Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Muzyczne Fascynacje - elsinore - 20.03.2015

Eh... ciekawe co tam panie dziś w "Muzycznych...

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 20.03.2015

Same skarby!

Muzyczne Fascynacje - darco - 20.03.2015

pewnie jak zwykle starzy rockowcy , których nikt juz nie słucha))))

Muzyczne Fascynacje - Robson - 20.03.2015

Uśmiech Za tydzień jak wszystko pięknie się ułożoy z Kooba pogadamy. Wiadomo o jakiej płycieUśmiech

Muzyczne Fascynacje - macsa - 27.03.2015

Czy wszyscy już przed głośniczkami ?

Muzyczne Fascynacje - elsinore - 28.03.2015

Ja tradycyjnie odsłucham z chomika Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Robson - 28.03.2015

Kuba bardzo Ci dziękuję że znalazłeś czas i że chciałeś. Ja znów poczułem ten przyjemny dreszczyk.

Zagraliśmy 6 utworów bo na więcej nie starczyło czasu

Laughs And Jokes And Smokes And Drinks
Basil
Long Cool Girl - polecam ten fragment bo Kuba zauważył coś na co ja nie wpadłem. Ale to prawda. Ja miałem do tej pory najszybsze skojarzenie z trzecią płyta DS ale widać podtekstów jest więcej
Broken Bones
Silver Eagle
I na pożegnanie coś mocnego z opowieścia Kuby pod którą się podpisuję. Warto posłuchać aby wyrobić sobie własne zdanie. Tak Terminal Of Tribute To - to było dobitne zakończenie przed Świętami. Za tydzień Wielki Piątek.

Gorzej, że Macsa coś się ociąga z publikacją Oczko

A ja widzę zapisUśmiech

No u mnie się czas zatrzymał 13. marca... Smutny

El nie wypada mi i niezręcznie troszku ale jak klikniesz tego chomika który jest widoczny u Maćka tu na forum to widać ten plikUśmiech

Heh, ja to już stary i niedowidzący, pakowalem się od razu do folderu MF zamiast spojrzeć w oczywistą oczywistość.

Tak to sobie wymyślił macsaUśmiech Przy okazji Maćku stokrotne podziękowania za czas, chęci, zaangażowanie. To dla mnie zupełnie niepojete mimo upływu tylu już lat...

Ja niestety nigdy nie mam okazji słuchać live muzycznych fascynacji, za to po weekendzie zawsze zaglądam właśnie do Macsy, za co mu również dziękuję.

Muzyczne Fascynacje - jambore - 29.03.2015

Robson napisał(a):Kuba bardzo Ci dziękuję że znalazłeś czas i że chciałeś. Ja znów poczułem ten przyjemny dreszczyk.

Zagraliśmy 6 utworów bo na więcej nie starczyło czasu

Laughs And Jokes And Smokes And Drinks
Basil
Long Cool Girl - polecam ten fragment bo Kuba zauważył coś na co ja nie wpadłem. Ale to prawda. Ja miałem do tej pory najszybsze skojarzenie z trzecią płyta DS ale widać podtekstów jest więcej
Broken Bones
Silver Eagle
I na pożegnanie coś mocnego z opowieścia Kuby pod którą się podpisuję. Warto posłuchać aby wyrobić sobie własne zdanie. Tak Terminal Of Tribute To - to było dobitne zakończenie przed Świętami. Za tydzień Wielki Piątek.

Nie mogłem sie dodzwonic ;-( , Kuba - wielkie dzięki za udział w audycji-dawno cie nie słyszałem...
Robert - tobie wilki dzieki za "gościa" no i oczywiście za twój program - troszkę szerzej otworzyliscie mi oczy - i dlatego u ,mnie dzisiaj na przekorę :-) Priness Bride - ................wiecie dlaczego ?
:-)

Muzyczne Fascynacje - Andrzej - 29.03.2015

A ja przeoczyłem. Ach.......do chomika marsz.

Muzyczne Fascynacje - macsa - 29.03.2015

Jak zykle nasi Sułtani stanęli na wysokości zadania ! Brawo i szacun ! Szkoda tylko ze nie pociągnęli trzech godzin tak jak za dawnych lat...;-)

Zawsze do usług, szkoda zeby te wazne dla nas chwile ulecialy w eter bezpowrotnie...

Dzieki Panowie

Muzyczne Fascynacje - macsa - 19.07.2015

Przeżyjmy to jeszcze raz - Robson w piątek pięknie przypomniał poniedziałkowy koncert puszczając prawie cały koncert z Karkowa - dzięki Rob Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - pablosan - 19.07.2015

Dzięki Maciek Uśmiech za plik, właśnie słuchamy z Agą <3

Muzyczne Fascynacje - jambore - 19.07.2015

Zacząłem słuchać - z 48 godzinnym opóźninienie-( usprawiedliwienie wyślę pocztą )
początek jest właściwy :-)
Szkoda tylko ,że u Nas nie zagrali YLT,
Nam udało się tego posluchać na żywo - nagrywałem ...
ale w połowie jakś dziwna pauza ... i dalej też nagrywałem - okazało się ,że mam tylko ostatnie 3 minuty :-( , ale i tak piękne . Tu nie chodzi o to ,że DS wróciło - to jest TO
od czego wielu z NAS zaczynało muzyczną "podróż" ......., Bardzo się cieszę że "Mi" to zagrali. A Tobie Robert dziękuję serdecznie - zawsze masz dla Nas bonus ...... :-)