![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 30.05.2006 tak myslalam w koncu wiesz jak mowia- w zdrowym ciele zdrowy duch nie ma to tamto
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 30.05.2006 Podajcie mi proszę stronę Guya, gdzie można poczytać o trasie MK\EH. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 30.05.2006 http://www.mark-knopfler-news.co.uk/frameset.html Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 30.05.2006 A tu na skróty. http://www.guyfletcher.co.uk/2006td/2006tdmain.html
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 31.05.2006 Tak dla przypomnienia - była o tym rozmowa w czasie wyprawy do Hamburga. Otóż tak: jest do wzięcia 9 nowych milionów , oczywicie legalnie z totolotka, te pienišdze sš nam (forumowiczom) potrzebne na realizację marzeń.Plan jest prosty, wystarczy że każdy z nas puci kupon za 1,25 zł,-szanse wygranej wzrosnš. Chociaż ten pomysł Pablosana jest super, osobicie jestem za opcjš nr 2, tzn. lepiej żeby nie było dzisiaj szóstki, to w sobotę będzie do wzięcia 12 mln (ok.4,0 mln $ ,wtedy będzie jeszcze łatwiej Powodzenia.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 31.05.2006
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pablosan - 31.05.2006 Cytat:Originally posted by jambore@May 31 2006, 08:16 AMNegocjacje z "moim znajomym"-heheheh Paulem Crockfordem w sprawie ekskluzywnego koncertu Marka dla członków Forum byłyby wówczas znacznie ułatwione
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 31.05.2006 To naprawdę jest możliwe.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 31.05.2006 Dostałem dzi maila z Niemiec od jakiego Ditera, mniej wiecej pisał co takiego:,że ma płytkę dvd z Berlina (naszš)- nie wiem skšd, chociaż jednš wysyłałem do Niemiec ale napewno nie do niego, wie ,że nagrywalismy koncert w Hamburgu i bardzo prosi o DVD. Jak mylicie wysłac? Wylę , niech i tam nacieszš uszy i oczy.Odpisałem Mu (w jego ojczystym języku), o zgrozo- mój niemiecki,że jak będzie gotowy to wylę. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 01.06.2006 Cytat:Originally posted by jambore@May 31 2006, 11:27 PMAle jestem mocny :ph34r: To był język angielski :blink: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 01.06.2006 Cytat:Originally posted by jambore+Jun 1 2006, 12:22 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jambore @ Jun 1 2006, 12:22 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-jambore@May 31 2006, 11:27 PMAle jestem mocny :ph34r: To był język angielski :blink: [/b][/quote] Hehehehe, biedny Diter
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 01.06.2006 Pozdrowiena dla wszystkich od DUDAGEO z Gór Kaczawskich (o ile dobrze pamiętam )Też nie może jeszcze dojc do siebie Tak za moim porednictwem bo jest odcięty od netu. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 01.06.2006 Dziękujemy bardzo i również pozdrawiamy! I czekamy na dudageo
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 01.06.2006 Pozwoliłem sobie dzi na zmianę awatarka z galeri Shivera (cholerka a prawa autorskie? )na czas okrelony (do III zlotu ), będš napewno nowe zdjęcia.Jeżeli sš jakie sprzeciwy to pisac i zaraz wykasuję. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 03.06.2006 Dostałem dzi smsa od Rainngoda.Serdecznie Was pozdrawia. Jest w Bułgarii. Zaraz po koncercie w Hamburgu zmuszony był wyjechać służbowo do Grecji(biuro podróży). Oj porozjeżdzała się nasza knopflerkowa rodzina, ale piszš i pozdrawiajš to znaczy ,że tęskniš. Wracaj Raingod Zlot tuż,tuż. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 03.06.2006 Robson Wielkie dzięki , super program , na taki czekałem , czekalimy pozdrowienia od wszystkich ok. 30 osób Łezka w oku. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ptysia - 03.06.2006 Cytat:Originally posted by jambore@Jun 3 2006, 10:11 PMprzyłšczam się... dzięki piękne... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 03.06.2006 Robson.Jeste Wielki. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 04.06.2006 Jejku, nie mogłem słuchać.. Nagrał może to kto z Forumowiczów :o Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ptysia - 04.06.2006 jestem w szoku ... wczoraj wsiadam do auta, włšczam silnik, włšcza się radio i leci What It Is w Radiu Zet... dzi... obudziłam się, włšczam radio... i leci What It Is w Radiu Zet!... dawno tego nie puszczali, a tu proszę 2 dni z rzędu
|