![]() |
|
Powstaje nowa płyta!!!:) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Powstaje nowa płyta!!!:) (/showthread.php?tid=1737) |
Powstaje nowa płyta!!!:) - macsa - 11.04.2012 A było to tak:
Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 16.04.2012 Dzięki Maćku na pamątkę sobie zarchiwizowałem ![]() Guy na pytanie o okładkę, tytul płyty i trackliste oczywiście nic nie może odpowiedzieć ale zapewnia: "it's done and announcements will follow shortly" Powstaje nowa płyta!!!:) - retro13 - 21.04.2012 niezły żartowniś z pana Fletchera: ![]() I suppose All that matters is that It never rains, you just have to Let It All Go and Love Over Gold….Right Now. Enjoy your Time In The Sun in your own little Shangri-La where True Love will Never Fade…What a Wonderful World. (and I managed not to give away any new titles, phew) no i w sprawie albumu niestety wieści bez zmian: - Hello Guy When will THE NEW ALBUM? Cordialement - ...be released? I'm not permitted to say right now. Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 21.04.2012 Czyli norma
Powstaje nowa płyta!!!:) - retro13 - 24.04.2012 niedobrze jest ![]() GF nie tylko nie chce powiedzieć kiedy będzie nowa płyta, ale nawet nie chce powiedziec, kiedy będzie mógl powiedzieć! ![]() OK, you are not permitted to say when MK album will be out or when the MK tour will start. Could you tell us when you should be able to reveal those info ? in 1 week, 1 month, 3 months ? Thank you - No. Kurde. Co "no"?
Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 24.04.2012 Czas oczekiwania staje się nieznośny. Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 24.04.2012 A to z Twittera Guya Fletchera. Ciekawe czy z MK. I w ogóle ciekawe co za tym stoi. "Flying to Cordoba, Spain this afternoon to begin an exciting new project. more later..." Powstaje nowa płyta!!!:) - Ania_M - 03.05.2012 Robson napisał(a):Czas oczekiwania staje się nieznośny.Tym większa będzie radość w dniu premiery
Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 08.05.2012 Mastering, okładka itd. to wszystko jest już zrobione i gotowe. Wszystko rozumiem ale zawsze rodzi się pytanie na co oni u licha czekają. Powstaje nowa płyta!!!:) - JK7 - 09.05.2012 Knopfler zawsze był powolny w działaniach związanych z popychaniem kariery do przodu, jak i szeroko rozumianym marketingiem. Prawdopodobnie dlatego jeszcze nie mamy żadnego kompletnego nagrania dvd z jakiegokolwiek koncertu, poza tym z trasy z E. Harris. Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 10.05.2012 Jeden z fanów ma bardzo dobrą pamięć i przywołuje 20 maja 2009 kiedy poznaliśmy track listę i okładkę płyty "Get Lucky" i pyta dr Fletcha czy jest szansa aby tym razem było podobnie. Co na to Guy? "To be honest, I don't know" Czyli norma
Powstaje nowa płyta!!!:) - JK7 - 11.05.2012 Ja przestałem śledzić wątki związane z przeciekami na temat powstawania/wydawania płyt kilka lat temu. Wiem, że tak flegmatycznych ludzi, jak Mark i ekipa szukać ze świecą, poza tym z przelotu z Europy do USA potrafią zrobić news miesiąca. Żadnych konkretów - nigdy. Wolę spokojnie czekać, nawet zapomnieć, że ta płyta ma w ogóle powstać i nagle natknąć się na prawdziwego newsa mówiącego o dacie wydania płyty a nie informacji w stylu 'pracujemy nad płytą, ale więcej nie mogę powiedzieć' - lepiej, żeby nic nie mówił. Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 11.05.2012 A zaś uwielbiam śledzić wszystkie smaczki bo przy okazji wiele ciekawych rzeczy można się dowiedzieć
Powstaje nowa płyta!!!:) - anrom - 11.05.2012 A ja sobie czasem zajrzę na forum i też jestem mniej więcej na bieżąco. Dzięki Robson! Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 16.05.2012 GF: I can't say exactly when it's coming out as there IS no OFFICIAL release date yet but it will be this year. O jak dobrze sie dowiedzieć że nowa płyta MK ukaże się w tym roku
Powstaje nowa płyta!!!:) - retro13 - 16.05.2012 pffff.......... jak to było...? czyli norma.................. Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 16.05.2012 Czuję podskórnie że lada dzień zostanie ogłoszona data premiery. Powstaje nowa płyta!!!:) - retro13 - 16.05.2012 ja naskórnie czuję zupełnie odwrotnie ale oczywiście mam nadzieję że twoje podskórne jest słuszniejsze. Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 16.05.2012 Jeśli płyta ukaże sie powiedzmy we wrześniu a nawet jesli w październiku musimy poznać jej tytuł i okładkę właśnie teraz. Tak było przy GL
Powstaje nowa płyta!!!:) - retro13 - 16.05.2012 a, no to mój pesymizm pewnie stąd że ja kompletnie nie wiem jak było przy GEt lucky i chyba trochę ze zniecierpliwienia. |