![]() |
|
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476) |
Muzyczne Fascynacje - elsinore - 20.03.2015 Eh... ciekawe co tam panie dziś w "Muzycznych... Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 20.03.2015 Same skarby! Muzyczne Fascynacje - darco - 20.03.2015 pewnie jak zwykle starzy rockowcy , których nikt juz nie słucha)))) Muzyczne Fascynacje - Robson - 20.03.2015 Za tydzień jak wszystko pięknie się ułożoy z Kooba pogadamy. Wiadomo o jakiej płycie
Muzyczne Fascynacje - macsa - 27.03.2015 Czy wszyscy już przed głośniczkami ? Muzyczne Fascynacje - elsinore - 28.03.2015 Ja tradycyjnie odsłucham z chomika
Muzyczne Fascynacje - Robson - 28.03.2015 Kuba bardzo Ci dziękuję że znalazłeś czas i że chciałeś. Ja znów poczułem ten przyjemny dreszczyk. Zagraliśmy 6 utworów bo na więcej nie starczyło czasu Laughs And Jokes And Smokes And Drinks Basil Long Cool Girl - polecam ten fragment bo Kuba zauważył coś na co ja nie wpadłem. Ale to prawda. Ja miałem do tej pory najszybsze skojarzenie z trzecią płyta DS ale widać podtekstów jest więcej Broken Bones Silver Eagle I na pożegnanie coś mocnego z opowieścia Kuby pod którą się podpisuję. Warto posłuchać aby wyrobić sobie własne zdanie. Tak Terminal Of Tribute To - to było dobitne zakończenie przed Świętami. Za tydzień Wielki Piątek. Muzyczne Fascynacje - elsinore - 28.03.2015 Gorzej, że Macsa coś się ociąga z publikacją
Muzyczne Fascynacje - Robson - 28.03.2015 A ja widzę zapis
Muzyczne Fascynacje - elsinore - 28.03.2015 No u mnie się czas zatrzymał 13. marca...
Muzyczne Fascynacje - Robson - 28.03.2015 El nie wypada mi i niezręcznie troszku ale jak klikniesz tego chomika który jest widoczny u Maćka tu na forum to widać ten plik
Muzyczne Fascynacje - elsinore - 28.03.2015 Heh, ja to już stary i niedowidzący, pakowalem się od razu do folderu MF zamiast spojrzeć w oczywistą oczywistość. Muzyczne Fascynacje - Robson - 28.03.2015 Tak to sobie wymyślił macsa Przy okazji Maćku stokrotne podziękowania za czas, chęci, zaangażowanie. To dla mnie zupełnie niepojete mimo upływu tylu już lat...
Muzyczne Fascynacje - elsinore - 28.03.2015 Ja niestety nigdy nie mam okazji słuchać live muzycznych fascynacji, za to po weekendzie zawsze zaglądam właśnie do Macsy, za co mu również dziękuję. Muzyczne Fascynacje - jambore - 29.03.2015 Robson napisał(a):Kuba bardzo Ci dziękuję że znalazłeś czas i że chciałeś. Ja znów poczułem ten przyjemny dreszczyk. Nie mogłem sie dodzwonic ;-( , Kuba - wielkie dzięki za udział w audycji-dawno cie nie słyszałem... Robert - tobie wilki dzieki za "gościa" no i oczywiście za twój program - troszkę szerzej otworzyliscie mi oczy - i dlatego u ,mnie dzisiaj na przekorę :-) Priness Bride - ................wiecie dlaczego ? :-) Muzyczne Fascynacje - Andrzej - 29.03.2015 A ja przeoczyłem. Ach.......do chomika marsz. Muzyczne Fascynacje - macsa - 29.03.2015 Jak zykle nasi Sułtani stanęli na wysokości zadania ! Brawo i szacun ! Szkoda tylko ze nie pociągnęli trzech godzin tak jak za dawnych lat...;-) Zawsze do usług, szkoda zeby te wazne dla nas chwile ulecialy w eter bezpowrotnie... Dzieki Panowie Muzyczne Fascynacje - macsa - 19.07.2015 Przeżyjmy to jeszcze raz - Robson w piątek pięknie przypomniał poniedziałkowy koncert puszczając prawie cały koncert z Karkowa - dzięki Rob
Muzyczne Fascynacje - pablosan - 19.07.2015 Dzięki Maciek za plik, właśnie słuchamy z Agą <3
Muzyczne Fascynacje - jambore - 19.07.2015 Zacząłem słuchać - z 48 godzinnym opóźninienie-( usprawiedliwienie wyślę pocztą ) początek jest właściwy :-) Szkoda tylko ,że u Nas nie zagrali YLT, Nam udało się tego posluchać na żywo - nagrywałem ... ale w połowie jakś dziwna pauza ... i dalej też nagrywałem - okazało się ,że mam tylko ostatnie 3 minuty :-( , ale i tak piękne . Tu nie chodzi o to ,że DS wróciło - to jest TO od czego wielu z NAS zaczynało muzyczną "podróż" ......., Bardzo się cieszę że "Mi" to zagrali. A Tobie Robert dziękuję serdecznie - zawsze masz dla Nas bonus ...... :-) |