![]() |
|
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie (/showthread.php?tid=1828) |
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 06.10.2012 Pewie troszkę tak. Wygląda mi na to że odchodzą od Speedwaya Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Ania_M - 06.10.2012 Nie musi się zmieniać, aczkolwiek w Łodzi chętnie bym usłyszała Kingdom of gold, Dream of the drowned submariner i Occupation blues. Jest świetna! Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 06.10.2012 Ania wszyscy dobrze wiemy że Occupation Blues nie będzie. Ja też bym chciał jak wiele innych, to są tylko marzenia a one są pojemne jednak mało realne
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - mirek - 06.10.2012 Te mam nadzieje ze speedway nie wypadnie w przyszlym roku.Bedzie to napewno inna setlista
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 06.10.2012 Jest szansa na I Used To Could a to jeden z moich ulubionych bluesów na nowym albumie
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Ania_M - 06.10.2012 Robson napisał(a):Ania wszyscy dobrze wiemy że Occupation Blues nie będzie. Ja też bym chciał jak wiele innych, to są tylko marzenia a one są pojemne jednak mało realnePomarzyć zawsze można Szczerze mówiąc, cokolwiek Mark zagra - przyjmę to z ogromną radością. Jak wszystko, co od niego pochodzi
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 06.10.2012 Jakoś mnie nie dziwi to zdjęcie ![]() http://www.guyfletcher.co.uk/images/cms/diaries/2012%20Dylan%20Tour/Winnipeg/Peterbilt.jpg Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - retro13 - 06.10.2012 zapiąłby kurtkę ... zimno tam Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Ania_M - 06.10.2012 Sympatyczne zdjęcie. Fajnie zobaczyć szczęśliwego człowieka. Wygląda na to, Aniu, że Mark to gorący facet.
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - retro13 - 06.10.2012 Ania_M napisał(a):Wygląda na to, Aniu, że Mark to gorący facet. Te kwestię możemy kiedyś, Anno, obgadać na osobności, przy jakiejś kawie w babskim towarzystwie![]() a póki co - lepiej żeby się NAM nie przeziębił.... Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Ania_M - 06.10.2012 Może się hartuje? Nie no, rzeczywiście, lepiej niech na siebie uważa.Anno, bardzo chętnie się z Tobą napiję kawy i poplotkuję.
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - retro13 - 06.10.2012 Ania_M napisał(a):Może się hartuje? ![]() ![]() ...a ten szalik to mógłby rzucić w Lodzi gdzieś w stronę sektoru A2.... ( marzeń ciąg dalszy) Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 06.10.2012 Szalik w maju?
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - retro13 - 06.10.2012 Robson napisał(a):Szalik w maju? dlaczego nie w Łodzi..? luz a jak nie to inną część garderoby w sumie nigdy tego nie robił to raz by mógł Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 06.10.2012 Ej ej Dziewczyny czy Wy się nie rozpędzacie za bardzo. Kurka co za dzień
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - retro13 - 06.10.2012 no, nie mów Robson że jakby rzucił taką np. czapeczką to byś nie chciał złapać... fajne zdjęcie, tak miło go zobaczyć uśmiechniętego mam nadzieję że tych najświeższych zdjęć jeszcze kilka z nim będzie. Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Ania_M - 06.10.2012 retro13 napisał(a):A5! A5! Albo nie - niech rzuca do Ciebie, wezmę nożyczki i się podzielimy.Chyba, że rzuci szalik i czapkę. ![]() retro13 napisał(a):jak nie nie to inną część garderobyAż się boję pytać co Ci chodzi po głowie ![]() W sumie fanki idolom też czasem rzucają, więc jak MK nie rzuci nam, to może....??? Robson napisał(a):Ej ej Dziewczyny czy Wy się nie rozpędzacie za bardzo. Kurka co za dzieńHi, hi, hi.... Bo my jesteśmy takie ciche wody ![]() Ania, wracamy na ziemię?
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 06.10.2012 Wroćcie wroćcie
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Ania_M - 06.10.2012 ![]() Aniu, oddajmy miejsce Markowi i Bobowi i wróćmy do tematu w Łodzi.
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - retro13 - 06.10.2012 Ania_M napisał(a):Aż się boję pytać co Ci chodzi po głowie co się masz pytać ![]() to samo co Tobie ![]() ok, koniec na dziś. |