![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 04.06.2006 Aż wierzyć się nie chce, prawda? A jak się tak dzieje Ptysia, to od razu chce się powiedzieć wszystkim żeby włšczyli radio, prawda? Takie to uczucie, żeby wszyscy usłyszeli, nie? ![]() Mam też takie co. Wczoraj znów się ujawniło gdy w RMF FM szedł "Brothers", podczas jazdy PKS, jako ostatni kawałek przed wyjciem z autobusu już na dworcu ![]() Fajnie tak
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 05.06.2006 Następnym razem statyw do kamerki będzie jeszcze lepszy .ten na ostatnim koncercie MK i EH sprawdził sie 60 procentach.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 05.06.2006 W autorskim programie radiowym o koncercie Mk w Hamburgu padły słowa podziekowania dla Jamborego(bo jest za co) i dla mnie(nie wiem za co). Jest mi niezmiernie miło Robsonie,jestem wzruszony. Jutro powiem Skuterowi......... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - macsa - 06.06.2006 A czy kto nagrał tš audycję ?? A może sam autor wrzuci na FTP żeby wszyscy mogli usłyszeć... Bardzo prosimy
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 06.06.2006 a w naszym mieszkaniu pusciutko sie zrobilo :unsure: dzieciaki wyjechaly ... nie znosze pozegnan B) sniff, sniff, sniff... po Karolci zostalo mi ONE Mary J. Blige na szczescie z U2 a po Burku z pomoca niebios Brother in Arms p.s. ze nie wspomne o prawie pelnej dyskografii Dody i Mandaryny
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 07.06.2006 :o Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 07.06.2006 Cytat:Originally posted by ania@Jun 6 2006, 01:18 PMTo kiedy Ty Ania zdšżyła polubić już jakiego Szczęliwca i dzieci już wychować?
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 07.06.2006 Cytat:Originally posted by jambore@Jun 7 2006, 01:23 PMtak sobie mysle jambore, ze to byla reakcja na to mandarynowo-dodowe p.s. ... moja mina byla mniej wiecej taka sama zaraz po tym jak moi wspolokatorzy puscili ta ... hmm...czy to jest muzyka ??? no w kazdym razie ku mojej rozpaczy wielkiej kiepskim zartem sie to byc nie okazalo ... ale wiadomo poczatki bywaja trudne.trzeba sie 'dotrzec' nie wytrzymalam tego 'procesu sciernego' jak zaczeli przerabiac 'techno' :ph34r: przeczekalam dni kilka po czym bezpardonowo zaczelam ich bobmardowac, a to markiem i spolka, a to markiem solo...i po jakims czasie Burek przyszedl do mnie po Brothers in Arms eeeech to byly czasy ... nie martw sie w druga strone to nie zadzialalo znaczy nie mam tej dyskografii zapomnialo mi sie mrugnac w tamtym p.s.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 07.06.2006 "zamiast aczkolwiek"
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 07.06.2006
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 07.06.2006 Super! Ja też chcę!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 07.06.2006 Cytat:Originally posted by HOWARD@Jun 7 2006, 01:28 PMHoward my blyskawice tak juz z natury mamy, ze blyskawicznie wszystko w zyciu zalatwiamy co sie tyczy 'dzieciakow' to pieszczotliwe okreslenie wzielo sie z racji wieku- jestem najstarsza wsrod wspolokatorow. ot, co a co do Szczesliwca problem w tym, ze do mnie trzeba miec anielska cierpliwosc, a w dzisiejszych czasach...sam wiesz
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 07.06.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Jun 7 2006, 08:32 PMzawartosc czy naklejke ?
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 07.06.2006 Mylalem o naklejce ale lodówka też porzšdna jest. A co dopiero w rodku... Ok znikam bo na samš myl zgłodniałem.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pogdan - 07.06.2006 Cytat:Originally posted by jambore@Jun 7 2006, 07:30 PMNa pewno nie da się zapomnieć o codziennym odwiedzeniu forum ; ). Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 08.06.2006 Zagadka od Dudageo: Jakie jest największe miasto w Niemczech? Nagroda do odbioru na zlocie W konkursie nie mogš brac udziału osoby, które były w Hamburgu :blink: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 08.06.2006 Stawiam na Berlin (z wiadomych przyczyn)Ale pewnie to nie o to miasto chodzi, prawda?
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 08.06.2006 Blisko alfabetycznie, więcej nie podpowiem
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 08.06.2006 a moze Bonn ? :mellow: na wikipedii podaja, ze Berlin
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 09.06.2006 Czyżby Brema? Eee, chyba nie. |