![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 07.07.2006 I znów mundialowe przynudzanie. Wy to macie zdrowie. Oczywicie sobie żartuje tylko jaka piłkarska melodyjka przerwała mojš póno-pop. drzemkę. Nawet niedzielny miniMAX przesunięty o godz.!!! Co to się porobiło...
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 09.07.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Jul 7 2006, 08:16 PMspecjalnie dla cher Robsona moj przedostatni mundialowy post w wersji knopflerowej otoz puszczam sobie 'Four in a row' z 'Shot at Glory' otulam sie flaga francuska w oku przerazenie bo nikt nie ma czerwonych cieni do powiek :o (o niebieska paste do zebow bylo prosciej ) ... a na powaznie- niech wygra lepszy!!!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - BET - 09.07.2006 FORZA ITALIA!!!!! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 10.07.2006 nadal nie moge uwierzyc w to co zobaczylam :blink: zizou zaskoczyl wszystkich w podlym stylu :ph34r: cholerka :wacko: ech te emocje!!! <_<
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 10.07.2006 Materazzi: "Głowš materaca nie przebijesz". Zidane: (wiadomo)
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - dudageo - 10.07.2006 co prawda nie usprawiedliwiam takiego zachowania, ale Włosi sš wredni i mogli naprawde dużo "niemiłych" słów skierować do Zidane'a. Każdy w pewnym momencie nie wytrzyma, szczególnie jak emocje sięgajš zenitu, bo to przecież finał... Się chłop wkurzył, bo przypuszczam, ze miał ku temu powody... Za duże dowiadczenie, żeby to były tylko zwykłe niepohamowane emocje... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pablosan - 10.07.2006 Kibicowałem Włochom, bo od fazy pucharowej mieli fantastycznie mocne nerwy (karny Tottiego w meczu z Australiš) i grali kapitalne mecze:Włochy-Niemcy dla mnie najlepszy mecz mistrzostw i futbol XXII wieku w wykonaniu Italii Ogólnie jednak nie były to mistrzostwa z zapierajšcymi dech meczami, przesłaba Brazylia (jak mogła wyjć z grupy?-Chorwaci i Australijczycy mieli o wiele wiecej sytuacji, ale przestraszyli się, bo to Brazylijczycy...), żenujace pomyłki sędziowskie, obnażane przez telewizję, z drugiej strony dzieki telewizji wczorajsze zachowanie Zidane zostalo zauważone, popieram wprowadzenie elektroniki do sędziowania meczów. Ale jednak były to mistrzostwa nijakie Niestety o naszych szkoda gadać...
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - grzegorz - 10.07.2006 Doceniłem Włochów dopiero w meczu z Niemcami (fazy grupowej praktycznie nie oglšdałem), i tak czułem, że temu kto na nich trafi będzie cięzko. No i udało się. O naszych faktycznie szkoda pisać. A Zidan mógł jeszcze wytrzymać tę chwilę i jak już musiał to mógł lutnšć Mazerattiemu w szatni. Przynajmniej byłoby bez kamer i pewnie nikt by się nie dowiedział. Ale i tak został najlepszym piłkarzem. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 10.07.2006 Cytat:Originally posted by olaph72@Jul 10 2006, 04:17 PM ale i tak taki gorzki ten moj smiech :mellow: zgadzam sie pablo tegoroczny mundial przecietny jakis takis... szkoda gadac... chociaz znawca ze mnie marny, a poza tym i tak wole lyzwiarstwo figurowe ![]() to mimo wszystko na te kilka meczy, ktore ogladalam nic mnie nie poderwalo z fotela do tego jeszcze ten wbrew pozorom porywczy zizou :unsure:
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 17.07.2006 Ratunku! Upał dzi morderczy! :wacko: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Bart - 17.07.2006 Cytat:Originally posted by olaph72@Jul 17 2006, 02:10 PMW Poznaniu całkiem znonie :] Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 17.07.2006 A w Toronto tzw. temperatura odczuwalna: 45 stopni...
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - macsa - 17.07.2006 To jest dopiero upał ! A my narzekamy jak jest 30 stopni :ph34r: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 17.07.2006 Wszystko przez wysokš wilgotnoć powietrza. Wychodzę na dwór, i po pięciu minutach spływam potem... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 18.07.2006 Cytat:Originally posted by dudageo@Jul 3 2006, 06:13 PMTomek również gratuluję. Spóżnione ale usprawiedliwione gratulacje. USPRAWIEDLIWIENIE! Proszę o usprawiedliwienie spóżnienia w złożeniu gratulacji obrony pracy doktoranckiej z powodu pobytu w więtoujciu. To też piękny kawałek Ziemii, zresztš co ja tu piszę Pan Doktor przecież ten skraweczek doskonale zna z wizyt ze studentami. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - dudageo - 18.07.2006 Dzięki wielkie Andrzeju! Nic dodać, jak powiem, że DZIĘKI temu małemu, acz niezwykle urokliwemu skrawkowi ziemi ja ten doktorat zawdzięczam... Bo przecież m.in. stamtšd pochodziły badania! Ech... ten więtoujć... bardzo lubię tę częć wybrzeża i żałuję, że w tym roku nie udało mi się Ciebie odwiedzić, chociaż planowałem Prosze więc także o usprawiedliwienie, ale doktorat chyba mnie troszkę usprawiedliwia, co?
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 22.07.2006 Tomek masz solidne usprawiedliwienie. Na urlopie przeorałem płytę BiA. Jako tak zawsze twierdziłem, iż jest to najbardziej komercyjna płyta DS i traktowałem jš z małym dystansem. Kogo by nie zapytać(z niezagarzałych fanów) to wszyscy od razu BiA. Przesłuchałem jš 117 mln razy i nie dokonuję tu odkrycia, jest po prostu CUDOWNA.(jeszcze bardziej dojrzała, a może ja dojrzałem). W przerwach między utworami dochodziły do mnie szumy morskich fal - ale klimacik. Acha - jestem już po urlopie stšd ta chwila reflekcji i tęsknoty. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 23.07.2006 Wszystko to prawda Andrzeju. Ja też nie będę oryginalny: moja najukochańsza płyta Marka Knopflera DS. Zawsze twierdziłem, że to nie ja jš znalazłem a ona mnie. I to moja pierwsza płyta na CD. Najpierw miałem płytę a potem prosiłem mamę aby kupiła mi cokolwiek abym mogł słuchać. I wtedy wszystko sie poprzewracało i cała wczeniejsza edukacja muzyczna rozleciała sie w pył. Komercja? Mój Boże żebymy mieli takš komercje dzisiaj to pięknie by było. Ale: Why Worry?
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Patique - 24.07.2006 Cytat:Originally posted by olaph72@Jul 17 2006, 03:56 PMTylko czekać Olaphie kiedy Maple Leafs zacznš sezon Jestem fanem hokeja i CHOLERNIE ci zazdroszczę, bo.... Stoczniowiec Gdańsk to nie to samo
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 24.07.2006 Z nowym szkoleniowcem będš pewnie jeszcze lepsi. Ale nie zazdroć mi, bo ja się hokejem w ogóle nie interesuję.
|