osoba z Poznania na forum, ktora wyjechala do Kanady
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 10.08.2005 Does anybody feel this way? Does anybody feel like I do? I built a wall, It's stretched 1000 miles, set it off, A massacre, it's holding up the roof, Breast feed your hearts. It set it off I saw a distant port, with no water to support, burning the bridge between Does anybody feel this way? Does anybody feel like I do? Does anybody feel this way? Does anybody feel like I do? Never content nor satisfied, Intentions of self, Massacre change and history, Borderline paranoia, Yelling out their own right Does anybody feel this way? Does anybody feel like I do? Does anybody feel this way? Does anybody feel like I do? Half of me is gone, The lonesome part is left, I cannot find the other half, I cannot find the other half, I cannot find the other half, I cannot find the other half. Dredg Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 10.08.2005 numitor >> Nie jestem z Poznania, ale przemieszkałem i przepracowałem tam 4 lata. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - numitor - 10.08.2005 Piekne miasto, prawda ? ![]() Nie wiem dlaczego tak malo osob z forum jest z Poznania
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 10.08.2005 Cytat:Piekne miasto, prawda ? Nie potwierdzam i nie zaprzeczam.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 10.08.2005 jestem za, a nawet przeciw
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - kszaq - 13.08.2005 w odtwarzaczu cd - The doors cały Gdańsk bedzie to slyszal :> Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - anrom - 14.08.2005 Cytat:Originally posted by numitor@Aug 10 2005, 10:39 AMMój Porażyn jest tylko 50 km od Poznania Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 15.08.2005 Kto wie co się dzieje z Howardem. Zniknął z forum Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - numitor - 15.08.2005 Na GG jego opis sie zmienial z tego co zauwazylem. Wiec chyba - w sensie fizycznym - jest w porzadku. Moze ma wakacje? A moze przestal sluchac Marka ?
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 16.08.2005 Jak Go znam Marka słuchać na pewno nie przestał. Slucha więcej i nie ma czasu na forum
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - kszaq - 17.08.2005 ostatnio SBB- Odlot Live 2004 Czesław Niemen- czas jak rzeka Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 17.08.2005 http://www.hardrock.eia.pl/main2/service/b...rs/zlotfhr.html Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - kuba87 - 18.08.2005 Troche mniej na poważnie - wybaczcie ale musiałem...: http://ksiadz-henryk-radzi.prv.pl/ - LISTY i RADY nie wiem czy dobrze robimy słuchając Rocka... :unsure: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 18.08.2005 hhhhmmmmm nie ma to jak rady nie od parady
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 20.08.2005 Z pięknego i słonecznego Sopotu powiało "wielką muzą na kraj ????????". O ile chodzi o pierwszy dzień to MANN-owskie prezentacje mogły się podobać.Muzyka lat 80 -dziesiątych jakby nie patrzeć stała się kultowa.Mi szczególnie utkwiła w pamięci formacja TSA i Turbo.Gwiazda wieczoru CRAIG DAVID(znany mi od roku dzięki mojej córce) nie dziwota, że podoba się, nie tylko Stingowi.... vocal rzeczywiście wyśmienity. Za to drugi dzień - to już swoista "perełka".Przebój Lata jedynki - tak nazwano sprytnie tą prezentację polskich megagwiazd.Już sam początek poruszyl mnie z fotela na widok, tudzież słuch człowieczka o nazwie Bartek Wrona(JUST 5). Łzy, nie wiem czy śmiechu czy płaczu polały się po występie zespołu ŁZY. Całe szczęście na otarcie łez pojawił się na trzy minutki Mietek Szczęśniak i młody Cugowski co wyrażnie podciągnęło poziom, szczególnie wokalny. Znów ORZECH(czyt.prezenter) miał trudny Orzech do zgryzienia, ale ON cholera jakoś ogólnie ma szczęście do mocnych festiwali - jak choćby Eurowizja. No cóż i ON musi z czegoś żyć. Nie dawno gościłem w Sopocie na urodzinach MK i te chwile zostawię w pamięci. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Eowyn - 21.08.2005 A ja tak ni z gruszki, ni z pietruszki. Chciałabym, żeby pamięć o mnie nie zginęła, bo człowiek żyje dopóki dopóty pamiętają o nim ludzie. Chciałabym cofnąć się w czasie i zaliczyć koncert Queen, Guns N'Roses ze Slashem w składzie, Thin Lizzy i Alice Coopera. Teraz chciałabym być na koncertach Scorpionsów, The Darkness, System Of A Down, Green Daya i Aerosmith. Chciałabym, żeby wróciły kolorowe lata sześćdziesiąte. Chciałabym, żeby świat się nawrócił i ponownie pokochał rock'n'rolla. Chciałabym w końcu dostać perkusję na urodziny i założyć jakiś rockowy zespół, który przejdzie do historii... Chcę, żeby Jan Paweł II był JUŻ świętym [ale przywaliłam ].Chcę mieć już święty spokój z chorobami, morfologiami, hcv i innymi szajsami... I żeby moja pani dermatolog odczepiła się w końcu od dziurki w moim uchu, którą zrobiłam agrafką XD ! Ha, z tego można by niezłą piosenkę napisać Patrzcie! Kolejny punkowy przebój dla zbuntowanej młodzieży . Aaaaaaa... Leczcie mnie, leczcie, ja nie chcę umierać... XD{skoro off top, to off top...} A teraz pozdro dla wszystkich oglądających koncert Blondie, yeah!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pablosan - 21.08.2005 Zachecam do podziekowan http://www.efreeguestbooks.com/mg/multi.pl?64270 Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 22.08.2005 Cytat:Originally posted by Eowyn@Aug 21 2005, 12:08 AMŁadne to wszystko Eowyn Ale przede wszystkim niech zdrowie będzie z Tobą ![]() ps. i rzeczywiście materiał na piosenke gotowy
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Eowyn - 23.08.2005 Robson, dzięki ![]() Może kiedyś ktoś to wykorzysta i powstanie jakiś przebój, hehe...
|