![]() |
|
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie (/showthread.php?tid=1828) |
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - pawellod - 10.10.2012 Robson napisał(a):Wygląda mi na to że odchodzą od SpeedwayaCo ciekawe, od Sailing również. Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - mirek - 10.10.2012 Mysle , ze speedway wroci, bedzie wiecej piosenek i napewno sie zmiesci do setlisty
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 10.10.2012 Aż 6 utworów z nowego albumu! Ciekawe czy taki układ się utrzyma kiedy Mark wyruszy w swoją trasę. Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Raingod - 10.10.2012 Dla mnie malo... Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 10.10.2012 Ale że 6 mało? Nigdy nie było tak dużo z nowej płyty. Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Raingod - 10.10.2012 Bo to duza plyta
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 10.10.2012 W sumie racja:-) Dwu płytowy album to i w wersji live utworów raz tyle co ostatnio:-) Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - mirek - 10.10.2012 MARK KNOPFLER Edmonton 1. What It Is 2. Corned Beef City 3. Yon Two Crows 4. Privateering 5. Redbud Tree 6. I Used to Could 7. Song for Sonny Liston 8. Daddy's Gone to Knoxville 9. Hill Farmer's Blues 10. Haul Away 11. Miss You Blues 12. Marbletown 13. So Far Away Mamy 7 utworow z nowej Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 10.10.2012 SzcZególnie cieszę się z "Yon Two Crows" Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 11.10.2012 Calgary 10X What It Is Cleaning My Gun Privateering Yon Two Crows Redbud Tree I Used To Could Song For Sonny Liston Daddy's Gone To Knoxville Hill Farmer's Blues Marbletown So Far Away Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - mirek - 12.10.2012 Cos im sie niechcialo grac w Calgary
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 12.10.2012 Można to tak rozumieć:-) Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 13.10.2012 Vancouver 1-What It Is 2-Corned Beef City 3-Privateering 4-Yon Two Crows 5-Redbud Tree 6-I Used to Could 7-Song for Sonny Liston 8-Done With Bonaparte 9-Hill Farmer's Blues 10-Haul Away 11-Marbletown Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - retro13 - 13.10.2012 no to Sailing odpłynęło w siną dal..... Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 13.10.2012 Chyba tak Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Dawid - 13.10.2012 Setlista jest dla mnie słabsza w porównaniu do europejskiego touru. Song for Sonny Liston czy Done With Bonaparte powinno dawno wylecieć, a na pewno drugi z wymienionych kawałków, która ja w ogóle nie trawię. Być może Mark chce wynagrodzić swoim amerykańskim fanom brak oficjalnego wydawnictwa w USA i serwuje im dużą ilość kawałków z nowej płyty. Mam jednak nadzieje, że Tour Privateering będzie ciekawszy pod względem setlisty. Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 13.10.2012 Moje 3 grosze dotyczą tylko Sonny Liston. Mark uwielbia ten utwór ale wydaje mi się że to rekordzista wszystkich tras tzn. od 2005 dlatego mamy prawo widzieć coś innego w to miejsce. "Done With Bonaparte" jest ok ![]() ps. ciekawe czy dziś zagrają Seattle. Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - koobaa - 13.10.2012 Świetna setlista, mam nadzieję, że taka ilość kawałków z nowego albumu się utrzyma. No i że I'm the fool to była chwilowa słabość .
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 13.10.2012 Wiedziałem I'm The Fool byłoby świetnie usłyszeć na koncercie. Dlaczego nie
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - koobaa - 13.10.2012 Może i tak Trochę się droczę bo dlaczego z wielkiego zestawu wspaniałości akurat musiał wybrać I'm the fool? :confused:
|